Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa smo poštimal :)))))

Pa smo poštimal :)))))

Kaj že??? :))

Ja, budilkanje naše navihanke Helenke, hi hi hi… ji je vse hkrati zaropotalo :)))) jaz in rezervne budilke… jooj, jooj… kako je bila…. :))))))))))))))))))))))))))) s m e š n a a a a a a a … upsss!

Bugnavilea… tebi pa danes želim več jeb*** :)))))))))) …, no, da te bodo bolj… kaj… khm khm… razumeli :)))))) , saj se razumemo!!! ;))))))))))))
Ja, ja, drugače pa imate ženske svoje muhe ;)) … le kdo bi vas včasih znal… jeb*** :)))) mislem reč’t …znal razumeti, hihi hihi…
No, na koncu je vedno vse poštimano… hej, pa hvala za pozdrave :)))))) Btw. včeraj sem si ga pa našopal :)))) ….rekord :)))))))))))))))))))) točno 260 km/h iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Naj bo sreča okoli vseh!!! Pozdravljena kletka!!!

Aja, še mal vas ocmokam :)) :************************************************

… hihi hi, DOBRO JUTRO vam vošči navihanka Helenka…. sedajle ob 5.35 so že tam pri Bovcu… me je zdaj lumpa zbudilkala… opss, zmotila pri delu :))))))
Lp!

Ji bom dal eno čez….khm…..naj ostane skrito……da gre mimo mene in še zakriči ne! 🙁

:))))))))))))))))))))))))) He he … ja … točno tko … Kdo bi nas razumel nas ženske … :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Opa opa opa … … 260 km/h … uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu … Jst tudi jst tudi jst tudi … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kdaj me pelješ en krog … dej dej dej dej dej dej dej … :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Boš tiho ženšče!!!!!
Ne izzivaj usode…a se moram spet še enkrat razpizdit!?
Hud!

Ehm … srceeeeeeeeeeeeeeee … Ma ne bit hud, nooo … :(((( Če pa tok uživam v hitri vožnji … :)))) Ta vikend je moj Sončko bil še posebej na volji za norenje in za polaganje ovinkov … … uf uf … kooooooooooooook sem uživala … :)))))

Pol mi pa še reče, da se boji preveč noret z mano zadaj, ker se boji, da se mi kaj zgodi … Ah … Na motor se vsedem na lastno odgovornost … in če mi ne bi pasala divja vožnja in če ne bi uživala v njej, bi že dobil šus pod rebro … :)))))))))))))))))))))))))))))))

Sicer pa … Za motorista je najlepša smrt, smrt na motorju … Vsaj veš, da zadnje trenutke uživaš!!! (ta je mal huda … sam je pa resnična) 🙂

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

kako me je ta naš Razbojničk smeškasto zbudil…. pa prou točen je bil, kot urca, hihi…. sta oba hkrati začela zvonit, pa sem se oglasila preden sem najdla budilko…. hihi…. potem pa mi en znani glasek zakriči, teku po vojašku: “ustaaaaaaaaj vojska”… hihi

Čričko, hvala…. vrnem ko boš nucal ;))))

cmoka

Oštja, te je malo pohecal tale Razbojničk…. Takrat, ko sem ga poklicala, smo bli v Drežnici…. smo v Kobaridu zavili stran s poti proti Bovcu. Alora, ti povem, da smo se peljali malo višje od Drežniških Raven, nekje do planine Zaprikraj…

…. potem pa bijo za Marjotom v hrib…. aja, ura starta 5.30! vrh dosegli ob cca 7.30…. lutali tam po grebenih cel dan…. odhod domov ob 16.00… postanek v Kobaridu na pivički oz. sladoledku…. doma ob 19.00….

papa

A vidiš kako napačne informacije špetir zanetijo?!
Cmoka helenča!
😉

…TE NASLEDNJIČ POFUKAMO VSI S TEGA FORUMA!!!!
A je to jasno!
Mater si me razpičkala zdaj!
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…se nadaljuje še en kilometer!
🙁

A me zbudiš jutri tam okrog pudan?
😉

Heh, sem pa res zgeblenko, bolj kot smeško… :))) Za eno uro sem narobe napisal čas, ko si me zbudilkala :))) … pa še za kraj sem se zmotil :))))) hi hi hi… jeeej, jeeej…. :))))))))) zmedenko zgeblenkoooooo….
Ja ja… cvetni prah :))))))
To nočko si pa verjetno hudooo dobro spala… HELY :)))
…v najini šukici :)))
Lp!

