Pag – Zubovići

Mi smo enkrat podaljšali dopust za pet dni in dobili apartma v Zubovičih.Tega je že 20 let, pa se še vedno, čeprav letujemo v Novalji, vsako leto vsaj za en dan vračamo na njihovo plažo. Zato ne vem, zakaj bi hodil drugam. Drugače hodimo v Casko, ampak tam tudi ni sence, prav tako ne v Zrčah. Običajno se na Pag ne hodi brez marele, razen, če nisi v kampu.
Drugače je pa to majhen kraj, kjer se moraš spustiti (z avtom) precej strmo k morju. Ima majhno trgovino in na plaži prodajo pijače in sladoleda, potem pa je že skoraj konec. V glavnem je precej mirno.
Do drugih plaž pa ni tako blizu,po občutku bi rekla caa 10 km do Zrč, do ćiste še malo dalj.

PENZION zUBOVIČI – SPOZNALI PRED 3 LETI – res ni tako prijazen kot se opisujejo. Plaža tik pred hotelom, takrat je lastnica Sanja govorila, da je to kao njihova hotelska plaža, pa se je izkazalo, da to ne drži. Klima je v sobi, vendar je bila samo kratek čas dnevno vklopljena. Tudi hrana je bila zelo skromna v primerjavi z njihovo ceno.
Plaža je zelo lepa, primerna za otroke,vendar ni sence.Trgovina na vrhu hriba. Dogaja se ničesar, niti ni lokacija za kašen dober jutranji ali večerni sprehod.
Pa še to, če slučajno nameravate k Sanji Zubovič, se zelo dobro prej dogovorite za ceno, namestitev in pred plačilom zahtevajte pisno potrditev. Ima namreč sobe (ne pa tudi restavracije) tudi zgoraj v vasi – potem moraš na plažo in jest cca 500 m navzdol oz. v sobo zelo strmo navzgor. Glede namestitve in popustov (v primeru takojšnjega plačila) ni držala besede oz. se ničesar ni več spomnila, nismo pa imeli napisano.
Ne bi pa mogla rečt, da je bilo slabo, obvezno pa rabiš senčnik za na plažo in avto za v mesto.

Ne morem mimo, da se še jaz ne oglasim. Tudi mi smo bli pri Sanji v Zubovićih pred kakimi 6,7 leti, ko še ni imela tega družinskega hotela na plaži. Tipinja je prava lisica, zna nakladat in te prepričat, ko pa si dol, te pa fajn nategne. Mi smo meli pol penzion, en otrok ni mel niti še 2 leti in nam je računala polno ceno, kot za odraslega. Hrana je bila slaba in jo je bilo obupno malo, takod a smo potem morali še na večerjo….ni za verjet. Mene potem ni več vidla tam dol, sem pa slišala pripovedovanja od kolegov in znancev, ki so bili v tem družinskem hotelu: hrana slaba in zopet komaj za vzorec, tipinja hodi po sobah oz. apartgmanih, ko te ni tam in preverja in sklaplja klimo. Saj ni za verjetno…zato PREVIDNO
lp

Mi pa smo bili v Kustičih. Imeli smo apartma cca.50 m od morja ali pa še bližje. Na plaži res ni sence in po tleh je zelo grob kamen naprej v morju pa trava. Ampak do tja kot grejo otroci je še kamenje. Naši itak ne grejo brez čevljev v vodo tako, da ni panike.Vodo sem kupovala ustekleničeno, smo se pa hodili kopat tudi v Casko. Na Plaži Čista pa še nismo bili. Meni se je zdelo v Kustičih v redu, je bolj miren kraj in tam kjer smo bili, smo imeli lahko klimo skoz vklopljeno in nič stikov z lastniki, ker ne živijo v isti hiši. Nam pa je sicer bolj všeč Gajac vsaj otrokom in možu, meni pa je bolj všeč mir in ni ne vem kakšnega prometa, tako da si brez skrbi.Letos gremo ponovno tja in mislim, da se bomo imeli kar v redu. Dreugo leto pa zamenjamo destinacijo. Pa še nekaj kar se tiče kamenja, bili smo v Stari Novalji, na plaži je mivka in to mivko imaš potem povsod: v avtu, čevljih, apartmaju,…
Kar se mene tiče je Ok. Je pa res da ima vsak svoj okus.
Lp Evgelija

Vsako leto del dopusta izkoristimo za Kustiče. Apartma ob morju (dejansko ob morju – 10m), enkratno. Kuhamo sami ali hodimo ven, je mirno, morje lepo, plaža različna, pred našim apartmajem sicer kamnita-širok betonski pomol. Ampak ni panike, enkrat na Casko, parkrat na Zrče, v Metajno itd…pa je teden okol. Mi se imamo super, lastniki so enkratni, se ne vtikajo, so prijazni…ma komi čakam, no…

