Paasilinna
Ta mojster me vedno znova nasmeji, rajvno berem Na lovu za spomini, zadnja, ki je prevedena v slovenščino, na določenih mestih se zjočem od smeha…
Priporočam tudi: Očarljivi skupinski samomor, zajčje leto, Gozd obešenih lisic, Tuleči mlinar, Župnikov zverinski služabnik, Prikupna struparka..
to berejo zenske
Ne poznam in ne morem vedeti o čemu pišeš.
Mlad par pride v knjiznico in si zeli izposoditi … film. Tip tako najde nekaj primernega za skupni ogled. Npr. : Krvavi sport 😉 Zenska osvrkne z ocmi ovitek in odgovori: bom raje pocakala na knjigo.
To ni nč, kašn sms sm jst lihkar dubu: “a si mau pozabu name? seprau si najdu svojo bolšo polovico in te sploh ne briga moja! HA”
Pazi, zdaj ji vsaj tri dni ne smeš odpisat, da ne bo vedela, kako zelo si navdušen. To lahko samo mi vemo, tvoji najbližji prijatelji. :))
Meni je bil Gozd obešenih lisic najbolj všeč, ampak seveda, stvar okusa.
Te zadnje pa nisem brala. Bom pa z veseljem.
Podoben stil je tudi Stoletnik, ki je zlezel skozi okno in izginil od Jonassona. Doza nebrzdanega smeha zagotovljena.
Tega pa dobiš v naši knjižnici zgleda samo preko veze.
Ves čas izposojen.
A možnosti rezervacije nimate? 😮
A možnosti rezervacije nimate? :o[/quote]
Seveda imamo :)) Hotela sem samo reči, da mora biti res dobra.
A možnosti rezervacije nimate? :o[/quote]
Seveda imamo :)) Hotela sem samo reči, da mora biti res dobra.[/quote]
No, popularna vsekakor je, nisem pa sigurna, če je množičnost izposoje vedno povezana tudi s kvaliteto. Pa s tem ne pravim, da Stoletnik ni dober, samo tudi za 50 odtenkov sive so bile nekaj časa dooolge čakalne vrste, pa je zame osebno totalen crap. Stoletnik je bil pa tudi meni že večkrat priporočen, tudi s strani tistih, ki niso slepi absorbenti, tako da upam, da čimprej prideš na vrsto. 🙂
Se strinjam. Samo meni so bili Odtenki fajni :)), resda sem prebrala samo 100 strani (več nisem mogla, pa sem se reees trudila), samo ko pa je naneslo o tej knjigi, so pa nehote padale maske. Približno tako, kot če dandanes nekje načneš temo o beguncih… Prepričana sem, da razumeš kaj želim povedati. :))
Se strinjam. Samo meni so bili Odtenki fajni :)), resda sem prebrala samo 100 strani (več nisem mogla, pa sem se reees trudila), samo ko pa je naneslo o tej knjigi, so pa nehote padale maske. Približno tako, kot če dandanes nekje načneš temo o beguncih… Prepričana sem, da razumeš kaj želim povedati. :))[/quote]
O, ja. 😀
še dobro da na spletu obstajajo povzetki vsega v dveh odstavkih, da funkcionalno nepismene budale približno veste za kaj se gre in se lahko hvalite, da berete težko, intelektualno literaturo :)))
Mene so že naslovi odbili. Verjamem pa da privlačijo najbolj mračne in depresivne ume v senci.
To je problem v Sloveniji, ja. Ljudje se s tem, da ne berejo, še hvalijo. No ona zgoraj občasno opleta z Mazzinijem, kar je itak edino, kar je v življenju prebrala.:)))
Kaj naslovi, platnice bi morala videti. To bi te šele odvrnilo od branja.
odkar je TRR namesto bančne knjižice nimam več ustreznega čtiva na papirju ☺
Forum je zaprt za komentiranje.