A te kej matra?
😉

Bugnavileaaaaaaaaa a a a a… a me slišiš :))))) hihi hi …he :))
Teku je ja… jaz sem pa moji rekel, naj me pod rebro, če bo prehitro :))))) Pa nisem še nič začutil!!! Me preseneča- te punce :)))))
Drugače si pa jaz tudi mnogo več dovolim oz. upam, če sem sam… na motorju… nekako drugače je… iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))

…hi hi hi, jst tudi jst tudi jst tudi jst tudi jst tudi…. dej dej dej… :))))))))))))
…. dej dej dej… sladoleda, ki me čaka v Gorici :))))))) … če me še :((( !???
Cmoka :****

A vidiš kaj :)))))))))) !????

Hmm, pa tebe!?? A tebe kaj matra :)))))))) ???

Mene matra že pol leta…če to leti na mene?
Drugače pa sem danes preživel en fantastičen dan,ki odtehta vsa jajca ,ki se nabirajo….kar tako!
Razbo!A greva nekam?
😉

He he… res je tako… , da odtehta kaj, za vse nazaj!!!!
Hej, kam bi šel… a nocoj :))) …a v naslednjih dneh, h kateri na kavico :))))) !?

Danes popoldne sem bil pri naši Žverčki!
V njenih prelepih krajih!Kavice nisem pil….ker je pač ne pijem(vsaj nekaj!)…ampak v njenih krajih se jaz res počutim kot doma…oz.še lepše!!!
Jutri in naslednje dni pa…..jebat ga,začel sem na šiht hodit…..in bo kar malo težko se s ketne strgat…:-((((
Prideš kaj naokrog?Ti predstavim tangice od moje sodelavke…hočem rečt..predstavim sodelavko s tangicami?
😉

Bejž, bejž… že teku me prehitro zmeša pogled na… te naše pupe :))))
Samo še med moško družbo :)))) Pa z mojo čebelcooooo :)))) hi hi hi
😉

Drugače pa verjamem, da je hudo lepo tam kjer žverca leta :)))))))

Pupe našega foruma so zakon!
Same lepotičke in tudi drugače fejst punce!!!!
Tam,kjer ima pa naš Vrabc gnezdo…tam bi se pa jaz kar naselil!!!
Tolk mi je super tam!!!!

Btw.: čebele so hitro pokvarljiva roba!So pa pridne žvalce,to pa ja!!!!!!!
;-))))))))))))))))))))

A so že začel na XXL ;)))

Hej, pa nič me nista opravljala z žverco, da bi bil malo kovca mož ;)))))))))))
klik klik… :)))

In usekamo z XXL-om!
Z Vrabcem nisva nikogar izmed vas opravljala…to bo potrdila tudi ona jutri!
Ste pač preveč fejst ljudje!!!
Midva sva imela neke druge posle in zadevice…pač!
;-))))))))

Hja, prav res… tudi jaz se pridružim pohvalam!!!
Ti, kva menš, a se kera zdaj kaj… obrača tam po šukici ;)))??? Jst mislm, da se Helči nekaj ;))) klik klik… hi hi… ne ne, saj smo pridni… nič opravljanja in zganjanja vragolij… no, malo je pa dobro :))))
Cmokite :*******************

Ta spi ku čok!
Če je bila res na Krnu(vrhu!!!) v tem peklenskem vročem dnevu….bi morala spat vsaj do četrtka zjutraj!
Če pa je bila z avtom gor do pol hriba….pa še potem sam do planine…pol bi se pa morala zdaj že oglasit…in začet pljuvat po nama!
😉

New Report

Close