Adut “hotela”, ki ni hotel je, da je zraven morja.
Drugače pa je ženska prava židinja, če ne ciganka.
Raje pojdite drugam za kakšen evro več in se sprostite. Pri Sanji Zubovič se težko, ker nikoli ne veš, kdaj te bo obrnila oz. nategnila.
Goljufa tako goste kot državo Hrvaško. Plačila sprejema na poseben privaten račun, mimo davkarije, računov ne izdaja,…
Nekaj si lahko preberete na tem forumu:

Tudi jaz ne morem mimo, sicer je preteklo nekaj let od aktualnega časa, vprašanje pa je, če je danes kaj drugače. Vsi ki so napisali svoje vtise o Sanji popolnoma držijo. Mi smo tudi letovali pred nekaj leti nazaj in edino kar lahko pohvalim je da sem lahko mali hčerki lahko nadziral z balkona. Cena, ki smo jo plačali resda ni bila visoka, a na koncu smo ugotovili, da bi za tisti denar mogli dobit bistveno več. Vse je bilo samo v njenih besedah. Še veliko stvari je bilo, ki jih ostali niso napisali. Skratka: nategovanje v vseh možnih pogledih. Nas ne vidi nikoli več.
Kustiči, vidaliči , so na nasprotni strani čiste plaže. Ne proporočam ker ni sence.Prav tako ni sprehajalnih poti ob morju. Voda je kar čista, na določenih delih trava in skale, je pa idealno izhodišče če imate čoln, da se vozite preko do majhnih plažic, ki sicer tudi nimajo sence, so pa čiste. Nad Vidaličih, je drugo največje smetišče na Pagu in zna poleti tudi kaj zaudjat. Problem pri teh naseljih je tudi večerni hrup oz. nabijanje glasbe iz bližnjih Zrč, ker le ta zelo odmeva cele noči.
Kar se tiče Atlantisa v Zubovičih (Sanja Zubovič), mislim, da vi vsi skupaj eno malo pretiravate.. Jaz s partnerjem in 2,5 letno hčerko grem letos že tretjič na Pag in nimam popolnoma nobene pripombe!!! Hrana slaba??? Hrana je odlična, cena pa solidna.. Človek bi si mislil, da bojo cene navite v nebo.. Eni ste pa res čudni.. Klimo smo imeli čez cel dan prižgano, nihče nam je ni izklapljal.. Res da če želiš čiste brisače in da pobriše po tleh, moraš sporočit Sanji, ampak to pa res ni nič takega.. Vedno smo dobili vse lepo čisto in Sanja je res faca..
Aja.. Pa prvič ko smo rezervirali nam je že v naprej rekla, da plaža ni hotelska, tako, da lahko pride vsak na to plažo, ampak si lahko pustiš brisačo na plaži in tako čuvaš mesto..
Ne vem no, ko začne en trosit slabe izkušnje, potem se začnejo vrstit še drugi.. Kr neki.. Delam v turizmu, sem receptor v hotelu in vidim kako ljudje pretiravajo.. Če se jim en dan ni izpraznil koš za smeti, je to potem takoj katastrofa in padajo komentarji: sobarica ni prišla v sobo, nič ni očistila, vse je umazano.. Ali pa taašni pacienti, ki pridejo ob 9:55 na zajtrk (zajtrk od 7-10) in potem logično, da ni vse polno hrane in pravijo, da je bila bifejska miza prazna.. A kakšenkrat, ko se konča zajtrk kdo od zaposlenih gre pogledat, če je kaj ostalo od zajtrkov in vedno je še precej hrane na voljo..
Sem se razpisala, ja.. Ampak sem hotela povedat to, da ni potrebno nekomu delat slabe reklame zaradi ene napačne stvari..
Pa lp

Se moram tudi jaz oglasit, čeprav je tema že stara…za koga, ki bo iskal informacije :). Mi smo bili lani prvič v Atlantisu pri Sanji Zubovič, bilo je tooop in komaj čakamo, da gremo letos spet. Hrana je noro dobra, cena menija za odraslega je 4,5 €, kje v Sloveniji dobite ribji obrok za to ceno?? Otroka sta bila navdušena nad hotelčkom, plažo, Sanjo. Vedno ima kakšno malenkost za otroke, je prijazna, vedno se potrudi za goste. Na plaži res ni sence, ampak imaš pač šotorček in marelo, big deal. Klime nam ni nikoli izklapljala, pa če bi tudi jo, a je to res tak problem? Prižgeš nazaj in imaš hladno v nekaj minutah. So res nekateri komot, gre na izlet za cel dan, klima bo pa laufala v prazno, sama potrata elektrike.
Skratka naša izkušnja je bila super. Mogoče je bilo slabo v letu 2008 glede na komentarje, ampak zdaj je to lokacija, na katero se radi vračamo, vsaj mi.