Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Packon! Jaz bi te…

Packon! Jaz bi te…

…….. hihi……. malo podrezala.

Oštja, se ne ve al si star al si nov……. zato te je treba malo izprašat….. predvsem v smislu keku in kedaj si ti packon!?!!!

Alora, keku in kedaj si ti Packon packon? A pr tistih rečeh…. počneš/govoriš packarije? A recimo špricneš po zavesi? A recimo……. hihi………. Al si mogoče drgač packon? A si recimo enkrat na teden zamenjaš kalcete? A recimo….. hihi………

No, no…. neč se bat odovorit……. Sej jst sem tudi packa……. recimo, današnja packarija: po enem mescu sem spucala mojo kamrico……. en je blu notri 7 velikih pajkov, da o mladičih nankar ne govorim…. en prah se je spremenu u puh……….. bi lehku en kovtrček napuhnila szi njim……..

Alora, jst ne smem preveč govorit, da ne izgubim prjatlov……….. ti pa le povej, da jih kej pridobiš……….. hihihi…………

Izvoli en packast cmok……….. :*************

Jest nisem Packon…..pa vseeno,bi se ti Helenča mal popackala z mano?
Zdej,ku berem vidim,da sva si prou sorodni dušci.
A se povaljava malo po prahu?Poudarek je na :povaljava!
😉

a iz ljubezni ali iz packarije? ;)))))

kajla, kako si mi kaj? si me kaj pogrešal snoči? ;))

a pogrešal…heheh…jast nič…ker sem bil v tebi..ops……..hihihihi

helika, vidim da so tud tebi mladiči všeč…smrk..prav pol pa nikoli ne boš ugotovil, kej si zamudla……hehehhehehe

helyka amapk jest bi lih tok s tabo….oips…….samo ti nisi več ogreta…hehehhe

ampak če poskusim vseeno…mogočr mi bo pa ratalo…saj ne more biti res, da me v istem dnevu kar dve poupce sknslata…hehe

helyka moja premisli tole:

Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i snivaj me noci ove!!!

hihiihhiihihhi…. a sem kak praviš…SMOTKO???

PA NE MI ZVEČER SPET TAK ZGODAJ NINAT…….čauči

leta letijo - iščem stevardeso.....

Veš,da sem te pogrešu!!!!!!
Sem bil kar malo ljubosumen na Pufkota!
;-)))))

hmmm….. o takih rečeh se pa ne bova tukej javno pogovarjala…………. se bova kar tamzadej………. v ilegali………….

ja, smotko si……. lepo, da še veš! ;)))

hmmmmm………. tudi on me je pogrešal……….. ker nisem bla z njim………. pač pa………….. hihi…………. no, sej ni važno………

sem te pa pogrešala………. itak……… !!

To je pa totalni skret!!!!!
Ni blo number one…se pravi Pufkota…..ni blo nas podgan….kdu per oštji je pej bil?
Zdej me pa firbec goni!!!
😉

…….. hihi………. morda sem bla sama……….. hihi……… morda pa je bil ljubimec………… hihi……………. kdo bi vedel…………..

papa

Ja,če pa še sama ne veš,kdo te je nategavu….pol si pa itak naša!
;-))))

New Report

Close