Pa sem prva;)..tudi tukaj;))!
No, če ne štejem Saškiča;)).
Jaz sem se pofočkala..in ne mižim več…kaj pa vi..Draga gmajnica eno lepo..cudovito jutro vam želim..jaz grem kuhat kavico..pa sokca..pa kak vafelj..in vabljeni prav vsi…no kaj čem povedat..u mislih ste mi…in želim vam en..lep dan…poljubcek..objemcek…papa.
Ej..pa si me..za rep ujel..in samo jutro mi zazelis..po toliko dnevih in noceh ne najinega spičenja..haha…sebi..sem tko naspicena dons..da je bolje da kar odmaglim..res pod tus..pa vse to delat..kuhat kofija..je že cajt…si lepo ninal…poljubcka..spicon moj;))!
Sebi..zdravniki menijo, da rast zobk..ni razlog za vročino..moje izkusnje pa pravijo, da smo vsak zobek cutili..bila sta sitna, cmerava..in tudi kuhala ju je vročina. Ampak če je to res zaradi zobka..to vidiš. Dlesen je rdeca…slata se nenehno…joka…skratka zoprna je…ampak sem zraven ne sodi..prehlad..ali zamasen nosek…in podobno..lahko, da se je na morju prehladila..saj ves mal vetra..pa voda in to je to..ali pa se kuha kaj drugega…opazuj..se bolje pa je, da kar k zdravniku..ce se to vlece ze par dni.
Sebi..če je..samo vročina..in ostalo vse okej..da je otrok živahen..da se normalno odziva na vse..kot ponavadi..je vzrok vrocine verjetno res rast zobka. V lekarni se dobi neko mazilo…s katerim mazeš dlesen..baje malo ublazi..ampak ne vem..pri nas ni kaj dosti…potem obstajajo stvari..iz gume.v kateri je voda..to das u skrinjo..ali hladilnik..da je hladno..in potem otrok to grize..saj ves une igracke za v usta..tudi to malo omili…drugace pa paracetamol..beri lekadol..ali svecke…
Če pa se kuha kaj drugega..pa se bo do jutri že pokazalo…ma ja..ti nasi mali soncki..
Ma nehaj..no..zato pa smo prijatelji…saj ves, da rada pomagam..če le lahko…no pa saj ti nisem nic pomagala…bolj pomahala..za lep dan;))…vem, kako je..ko je otroček bolan…srkam-srkaš vsako besedo…delaš vse,ker zelis…da bi bil cim prej zdrav…saj bo…bos videl..ma saj to sam ves…
Nc bat..bova že še špičila..tko..poljubcek na noska..tvojga..da se bos vsaj en mal nasmejckal
…… opet kidam u lijeeeeeeeeevoooooo…
a za dobro in lepo jutro vsej gmanjici tole:
Lepo mi je z vami, vendar moram zdaj iti
kupit čas, da bom z vami lahko še nekaj
trenutkov !