Pa to ni za verjet … :))))
Kaj sem ravnokar videla, ko sem šla na čik pavzo … … … sem mislila, da se uščijem od smeha … :)))))
Torej … ena micena punčka … ni mogla met več ku 5 let … je vozila na vrvici okrog …
… pitbula!!!!!! Mrcina zraven nje je bila najmanj enkrat večja ku ta mala … Samo enkrat bi šavsnila po njej pe micene dečve ne bi blo več … Uffa!
Pa najbolj zanimivo je to, da je tisto mikeno detece ukazovalo mrcini … recimo naj sede … naj se vleže pa to … in tista mrcina … jo je ubogala … :)))))
He he … no … seveda je bila par metrov stran mamica .. tko da dete ni blo glih samo … Sam je blo pa … ej …
… uh … mater … Zdej mi je kapnilo … ZAkaj nisem mela digiča s sabo pa da bi to sceno poslikala … Kaka fotka bi ratala … :)))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
So me poducili, da so ti pasme psi taksni kakrsne jih vzgojis..naucis..ce je vzgoja strup..bodo taki tudi oni..ce pa je vse okej..so ti psi zelo krotki in ubogljivi..ma pa saj je pri vsem tako..no skoraj…dobro se z dobrim vraca..slabo pa z slabim..slej ko prej…
Ja … sej baje, da tej psi znajo bit strašno ljubeznivi … seveda če se z njimi ukvarjaš in jim daješ pozornost, ljubezen, …
Sam … je blo pa res zanimivo videt tisto ta malo … in to mrcino … :)))))))))
Lp, Bgv