Pa veste anticepilci
Pravljice. Kar poglej si kako je smrtnost za vsemi boleznimi, za katerimi cepimo, padla že pred uvedbo cepljenja, skorajda da na “nič”. Si vedel?
Sem. Zato smo vsi pri nas cepljeni. Vi ste tisti, ki blejate, da se ne cepite pa ste vseeno zdravi. Saj veš na čigav račun, ne?
[/quote]
Če je cepljenje tako učinkovito, zakaj ti gre v nos, da se mi ne cepimo? In tvoja cepljenja iz otroštva so že zdavnaj izgubila efektivnost. Kdaj si se nazadnje cepila proti ošpicam, rdečkam? Jaz imam naravno imunost. Upam, da veš, kako se do nje pride. In od moje gripe pred desetletji še nisem bila bolna. Vi pa stalno eno kašlanje, pa smrkanje, pa virozice, pa tabletke, pa bolniške. Na čigav račun se zdaj kdo šlepa?
Če je cepljenje tako učinkovito, zakaj ti gre v nos, da se mi ne cepimo? In tvoja cepljenja iz otroštva so že zdavnaj izgubila efektivnost. Kdaj si se nazadnje cepila proti ošpicam, rdečkam? Jaz imam naravno imunost. Upam, da veš, kako se do nje pride. In od moje gripe pred desetletji še nisem bila bolna. Vi pa stalno eno kašlanje, pa smrkanje, pa virozice, pa tabletke, pa bolniške. Na čigav račun se zdaj kdo šlepa?
[/quote]
V nos greste zato, ker se zaradi takih kot ste vi, lahko začnejo epidemije ponavljat in tisti, ki ne smejo in ne morejo biti cepljeni, so v življenjski nevarnosti. Jaz moram zaradi nekaj babic in dedkov sedaj čepeti v karanteni. Torej bi bilo fer, da se tudi zaradi tistih ogroženih ostalih podredite obveznemu cepljenju.
Ti poglej smrtnost naprimer zaradi ošpic še danes, ko obstaja cepivo.
[/quote]
Vseeno je le ta padla drasticno pred uvedbo cepiv.
Pa si siguren, da ne ubija ravno cepivo? Ne mores biti. Jaz nisem, dvomim pa v ucinkovitost cepiv, kot jo predstavljajo.