Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Pa veste anticepilci

Pa veste anticepilci

Ste pomislili na to, da če bi vsi prenehali s cepljenjem, bi take pandemije bile stalno na urniku, število smrti izjemno veliko? Ker marsikatera od teh bolezni je dosti hujša kot tale korona.

Moj problem ni cepivo kot tako, ampak v kaj ga farmacija vmeša da čim ceneje skoz pride.

Sicer pa sem nekje slišalo da smo v bistvu ves čas tri mutacije stran od smrtonosnega virusa. S mo še dolgo imeli rečo.

Vemo. A ti nisi vedel do zdaj?

anticepivci imajo srečo in so zato lahko pametni, ker je ogromno ljudi cepljenih in jih rešuje to. ko bo prišel za ta virus cepivo bodo prvi v vrsti.

A niso cepilci zmeraj prvi v vrsti?

Pravljice. Kar poglej si kako je smrtnost za vsemi boleznimi, za katerimi cepimo, padla že pred uvedbo cepljenja, skorajda da na “nič”. Si vedel?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vemo. A ti nisi vedel do zdaj?
[/quote]

Sem. Zato smo vsi pri nas cepljeni. Vi ste tisti, ki blejate, da se ne cepite pa ste vseeno zdravi. Saj veš na čigav račun, ne?

Sem. Zato smo vsi pri nas cepljeni. Vi ste tisti, ki blejate, da se ne cepite pa ste vseeno zdravi. Saj veš na čigav račun, ne?
[/quote]

Če je cepljenje tako učinkovito, zakaj ti gre v nos, da se mi ne cepimo? In tvoja cepljenja iz otroštva so že zdavnaj izgubila efektivnost. Kdaj si se nazadnje cepila proti ošpicam, rdečkam? Jaz imam naravno imunost. Upam, da veš, kako se do nje pride. In od moje gripe pred desetletji še nisem bila bolna. Vi pa stalno eno kašlanje, pa smrkanje, pa virozice, pa tabletke, pa bolniške. Na čigav račun se zdaj kdo šlepa?

ne razumeš,da kakšni bi umrli,če bi bili cepljeni.

Če je cepljenje tako učinkovito, zakaj ti gre v nos, da se mi ne cepimo? In tvoja cepljenja iz otroštva so že zdavnaj izgubila efektivnost. Kdaj si se nazadnje cepila proti ošpicam, rdečkam? Jaz imam naravno imunost. Upam, da veš, kako se do nje pride. In od moje gripe pred desetletji še nisem bila bolna. Vi pa stalno eno kašlanje, pa smrkanje, pa virozice, pa tabletke, pa bolniške. Na čigav račun se zdaj kdo šlepa?
[/quote]

V nos greste zato, ker se zaradi takih kot ste vi, lahko začnejo epidemije ponavljat in tisti, ki ne smejo in ne morejo biti cepljeni, so v življenjski nevarnosti. Jaz moram zaradi nekaj babic in dedkov sedaj čepeti v karanteni. Torej bi bilo fer, da se tudi zaradi tistih ogroženih ostalih podredite obveznemu cepljenju.

Pravljice. Kar poglej si kako je smrtnost za vsemi boleznimi, za katerimi cepimo, padla že pred uvedbo cepljenja, skorajda da na “nič”. Si vedel?
[/quote]

Ti poglej smrtnost naprimer zaradi ošpic še danes, ko obstaja cepivo.

Ti poglej smrtnost naprimer zaradi ošpic še danes, ko obstaja cepivo.
[/quote]

Vseeno je le ta padla drasticno pred uvedbo cepiv.
Pa si siguren, da ne ubija ravno cepivo? Ne mores biti. Jaz nisem, dvomim pa v ucinkovitost cepiv, kot jo predstavljajo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

New Report

Close