Padova-nakupovanje/dobavljane
Pozdravljeni,
Glede na različne dobavitelje ki so pač na voljo, me zanima kako je z nabavljanjem stvari v Padovi- v skladiščih. Je to kaj omejitev(minimum kosov, maksimum, ) se sploh izplača in kako je z robo, je raznolika se da veliko dobiti pa če kdo kaj ve kakšne so kaj cene(oblačila). So odprti vse dni v tednu( razen nedelje). Vsaka informacija dobrodošla.
LP
12si, hvala ti za informacijo. Nameravam odpreti trgovino pa je veliko govora o tem. Glede količn sm slisala tudi da so omejitve napremire 50 kosov kavbojk itd…. glede na to da trgovinca nebi bila velika je meni to preveč . Kako pa je s paketi o kakšnih količinah v paketih je govora. Vsekakor bi bla vesela še kakšne konkretnejše informacije.
LP
Glede kavbojk v paketu jih dobiš 12kom tako da se da kupiti več vrst različnih modelov,izbire imaš ogromno,če boš prodaja torbice te lahko vzameš po komadih,nekaj tekstila se da vzeti tudi po komadih samo enega kosa ne dajo vzeti moraš vsaj 5 komadov,to je že kar vredu.Če te še kaj zamina me lahko vprašaš.lp
Nekako zaekrat torbic ni je pa dobro vedeti za naprej Torej če te prav razumem lahko glede kavbojk lahko v enem paketu kavbojk recim dobim 2-3 modele? Pri majicah pa tudi ali 5 komadov enakih modelov ali lahko izbiras pa sam naberes razlicne modele, glede na to da je zadnje čase vse v večini one size
Kako pa je kaj s spodnjim perilom ( gatke) vrjetno tudi po paketih pa če mogoče ves kaj glede rutk. Pa nasplošno kako to poteka dobis potem nekaksno dobavnico oz. list da si tm blago kupil da imas neko dokazilo potem pri nas. So pa vrjetno tudi malo prilagodljivi če pri določenemu več vzames? res ti hvala za te informacije res prov pridejo
Glede kavbojk v enem paketu jih je 12kom ampak model je isti samo imaš vse številke v paketu,spodnje perilo je tudi v paketih nekje 35kom ,glede rutk je dovolj izbire ,glede računov ti napišejo najbolj da vzameš s sabo štampiljko, priporočljivo je da vzameš račune ker te lahko vstavi na poti domov
finačna policija in bo predrago vse skupaj.lp