Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa to ni res……

Pa to ni res……

…..a veste, da danes koristim že dopust? Včeraj mi je potekla porodniška….in to z podaljšanjem…:((
Me pa nekaj zanima; ali mi pripada ves letošnji dopust? A katera ve?
Vesel božič vam želim!

ves letošnji dopust, definitivno!
vsaj pri nas je tako, državna uprava

Joj, se mi kar malo smiliš! Mene čaka ista zgodba februarja. Glede dopusta pa mislim, da ti dva tedna zapadeta 🙁 , preveri malo na foromu delovno pravo, tam je veliko napisanega na to temo!
Preživi čudovit Božič in krasno Novo leto!
Upam, da se bomo kljub službam še kaj dobile, na kavici, pa čeprav v popoldanskem času!??
PA, PA…

Acjom, če si že od lanskega leta na porodniški, potem ti sigurno zapadeta dva tedna dopusta!
In še to, se opravičujem za zgornjo napako, mislila sem napisati forum!
PA, PA…

ves letošnji dopust, ampak ga moraš izkoristiti letos 10 dni – verjetno ne, če si danes začela boš izkoristila sedem dni, torej ti trije dnevi letošnjega dopusta zapadejo, razliko pa lahko izkoristiš do junija naslednje leto.

Torej: npr. da imaš 26 dni dopusta
morala bi porabiti 10 dni, pa jih boš samo 7, torej grejo trije stran
16 dni dopusta lahko izkoristiš do junija drugo leto…

Sicer ti pa nič ne zavidam, sama bom v tem aprila drugo leto pa me je že zdaj groza!

Če pa se v službi dogovoriš, ti ne propade noben dan dopusta. Odvisno kako se držijo zakonov-ali so fleksibilni ali pa se jih držijo ko pijanec plota:))

Superrrr! A to pomeni, da ne boš več 24ur na Forumu;-))))

Škoda!!!!!!!!!

Lp,
taja

Hvala punce za info.!

Seveda se bomo še dobile! normališ! haha…si bom že vzela čas!

Uživaj še te dneve, ko si doma. Jaz sem bila lani na istem. Po porodniški in dopustu sem prišla v službo 5.1.2004. GROZNO!!!

IrenaK

New Report

Close