Pač kaj bi naredile
Gore, 25.06.2025 ob 20:25
Ko ti tip skomigne z rameni, ko mu poveš, da ti je zmanjkal cigaret. Medtem ko si ti njemu posojala številne cigarete, ko je bil on brez tobaka.
Pač odrastla bi. Punčka, a nisi premlada za cigarete?
Empatija bi pa bila, da ti nihče cigaret tudi ne da. Lahko se ti slama vžge.
Gore, 25.06.2025 ob 20:30
Ti bom jaz razložila, če upaš razumet. Človek ki je empat, ki daje roko, čeprav so prosili za mezinec, ne dobi nič v zameno. Zato bodi egoist_ka na vse možne načine. Zaneseš se lahko samo nase. In na denar. Denar ti daje moč. Z denarjem lahko dosežeš vse. Človek je že zdavnaj passé.
Najbol na živce mi gredo podpovprečne kolegice. Se moram z lepšimi družiti.
Zabaši mu jih do požrtnega goltanca naslednjič, ko bi kaj rad. Men grejo škrtuhi na koorac, na koorac mi gre, da se moram oblečt. Na koorac mi gre folk s svojimi potrebami in majhnimi problemi. Ko iz muhe slona delajo. Vsi mi greste sam se na koorac. Plačite si psihiatra, k men gre vse na koorac. Na koorac mi gre kolegica k lapa o sebi, svojih sladoledih in driski. Na koorac mi gre. Na koorac mi gre k zamuja in na koorac mi gre tip k bi rad fuk in me kliče in buzerira in mi gre na koorac on in njegova pamža. Na koorac mi gre k mi hoče svoje pamže turit. Čike si zabaš nekam. Mej jih zase in nehi mi it na koorac. Škrtuha odjebi v pičkomaterino. Js porabim puder in maskaro zakaj, da še čika ne dobim?