Pahor naj se zgleduje pri Obami
Kristjan Obama? Jaz pa sem ves čas mislila, da mu je ime Barack. Šalo na stran, ker tvoje pisanje sploh ni smešno. Kristjani so dobri ljudje, drugi niso. Mimogrede, očitno ti ni bilo dano opaziti, kako zelo dostojanstveno je McCain priznal poraz in s kakšnim spoštovanjem je govoril o Obami. Če to primerjaš z Janšo, ki je po porazu iz mišje luknje na svoji spletni strani objavljal nebuloze … Razlika je velika.
Janša je želel imeti republikanskega ministra, pa ga ni našel? A si to hotela povedati, draga mina, ali morda to, da je Janša pred štirimi leti prosil Pahorja, da postane minister za javno upravo, ali pa morda pred letom dni Gasparija, da postane finančni minister? Ja, in sloni letijo, bi rekel ljubljeni vodja.
Mimogrede, da ima Obama muslimanske korenine, pa še nisi slišala? Čudno, celo Ahmadinedžad mu je čestital, čeprav je to prvič, da je Iran čestital kakšnemu ameriškemu predsedniku…
Ob predaji poslov potemtakem Pahor ni imel trdnih osnov, da se Janši zahvali za konstruhtivne poudarke in dostojanstveno držo …? Verjetno se je zlagal, kakršna je praksa skoraj vseh komunistov ali kako? Je pa velika razlika v tem kako se posameznikova drža interpretira v medijih … Spričo omenjenega je verjetno potrebno kar dobršen del modrosti za to, da ohraniš neko osebnostno dostojanstvo in ga hkrati prizna(va)š tudi nasprotniku … Včasih me popadejo čudne silnice … Vse nizkotno gnane posameznike bi strpal v taborišča … No, a stem sam nisem nič boljši … Zato se premagujem … Imam namreč razum!
Malo morgen … Tovrstni izraz je dušek agresiji … Ima jo vsak! V-S-A-k …, s tem, da jo nekateri tudi udejanjajo … Sam sem jo pa ubesedil … Resda malo manj konstruktiven način … A dobro … Recimo, da papir vse prenese …[/quote]
… pa še nikogar nisem po nedolžnem neposredno prizadel … Kar bi mi bilo hudo …
Malo morgen … Tovrstni izraz je dušek agresiji … Ima jo vsak! V-S-A-k …, s tem, da jo nekateri tudi udejanjajo … Sam sem jo pa ubesedil … Resda malo manj konstruktiven način … A dobro … Recimo, da papir vse prenese …[/quote]
… pa še nikogar nisem po nedolžnem neposredno prizadel … Kar bi mi bilo hudo …[/quote]
Mogoče sem pa samo hotel da se me sliši … Ne, da se me sliši, temveč, da me slišiš ti … 🙂