Padle so maske
A za popravilu avtomobila je tudi kot najbolj najbolj merodajno menje frizerke?
Raz ni …ić (katerih je večina med temi ki so tako odločili) več kot očitno niso nikoli
prebrali Prešerna in :” Le čevlje sodi naj kopitar!” sedaj pa bi pametovali o strokovno
utemeljenih zadevah.
Verjetno verjamejo tudi da je zemlja ravna.
Bgggh, 08.10.2021 ob 16:16
Pa ne mi rečt, da si povsod normalno šel skozi. Verjamem, da marsikje ti je uspelo, kaj pa tam, kjer te niso spustili, kaj si naredil, si se obrnil in šel drugam?
Odvisno. Včasih sem se skregal z varnostnikom ali pa šel drugam ali prišel kdaj drugič, ko nihče ni težil.
Ponavadi pa nikoli ni bilo težav. Komplicirali so le lani, ko se je vse skupaj začelo in so pred vsako trgovino bili varnostniki in je bila razglašena epidemija.
Ko je bilo konec epidemije, pa je bolj ali manj vsepovsod nehal teror.
hormončič, 08.10.2021 ob 16:00
Kakšno strokovno podlago pa ima zdaj ta ukrep? Pa te strokovci in vladniki so kot pobezljane ovce, enkrat sem, enkrat tja, enkrat to cepivo, enkrat drugo cepivo, enkrat maske enkrat ne.
Le kdo jim še sploh verjame in zaupa.
A ves, da je tudi drugje tako. Nosijo maske in nimajo JJ na oblasti. Razen tam, kje je velika precepljenost. Aja, to pa pri nas tudi ne bi.
Sevedadaja, 08.10.2021 ob 18:41
A ves, da je tudi drugje tako. Nosijo maske in nimajo JJ na oblasti. Razen tam, kje je velika precepljenost. Aja, to pa pri nas tudi ne bi.
Če imajo drugje fašizem, ga moramo tudi mi ?
Ali kaj je debilno fašistično hotelo povedati ?
Zakaj pa debilno ne gre drugam, če hoče fašizem. Mi pa ga ne bomo imeli, ker ga drugje tudi nimajo.
V Črni gori ukinjajo fašistični pct.
https://www.facebook.com/101017414921399/posts/461474002209070/
Marsikej zastopim, mask pa cisto nic.
Vsem tistim, ki se zavzemate za obrazne plenice: Kako clovek ven iz telesa zmece kar not ne pase?
No hajd, ce je prehudo vprasanje, naj pomagam. Se usede na skoljko, ce je ima in potem potegne vodo. Gre in izprazne mehurcek. Ze ni vec toliko nujno, da potegne vodo, pil pa najbrz nikoli nebi.
Gre na hitr delo ali sprehod ali kaj drugega in zasvica. Po vsej verjetnosti ni veliko ljudi s fetisem lizanja…
In se… clovek diha. Izdihne ogromno kolicino nepotrebnih neumnosti. Po domace: telo se puca.
In kar naenkrat imamo fetis: maskanje ni nic drugega kot da se nocemo znebiti kar ne sodi v telo.
Zamislite si malo… vsa ciscenja telesa so namenjena… da gredo ven. In ne nazaj v telo…
Vi pa kakor hocete. Ce zelite imeti fetis… nadenite si masko in potegnite nazaj v telo kar je mati narava odlocila vreci ven. In nic ne skrbite, “stroka” vam je … bo.. povedala. da je to fajn za vas.
Jest grem pa brez maske na pir….