Packon! Jaz bi te…
…….. hihi……. malo podrezala.
Oštja, se ne ve al si star al si nov……. zato te je treba malo izprašat….. predvsem v smislu keku in kedaj si ti packon!?!!!
Alora, keku in kedaj si ti Packon packon? A pr tistih rečeh…. počneš/govoriš packarije? A recimo špricneš po zavesi? A recimo……. hihi………. Al si mogoče drgač packon? A si recimo enkrat na teden zamenjaš kalcete? A recimo….. hihi………
No, no…. neč se bat odovorit……. Sej jst sem tudi packa……. recimo, današnja packarija: po enem mescu sem spucala mojo kamrico……. en je blu notri 7 velikih pajkov, da o mladičih nankar ne govorim…. en prah se je spremenu u puh……….. bi lehku en kovtrček napuhnila szi njim……..
Alora, jst ne smem preveč govorit, da ne izgubim prjatlov……….. ti pa le povej, da jih kej pridobiš……….. hihihi…………
Izvoli en packast cmok……….. :*************
a pogrešal…heheh…jast nič…ker sem bil v tebi..ops……..hihihihi
helika, vidim da so tud tebi mladiči všeč…smrk..prav pol pa nikoli ne boš ugotovil, kej si zamudla……hehehhehehe
helyka amapk jest bi lih tok s tabo….oips…….samo ti nisi več ogreta…hehehhe
ampak če poskusim vseeno…mogočr mi bo pa ratalo…saj ne more biti res, da me v istem dnevu kar dve poupce sknslata…hehe
helyka moja premisli tole:
Spavaj kao da ne postoji sutra, kao da nema jutra, spavaj i snivaj slatke snove i snivaj me noci ove!!!
hihiihhiihihhi…. a sem kak praviš…SMOTKO???
PA NE MI ZVEČER SPET TAK ZGODAJ NINAT…….čauči