PADLI ANGELI
Goran Dragić, Miro Cerar, Jure Košir, Robert Golob, Boštjan Romih…vsem je isto, da so se naveličali postaranih žena, naveličali so se obveznosti, ki prihajajo v družinski odnos, ko otroci odraščajo in videli so še svojih pet minut tam nekje v svetu užitkov in izživljanja.
To so, nevzgojeni, nezreli možakarji, ki ne vidijo mimo svojega Ega.
Morda pa je njihovim prvotnim potekla garancija in je bilo treba nabaviti delujoč model…😀
Kaj pa ženske, ki se v istem starostnem obdobju ločijo? To je kaj drugače?
Pač ni več skupne vizije in je gotovo bolj fer, da gredo vsak svojo pot, kot pa drug drugega ovirajo. Ločitev v času, ko otroci odrastejo, je neskončno mnogo, zakaj torej ne tudi med nam znanimi obrazi?
Pa kaj nam to sploh mar? Kaj pa imamo mi zaradi tega manj ali več?
Kako zdaj to pljuvanje? Pa ja ve velemone vedno zagovarjate, da naj se ločijo in potem delajo kar hočejo. V primeru da je vmes nov partner/ica. Zdaj ko pa ti moški dejansko potegnejo črto in grejo naprej pa velemonam spet ni prav. Meni se zdijo pošteni. Niti ne vemo razloga in mene niti ne zanima čisto nič. Zakon so zaključili nekako fer bolj kot pa so vsi vaši zakoni. Ampak vam spet ni prav, res ne štekam zakaj vas ne vprašajo za vaše cenjeno mnenje, če se lahko ločijo. Ahhhhhh
podobnost ali naklučje, 20.03.2024 ob 15:18
Goran Dragić, Miro Cerar, Jure Košir, Robert Golob, Boštjan Romih…vsem je isto, da so se naveličali postaranih žena, naveličali so se obveznosti, ki prihajajo v družinski odnos, ko otroci odraščajo in videli so še svojih pet minut tam nekje v svetu užitkov in izživljanja.
To so, nevzgojeni, nezreli možakarji, ki ne vidijo mimo svojega Ega.
Gorana je njegova žena zamenjala za nov model, tudi pri Romihu ne vemo, kateri od njiju se je naveličal koga, Goloba je tudi žena pustila, če se ne motim. Košir je bil že od nekdaj Player. Pa Janša, recimo, je bil zelo poskočen in razvajen v mlajših letih.
Malo pozno berem te zapise….pa se mo zdi tako banalno kaksno novo si je izbral. Tako kontradiktorno deluje: skromen, preprost, sporten, denar mu ne pomeni,….zbral je pa tako osebo ki deluje ravno nasprotje vsega tega, pa tudi udelezuje se teh posh scen. Se mi zdi da je tolk navdusen nad sam sabo in v dokaz temu kam lahko kot tako znana oseba seze. Ego, kaj drugega? Kdo bi vedel. Njegpva bivsa ga je zamenjala za obicnega osebnega trenerja. Hm