Pa smo preživeli … :))))
Ja ja … mater ej … Dobro se je začela sezona … :)))))))))))))) Še zdej me nekoliko boli glava od popitega alkohola … in boli rit od sedenja na motorju … :))))) Lahko pa rečem, da ima najbolj trajne posledice moj miško, ko si je kmalu rebro zlomil, ko je padel iz mize … :)))) … Ja ja … je bilo živo, je bilo …
No … moji strahovi se niso uresničili … Zakaj? Zato ker ni bilo nobenega od mojih prijateljev na zbor … :(((( … in sem jih močno močno greškala … in celo miško je ostal rahlo razočaran, ko sem mu povedala, da jih ne bo tja … vseeno je tudi njega že matralo jih spoznat … :(((( … Pa drugič … :)))
In vi? Vidim da ste bili kar nekam dejavni čez praznike … Pridni pridni … kar tako naprej … ;))))
Lp, Bgv
Direktno se ni zbiralo … samo mislim, da vse kar se je pač nabralo od pijače … jedače … … etc. je šlo potem za ubožčke … nekaj takega … :)))
Ja … a si me videl na TV-ju? :)))))))) Hi hi hi … Ko sem videla, da me TV Slovenija snema, sem kmal dol padla … hi hi hi …
Lp, Bgv
He he … to pa nisem bla jst … Je bil miško zraven … :)))
Je pa zvečer res ena joške ven metala … Pa ne samo joške … še marsikaj drugega je pokazala … ;))))))) … samo jst pa miško je nisva videla … :(((( … sva bla takrat že v šotoru …
Lp, Bgv
Ma neeeeeeeeeeeeee …. Megaaaa … ne ne ne … :)))) … sej nisem mislila tebe … joj joj … :)))) … Ti si me pa tko presenetil … da sem kmal dol padla, ko sem te tam zagledala …
Menili smo se s Tigrico pa LBeastom … pa nista utegnila prist … :(((( …
Lp, Bgv