Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pag – kje jesti

pag – kje jesti

Pojutrišnjem grem na otok Pag (Novalja, Pag), zanima me, kje kaj dobrega pojesti, pa ne v stilu restavracije, bolj v stilu kakšne kantine, kaj ribjega ipd

Edina dobra oštarija v Novalji v tem predsezonskem času je “Moby Dick”. Ta oštarija je odrprta skozi vse leto, zato ima kuhinjo dobro. Vse ostalo je sezonsko odprto in nikol ne veš kaj boš dobil. V mestu Pag pa v tem času nimaš še nič pametnega.

thx, upam, da imajo kaj sezonskega, ne pa da ”podvalijo” mušterijama, a kaj predlagaš kar si že jedel, karkoli – glavno jelo. Kaj pa cene, so ok? Imajo kosila?

Jaz v 11 letih kar imam “vikendico” na Pagu edino v tej oštariji nisem bil še nikoli razočaran. V Moby Dick hodim na ribje jedi in so mi res dobre. Sicer pice tudi hvalijo, ampak jaz nisem prevelik ljubitelj pic zato ne bom komentiral pic. Ribe, raznorazne sem že jedel tam, so mi pa res dobre. Je pa res, da nima zmeraj vseh rib na zalogi. Odvisno kaj mu ribiči prinesejo tisti dan. Cene; po mojem kar pošteno. Kadar sem z ponudbo, v tem primeru hrano, zadovoljen mi ni predrago.

hvala

Tudi za nas je Moby Dick edina oštarija, ki jo v Novalji obiščemo. Naj ti bo dovolj zgovorno, da je v sezoni treba na mizo čakat. Pa imajo ogromno miz!

Glej, tukaj je bilo govora o restavracijah na Pagu in Moby Dick si je prislužil značko “ojoj”

na tripadvisoju je dobil pa solidne ocene 🙂

Mi vsa leta že jemo tam, niti enkrat razočarani, hrana dobra, cene primerne, osebje prijazno.

In to ful argumentirano. :)))

New Report

Close