Pahor: Ne kandidiram za papeža
pa nam povej kakšno sočno zgodbo!!!:)))[/quote]
Le zakaj ninej, a ti je zmanjkalo poletnega branja? Sicer pa, kar se mene tiče, lahko v zasebnem času delajo kar hočejo dokler to ne vpliva na njihovo delo oz. kršijo zakone.[/quote]
ma zakaj hudiča pa pol pišeš, da so nekateri nedotakljivi,če te ne moti. Tisto kar me ne moti ne pišem, oziroma sploh ne berem.
Le zakaj ninej, a ti je zmanjkalo poletnega branja? Sicer pa, kar se mene tiče, lahko v zasebnem času delajo kar hočejo dokler to ne vpliva na njihovo delo oz. kršijo zakone.[/quote]
ma zakaj hudiča pa pol pišeš, da so nekateri nedotakljivi,če te ne moti. Tisto kar me ne moti ne pišem, oziroma sploh ne berem.[/quote]
Zato ninej, ker se usajaš na Janšo Pahorja pa ujčkaš. Zate je on svetnik in ga malikuješ v oblake. Je pa navadna lutka brez svojega jaza.
ma zakaj hudiča pa pol pišeš, da so nekateri nedotakljivi,če te ne moti. Tisto kar me ne moti ne pišem, oziroma sploh ne berem.[/quote]
Zato ninej, ker se usajaš na Janšo Pahorja pa ujčkaš. Zate je on svetnik in ga malikuješ v oblake. Je pa navadna lutka brez svojega jaza.[/quote]
ja kje zaboga si pa spet to pobral???
tip je pač urejen in dober za pogledat in to je tudi vse, če me bo pa prepričal je pa še vprašanje.:)