Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pag-Povljana

Pag-Povljana

A je kdo letoval na Pagu-Povljana pri Andelk Mintas (www.povljana.org),

kako ste bili zadovoljni?

lp

Sem bila v Povljani v enem privat apartmaju, ki si ni zaslužil tega imena. Poglej si kje na netu, če ti je sploh všeč tak kraj čisto na koncu. Jaz sem iz apartmaja sicer gledala na morje, vendar tam ni bilo čisto nič za kopat. Smo se vozili precej, da smo prišli do kake normalne plaže.

uf, vsaj po njihovi strani in opisu lastnice je lepo in baje hodi veliko slovencev. Si me kar malo prestrašila :((

lp

Mi že par let hodimo v Povljano. Nam je tam super. Peš do plaže cca 3 minute. Plaža je delno peščena, delno iz drobnih kamenčkov. Vzdolž enega dela plaže je borov gozdiček. Senca čez ves dan. Smo pa mi v novejšem delu , tam kjer so hiše in apartmajsko naselje. Če si nastanjena v starem delu mesta potem pa je kar nekaj poti do plaže, ki sem ti jo opisala. Letos verjetno ponovno potujemo v Povljano.

LP Maja

Lep pozdrav !

Mi smo pred leti hodili v Povljano, pa smo zaradi nesramnosti lastnika hiše odnehali. Pa še Čehi so zavzeli Povljano. Smo se pa sicer z avtom vozili daleč na samotno plažo, kjer smo bili sami cel dan, brez sence, žal. Pa srečno!

BUM – najbrž hodite na plažo Dubrovnik …tudi mi hodimo tja že 8 let..prej še sama, zdaj z otroki in nam je všeč. Meni paše ravno to ker se za vsakega kaj najde – jaz sem z otroki rada v nizki vodi z mivko, če rabimo senco je tu borov gozdiček, če si mož zaželi skakat v globoko vodo to lahko stori pri svetilniku…

torej nam je super in letos gremo spet … vmes pa raziskujemo celoten pag, odkrili smo že 1000 skritih kotičkov

New Report

Close