Najdi forum

pag-pagus

živjo!

Zanima me če je že kdo bil v hotelu Pagus na Pagu. S fantom nama je bil po katalogu najbolj všeč ta hotel in sva se odločila zanj. Kakšen pa je Pag nasploh?
Hvala in upam, da bodo dnevi do dopustov vsem hitro minili.

Živjo,
Hotela sicer ne poznam, tam sem letovala v campu ali pa v apartmajih, mogoče gemo tja tudi letos. Pag je zelo zanimiv, predvsem zato ker je popolnoma gol, se pravi zelo malo poraščen. Zelo priporočiljivo je če imaš sabo sončnik, ker skoraj nikjer na plažah ni sence. Je pa zelo lepo v Šimunih, plaža v Svetem duhu pa tudi v Zrčah, kjer zna pa biti v sezoni tudi gužva. Je pa zelo veliko tudi majhnih vasic, ki so zelo prijetne in si kakšen dan zapeljita z avtom po otoku. Kar se tiče zabave jo je pa veliko v Novalji. Tam je tudi veliko gostiln pa tudi trgovin.

Želim vama prijeten dopust.
Sonček

Živjo! Mi letujemo v mestu Pag že kar nekaj let in nam je zelo všeč. Letujemo v zasebnih apartmajih in kolikor vem, je hotel Pagus rezerviran za Čehe in Poljake, ki pridejo z avtobusi. Tako da ne vem, če lahko prideš zraven. Je pa zelo fino, če imata kakšen čolnič ali gumenjak, da se zapelješ malo ob obali, kjer je polno lepih kotičkov in plaž, kjer si čisto sam. Lahko pa čoln tudi najameš. Mi imamo čoln in se te strani otoka še nismo naveličali, saj je ogromno plaž, domačini so prijazni, Novalja pa se mi zdi prenatrpana- za kakšen večer že, da bi pa tu letoval pa ne! Pa še pametne plaže nimajo! Je isto kot Portorož.

Tudi mi ze nekaj let letujemo na Pagu.Vsi ste ze precej napisali o Pagu , vse je tudi res.Meni osebno sta zelo vsec vasica Mandre in pa Metajna, ce se hocete najesti giric.Definitivno pa tega ne poskusajte v Lunju, ker vas bodo ocarupili, da je kaj.Vsaj nas so…za vecerjo za sest ljudi smo lani dali 25.000,00 sit… grozljivka…je pa to dobra sola za naslednjic…Za hotel Pagus pa…lani je bil poln Cehov in Poljakov, vendar pa mene osebno to ne bi motilo…mi smo celo bili na plazi pod Pagusom z Cesko druzino in nasi otroci so se super razumeli z njihovimi, pa tudi zelo so bili radodarni, ko je bilo treba posoditi coln ali vesla…

Lp Mojca

Tudi midva z fantom morava na Pag, vsaj za nekaj dni vsako leto. Tukaj sva preživela prvi skupen dopust in Pag, nama je všeč. Za življenje priporočam Novaljo, ker se tam kaj dogaja, vsaj zjutraj in zvečer (kave, zabava). Pag-Pag, pa je bolj za obisk in kakšno večerjo. Obvezno na Pagu je avto, ki se ti ga ne zdi preveč škoda in senčnik, ter kakšna hladilna torba, če raziskuješ plaže, ki jih je v neomejenih možnostih oz. oblikah. (za vsak dan druga plaža – obvezno). Priporočam najem sob v Novalji, ki so prav poceni 15 – 17 DEM-lani, čisto za cesto, s parkiriščem, souporabo hladilnika in skrinje, etažno, ponavadi prenovljeno kopalnico ter WC, s prijaznimi domačini, ki ti kdaj zjutraj podarijo kakšen grozd za na plažo. Torej če sta mlad par, vama svetujem to!

New Report

Close