Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pahor literalno pahor;ek je u\aljen

Pahor literalno pahor;ek je u\aljen

Pahor je užaljen ker ga je janša po domače peljal scat in ga izsiljuje in sedaj petite petite kako je pahor užaljen pa jezen, ker sploh ni pričakoval kaj takega. V svoje vrste je vzel in šinkavca in rupla in s tem zadovojil delne janšove apetite a glej ga zlomka sedaj mu je janša porinil prste v rit kot se reče pšo gostilniško.Pa tako ves v zanosu je bil tale pahor in govoril kok njega živci trpijo ko kdo začne preštevati vaše in naše, jojmena sedaj pa janša prešteva naše saj brez poročila na bo hrvaške v natu pa slovenija gor ali dol.Ja pahor premalo ste govorili, da vaši in naši niso pomembni čeprav so vas izvolili naši beri tardeči in lahko še tako vpiješ in plozaš to je dejstvo. Nič ti na pomaga cviljenje kako te to jezi janša ki je sposoben politik in namazan z vsemi žavbami ti bo dajal kalje v rit na vsakem koraku ko na bo po njegovo.Če bi se izrazil literalno tako kot se je izrazil un avtor v romanu čefurji raus bi rekel pahorček teletek dobil si zadetek ke v rito sedaj pa hodi z razširjenimi nogami in kujaj jezo in užaljenost, saj večjega bebca kot si ti ni v tej politični sloveniji.Ker pa sem kulturen se bom izrazil kulturno in dejal da vas golobič prekaša in je za vas magister političnih ved in občega poznavanja JJ.

Dobro je Janša Pahorja peljal scat.

Ampak kaj hudiča se tolk sekiramo, če Hrvaška ne bo v Natu?
Če bi Pahor vstrajal pri tem proračunu, bi bil itak Janša kriv pred svetom, da si trgovci z orožjem ne bodo polnili žepe.

Dobro je Janša Pahorja peljal scat.

Ampak kaj hudiča se mi tolk sekiramo, če Hrvaška ne bo v Natu?
Če bi Pahor vstrajal pri tem proračunu, bi bil itak Janša kriv pred svetom, da si trgovci z orožjem ne bodo polnili žepe.

saj jaz se nič na sekiram za hrvaško ampak čudno se mi zdi da je pahor tak cepec

še parkat bo moral dobit po glavi, da bo ugotovil, kam pes taco moli!:)))

Ne, da bo ugotovil, kam pes taco moli, ampak, da ni kos nalog vodje vlade. Da je bil ponovno izigran ne bo nikoli ugotovil.

Kaj čemo Pahor je bedak.Sicer smo to vedeli že prej pa so ga slovenčeki vseeno volili.Ste ga hteli met zdaj ga pa mejte pa se ne pritožujte.

enostavno ni kos nalogi. Če ste vidli faco po volitvah, ni bil nč vesel, ampak kar malo žalosten. Raje bi bil predsednik države, pa mu takret niso pustili…

Nima zastonj vzdevka “Barbika”……
Po moje je sicer kar pameten dečko….samo zelo, zelo naiven. Vloga v kateri se je znašel pač presega njegov domet.
Zato pa se smeši, namesto, da bi utrjeval svoj položaj….

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

New Report

Close