Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pa zakaj so SWY stvari po 62 €, 53 €?

Pa zakaj so SWY stvari po 62 €, 53 €?

Gledam sedaj ene pajkice.

Ne od SWY.

Pa piše 57 % polieester, 32 % najlon, 11 % elastan. Ali pa en top 59 % poliester, 32 % najlon, 9 % lycra spandex.

A ni strupeno, da se oblačiš v plastiko?

A ni še bolj strupeno, da športaš in se potiš v tej plastiki?

Je strupeno, ampak neumne zenske so od vekomaj umirale za lepoto in za modo.

Jaz plastike ne prenesem, ampak SWY bodo znižali cene ko bo trg rekel dovolj, predragi ste. Očitno je dovolj tepk, ki toliko plačajo. Sama sem vedno gledala in si želela kupiti eno kremo, predraga je bila, ne da nimam, blesavo se mi je zdelo. Sedaj pa so začeli z akcijami, -40% in takrat kupim. Isto je s pajkicami, ko se bo ustavila prodaja, bodo znižali cene.

Mucke pač morajo imet oprijete pajkice s pravim logotipom, jim je vseeno iz katerega materiala. Zato, da lahko kasneje javkajo, da jih vsi v rit gledajo 🤭

Odgovor na objavo uporabnika
Sxv, 28.05.2025 ob 19:49

Jaz plastike ne prenesem, ampak SWY bodo znižali cene ko bo trg rekel dovolj, predragi ste. Očitno je dovolj tepk, ki toliko plačajo. Sama sem vedno gledala in si želela kupiti eno kremo, predraga je bila, ne da nimam, blesavo se mi je zdelo. Sedaj pa so začeli z akcijami, -40% in takrat kupim. Isto je s pajkicami, ko se bo ustavila prodaja, bodo znižali cene.

Tako je, očitno se najdejo kupci. Ko jih nebo več, bodo znižali. Tu je 90% napihnjena cena

Čisti strup. Zakaj tako drago? Ker stranke toliko plačajo. Brez strank ni firme.

New Report

Close