Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pahor je razkrinkan

Pahor je razkrinkan

takih ki so tvojga partijkega šefa stali zmage

belčki – tvoji slončki.

Ko sem jaz hodila v šolo, smo se o tem učili, potem pa sem odrasla v obdobju, ko se je lahko tudi že kaj drugega govorilo, vsaj v drugih krogih. Pa mnogo sem prebrala. Enih in drugih. Ti pač nisi na svetu, ker poznaš edino zveličavno resnico. Mogoče bi se vprašala, če je tisto, kar ti znaš, edino resnično. Pa kaj vendar kar naprej s to pravno fakulteto? Še mnogi drugi so jo končali. Mogoče tudi jaz.
Najlažje pa je reči, da sedaj pa ne sodeluješ več, čeprav je to 1051 debata na to temo.
V kontekstu vprašanja pa je seveda povsem jasno, da so se brezsodni poboji po vojni dogajali. Delala jih je ena stran nad drugo. In da smo vsi hoteli pravno državo. Kar ne pomeni, da bo pravna samo za ene, za druge pa po potrebi.

Ko sem jaz hodila v šolo, smo se o tem učili, potem pa sem odrasla v obdobju, ko se je lahko tudi že kaj drugega govorilo, vsaj v drugih krogih. Pa mnogo sem prebrala. Enih in drugih. Ti pač nisi na svetu, ker poznaš edino zveličavno resnico. Mogoče bi se vprašala, če je tisto, kar ti znaš, edino resnično. Pa kaj vendar kar naprej s to pravno fakulteto? Še mnogi drugi so jo končali. Mogoče tudi jaz.
Najlažje pa je reči, da sedaj pa ne sodeluješ več, čeprav je to 1051 debata na to temo.
V kontekstu vprašanja pa je seveda povsem jasno, da so se brezsodni poboji po vojni dogajali. Delala jih je ena stran nad drugo. In da smo vsi hoteli pravno državo. Kar ne pomeni, da bo pravna samo za ene, za druge pa po potrebi.[/quote]

še en tvoj post na osebni ravni, pa ne prav prijazen!!!:)

Zakaj pa bi bil prijazen? Samo žaljiv naj ne bi bil.Moja resnica je pač ta, da si eni lastijo pravico nad edino resnico. Kako je to mogoče? Pa res se ti ni treba prav v vsak post vključiti, če nimaš kaj povedati.

Ojej Ninej, nehaj zgubljat čas s temi poraženimi zafrustriranci. Ni vredno energije.

res te ne razumem..

prej (2004) si bla prepričana da bo JJ boljši..
ker so bili takratni Levi slabi…
kak žolč si takrat zlivala na njih (leve) sicer ne vem…

vem pa da si sedaj nazaj volila tiste za katere si že vedla, da zate niso OK..

res ne razumem te “trmoglavosti”..

Bog ne dej, NIČ…..samo poste berem, pa je to itak nemogoče

Pet let polivate gnojnico po njem, eni in isti, nekateri s spremenjenimi nicki, Pahor pa še vedno ni dojel, da ga rdeči izkoriščajo.

Dvakrat jih je že dvignil iz pepela, kolikokrat še?

In tvoja SDS podpre takega, ki dviga rdeče iz pepela? Kaj bi potem to pomenilo?

In tvoja SDS podpre takega, ki dviga rdeče iz pepela? Kaj bi potem to pomenilo?[/quote]

Če bi ti skakal z mosta v reko, kam bi raje skočil: v pol metra ali v dva metra globoko vodo?

New Report

Close