Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Padla sem

Padla sem

Pred časom sem padla in me še vedno boli palec na nogi, pravzaprav kost ob palcu. So slikali pa ni nič zlomljeno, mene pa še vedno boli. Ali je imel kdo poodobno težavo da vem prib kako dolgo me bo bolelo.

Mene je tisti prstek zraven palca bolel kar nekaj mesecev, ko sem z njim pribila v eno skalo v natur bazenu. Sem že mislila da sem ga zlomila ampak tm po eneih 3ih mesecih je nehalo bit moteče.

ce je otečen, slika ne pokaže da je počen. Jaz sem imel potem, ko so slikali še težave in po mesecu bolečin je prislo do loma in še potem sem čakal, d a se me osmilijo

preverjeno pomaga. Udari se po palcu na roki. V trenutku te bo prenehal boleti palec na nogi. 🤣

Odgovor na objavo uporabnika
Padla sem, 29.04.2025 ob 21:47

Pred časom sem padla in me še vedno boli palec na nogi, pravzaprav kost ob palcu. So slikali pa ni nič zlomljeno, mene pa še vedno boli. Ali je imel kdo poodobno težavo da vem prib kako dolgo me bo bolelo.

Mene boli že nekaj let. Povzročiteljica – babica, perometne nesreče je bila kaznovana pogojno za pol leta, ker je sodišče smatralo to za majhno poškodbo, dejansko po zavarovalniških opisih je to 6% trajna invalidnost. Z zdravnikom sva se dogovorila, da popolne medicinske rešitve ni in počakajva vsaj dve leti, da se pokaže adaptacije poškodbe v življenju. Zavarovalnica ni priznala odškodnine za trajno invalidnost. Na organiziranem poizkusu pobotanja je predstavnik javnosti nastopil kot zagovornik storilke. Prišla je z z zamudo, ker je iskala stavbo na napačnem naslovu. Nič niso hoteli slišati o odškodnini ampak so pričakovali le stik roke v znak odpuščanja. Sumim, da je babica v medicinski krogih preprečila najin dogovor z zdravnikom in že čez tri tedne sem bil na seznamu za operacijo, kjer so mi s titanovo ploščico trajno fiksirali sklep. Uvideven, dobronameren zdravnik se je moral ukloniti zaščiti babice.

New Report

Close