Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice pag preko agencije

pag preko agencije

zanima me če ste že kdaj potovali na pag preko agencije-katere?ali ste bili zadovoljni ali ne?po možnosti v gajacu?

Mi smo zadnji dve leti zaporedoma letovali v Novalji (različni lokaciji). Predlani smo šli preko agencije Potepuh in je bil apartma zelo v redu: velik, zračen, nova oprema, dva balkona…pa še parkirišče zraven apatmaja, to je bilo v bistvu v Stari Novalji. No, lani pa smo šli preko agencije Enka v Novaljo (prav v mesto) v ene kao ful hude apatmaje s klimo in zunanjim bazen za goste.In je bilo porazno, na agenciji smo plačali čiščenje apartmaja vsak dan in menjavo brisač, seveda potem teh storitev tam ni bilo. In ful majhni apartmaji (dve majhni sobi po enih 5 kvadratov). Za tisto klimo je pa lastnik za vsakič ko smo jo prižgali tečnaril. Aha, na bazen pa prav tako nič radi ne vidijo da greš, sicer je pa itak premajhen. Uff, to sem pa velik napisala:)

Zakaj bi šla preko agencije in plačala za skoraj isto stvar 30-100 % več, ko pa če bi si sama poiskala namestitev preko interneta.

Imaš kar nekaj naslovov, ki so namenjeni prav turističnim namestitvam po hrvaški, če pa svojega mesta ne najdeš pa je najbolje uporabiti kakšnega od Hrvaških iskalnikov, npr: http://search.iskon.hr/index.jsp

Lp

Pozdravljena !
Jaz sem pa šla potom agencije Kompas, letovala sem v Novaliji. Apartma je bil tak kot smo bili dogovorjeni. Vedno potujem s Kompasom in nisem še imela slabih izkušenj ! Malim agencijam pa ne zaupam.
Tina

New Report

Close