Pahor je razkrinkan
Ko sem jaz hodila v šolo, smo se o tem učili, potem pa sem odrasla v obdobju, ko se je lahko tudi že kaj drugega govorilo, vsaj v drugih krogih. Pa mnogo sem prebrala. Enih in drugih. Ti pač nisi na svetu, ker poznaš edino zveličavno resnico. Mogoče bi se vprašala, če je tisto, kar ti znaš, edino resnično. Pa kaj vendar kar naprej s to pravno fakulteto? Še mnogi drugi so jo končali. Mogoče tudi jaz.
Najlažje pa je reči, da sedaj pa ne sodeluješ več, čeprav je to 1051 debata na to temo.
V kontekstu vprašanja pa je seveda povsem jasno, da so se brezsodni poboji po vojni dogajali. Delala jih je ena stran nad drugo. In da smo vsi hoteli pravno državo. Kar ne pomeni, da bo pravna samo za ene, za druge pa po potrebi.
Ko sem jaz hodila v šolo, smo se o tem učili, potem pa sem odrasla v obdobju, ko se je lahko tudi že kaj drugega govorilo, vsaj v drugih krogih. Pa mnogo sem prebrala. Enih in drugih. Ti pač nisi na svetu, ker poznaš edino zveličavno resnico. Mogoče bi se vprašala, če je tisto, kar ti znaš, edino resnično. Pa kaj vendar kar naprej s to pravno fakulteto? Še mnogi drugi so jo končali. Mogoče tudi jaz.
Najlažje pa je reči, da sedaj pa ne sodeluješ več, čeprav je to 1051 debata na to temo.
V kontekstu vprašanja pa je seveda povsem jasno, da so se brezsodni poboji po vojni dogajali. Delala jih je ena stran nad drugo. In da smo vsi hoteli pravno državo. Kar ne pomeni, da bo pravna samo za ene, za druge pa po potrebi.[/quote]
še en tvoj post na osebni ravni, pa ne prav prijazen!!!:)