Najdi forum

Splash Forum Politični čvek PAHOR

PAHOR

Berem vaše čvekarije in se čudim.

Prepričana sem, da Pahor točno ve kaj počne in zakaj počne, kar počne.
Kaj vam je res tako dolgčas, da morate ves dan mleti?

Ne vem če ravno ve kaj počne. Mislim da je naslednje volitve izgubil prejšnji teden. Vsi vemo zakaj.

Sem enakega mnenja. Škoda, mi je žal. Pa kaj čmo, to je laif.

Sem enakega mnenja. Škoda, mi je žal. Pa kaj čmo, to je laif.[/quote]

in vi ste ? Kdo že, da upate soditi kaj je prav in kaj ne ?

Kužki ki lajajo.

in vi ste ? Kdo že, da upate soditi kaj je prav in kaj ne ?[/quote]

Volilci ( jaz ne ) , ki imajo vso pravico vprašati , zakaj je na položaj postavljena oseba , ki je na volitvah pogorela na celi črti , poleg tega , pa je iz čisto nasprotne stranke .
Zadovoljna ?????
Kaj je že demokracija ?????

in vi ste ? Kdo že, da upate soditi kaj je prav in kaj ne ?[/quote]

Tisti, ki živijo v demokratični državi, kjer imajo volilno pravico na podlagi katere izbirajo oblast. Izbiro pa podredijo oceni delovanja določenih kandidatov oz. strank, ki se borijo za oblast. To smo mi. Kdo si pa ti?

Sicer tudi jaz nisem volilka SD, ampak to vprašanje je malce za na luno. Verjetno si mislila malo drugače kot si zapisala.

vejica jaz bi pa tebe poseksal če si res vejica

saj jim je sicer, dolgčas.

si klicaj-ček? 🙂

a vepš da tega pa na razumem kaj si hotla povedat. raje povej kok let maš pa kak si pusti ti pahorčka pa ostale politične svinjakarjke

Pahor točno NE VE kaj si je nakopal na glavo!!!
Dogaja se mu ljudstvo. Dogaja se mu protiruplovski Face book, zgodil se mi je Ziherl i tRuplovo nakupovane med delovnim časom, seveda s službenim šoferjem!!
Se še čudiš???

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

hahaha, kako jim je tale Pahor postal všeč, nikjer več ne berem o barbiki, nesposobnežu itd……, ampak oN ŽE VE KAJ DELA!!!:))))))))))))))

Vrhunsko:-)

ja, ja, tako jim je postal všečen in predvsem sposoben, da če bi bile danes volitve, bi sigurno volili Pahorja in ne več Janša. Ne moreš verjet, kako se mnenja spreminjajo.

ja, ja, tako jim je postal všečen in predvsem sposoben, da če bi bile danes volitve, bi sigurno volili Pahorja in ne več Janša. Ne moreš verjet, kako se mnenja spreminjajo.[/quote]

Pa ne pri vseh. Zame je še vedno popolni nesposobnež.

vrabček, koga pa bi ti danes volil od teh dveh, če bi bile volitve.

em ml mem, Če mi daš na izbiro samo ta dva, potem je to sigurno Pahor.

Če pa bi bila izbira širša, potem pa ne Pahorja in ne Janša.

Ta dva si ti izpostavla, zato.

torej ostane odgovor, Pahorja.

New Report

Close