Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pač kaj bi naredile

Pač kaj bi naredile

Ko ti tip skomigne z rameni, ko mu poveš, da ti je zmanjkal cigaret. Medtem ko si ti njemu posojala številne cigarete, ko je bil on brez tobaka.

Res je danes vroče, da vse, kar preberem, ne razumem nič.

Ti bom jaz razložila, če upaš razumet. Človek  ki je empat, ki daje roko, čeprav so prosili za mezinec, ne dobi nič v zameno. Zato bodi egoist_ka na vse možne načine. Zaneseš se lahko samo nase. In na denar. Denar ti daje moč. Z denarjem lahko dosežeš vse.  Človek je že zdavnaj passé.

Aha, razumem. Dobro, da ne kadim.

Odgovor na objavo uporabnika
Gore, 25.06.2025 ob 20:25

Ko ti tip skomigne z rameni, ko mu poveš, da ti je zmanjkal cigaret. Medtem ko si ti njemu posojala številne cigarete, ko je bil on brez tobaka.

Pač odrastla bi. Punčka, a nisi premlada za cigarete?
Empatija bi pa bila, da ti nihče cigaret tudi ne da. Lahko se ti slama vžge.

Odgovor na objavo uporabnika
Gore, 25.06.2025 ob 20:30

Ti bom jaz razložila, če upaš razumet. Človek  ki je empat, ki daje roko, čeprav so prosili za mezinec, ne dobi nič v zameno. Zato bodi egoist_ka na vse možne načine. Zaneseš se lahko samo nase. In na denar. Denar ti daje moč. Z denarjem lahko dosežeš vse.  Človek je že zdavnaj passé.

Najbol na živce mi gredo podpovprečne kolegice. Se moram z lepšimi družiti.

Men gre folk na kurac. Kaj čmo.

Samo še zbrcam vse peesde, ki se lepijo name.

ja reč mu da naj ti da kak čik ane..

drugače pa, empati pomagamo zaradi skrbi do tega človeka.. ostali pa pomagajo, tisti ki sploh pomagajo, pa zaradi neke koristi ki jo imajo s tem. ločiš pa po tem, da ti empat pomoči ne meče naprej, un tadrug pa meče naprej pa še laže okoli tega.

Še dobr da mu nisi dnarja posojala. Ali pač.

Morate se začet družit s tipi, ki imajo vsaj za tobak, ker to je pa huda revšna, da niti za tobak nimaš.

Na koorac mi gre folk s psi. K en ps si tle ne pusti dominirat in ena naduta baba neki lapa, k mi gre tok ma koorac, da moram it stran. Folk je glup, ko točak. Vsi mi greko sam še ma koorac.

Zabaši mu jih do požrtnega goltanca naslednjič, ko bi kaj rad. Men grejo škrtuhi na koorac, na koorac mi gre, da se moram oblečt. Na koorac mi gre folk s svojimi potrebami in majhnimi problemi. Ko iz muhe slona delajo. Vsi mi greste sam se na koorac. Plačite si psihiatra, k men gre vse na koorac. Na koorac mi gre kolegica k lapa o sebi, svojih sladoledih in driski. Na koorac mi gre. Na koorac mi gre k zamuja in na koorac mi gre tip k bi rad fuk in me kliče in buzerira in mi gre na koorac on in njegova pamža. Na koorac mi gre k mi hoče svoje pamže turit. Čike si zabaš nekam. Mej jih zase in nehi mi it na koorac. Škrtuha odjebi v pičkomaterino. Js porabim puder in maskaro zakaj, da še čika ne dobim?

jah, slabo si ga zdresirala… a, veš de bi mogu v šusu vstat iz kavča in letet na dežurno pumpo po tvoje čike… pa še kej pribolška kupit … to ti je ta prav dec… menjaj…

New Report

Close