Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pahor: Ne kandidiram za papeža

Pahor: Ne kandidiram za papeža

Pahorjeva izjava pri vprašanju o “burnem zasebnem življenju” 🙂

Sem se kar malo nasmejal.

Seveda, saj bo kandidiral na volitvah, papeža pa člani njegove stranki ne morejo volit. Papeža Izbere tistih nekaj deset, ki jih je sam nastavil.

Pahor je puhloglavec. To dokazuje, če se mu le malo prisluhne. Stari komunisti ga imajo za lutko, ki vleče, njemu pa to paše, ker je lutka.

Le zakaj ni zaslediti kakšnega zgražanja zaradi zasebnega življenja ex komunistov? Očitno so nekateri še vedno nedotakljivi.

Zato, ker pravilno ugotavljaš, so nedotakljivi. Tudi to bo enkrat minilo. Večina, ki jih tu gor podpira in hvali o tem noče nič vedeti, ali pa nimajo razvitega spomina. Naj se kar sami med seboj menijo in uživajo, če jim paše.

Ta izjava se mi zdi pa svetovna! Pustimo politikom, da živijo svoje zasebno življenje in jim ne kukajmo v spalnice, vsaj do meje, ko s svojim ravnanjem, ne škodijo drugim. V Evropi 21. stoletja se mi zdi prav anahroistično, da ljudi opredeljujemo glede na zakonski status.

Zato, ker on in njegova stranka ne promovira nekih družnskih vrednot, kot to počnejo desne stranke.

pa nam povej kakšno sočno zgodbo!!!:)))

pa nam povej kakšno sočno zgodbo!!!:)))[/quote]

Le zakaj ninej, a ti je zmanjkalo poletnega branja? Sicer pa, kar se mene tiče, lahko v zasebnem času delajo kar hočejo dokler to ne vpliva na njihovo delo oz. kršijo zakone.

Le zakaj ninej, a ti je zmanjkalo poletnega branja? Sicer pa, kar se mene tiče, lahko v zasebnem času delajo kar hočejo dokler to ne vpliva na njihovo delo oz. kršijo zakone.[/quote]

ma zakaj hudiča pa pol pišeš, da so nekateri nedotakljivi,če te ne moti. Tisto kar me ne moti ne pišem, oziroma sploh ne berem.

Le zakaj ninej, a ti je zmanjkalo poletnega branja? Sicer pa, kar se mene tiče, lahko v zasebnem času delajo kar hočejo dokler to ne vpliva na njihovo delo oz. kršijo zakone.[/quote]

ma zakaj hudiča pa pol pišeš, da so nekateri nedotakljivi,če te ne moti. Tisto kar me ne moti ne pišem, oziroma sploh ne berem.[/quote]

Zato ninej, ker se usajaš na Janšo Pahorja pa ujčkaš. Zate je on svetnik in ga malikuješ v oblake. Je pa navadna lutka brez svojega jaza.

ma zakaj hudiča pa pol pišeš, da so nekateri nedotakljivi,če te ne moti. Tisto kar me ne moti ne pišem, oziroma sploh ne berem.[/quote]

Zato ninej, ker se usajaš na Janšo Pahorja pa ujčkaš. Zate je on svetnik in ga malikuješ v oblake. Je pa navadna lutka brez svojega jaza.[/quote]

ja kje zaboga si pa spet to pobral???

tip je pač urejen in dober za pogledat in to je tudi vse, če me bo pa prepričal je pa še vprašanje.:)

Če je pa ta dober za pogledat, sem pa jaz pravi mačo. Že v usta je tak kot ena krota.

hehehe, škoda da te ne vidim, vsake oči imajo svojega malarja (sploh če moški ocenjuje moškega), pa a veš da ženskam več pomeni urejenost, kot lepota moškega.

Če bi bil ti “mačo”, kaj takega ne bi izustil! Sram naj te bo!! Važič!

Pahor ni urejen, ne lep pa še pameten ni.

Če ceniš urejenost, potem je zate pravi Janez Janša. Nobena polizana medla ni tako kot Pahor. Babe mu pa res padajo kar v objem in ga v polnosti čutijo. Bljak..

Joj joj, danes ti pa prsti tečejo, kaj bo šele jutri!!??

Oh, Prababi, a ti je drugi stavek obudil lepe spomine. Me veseli, če je tako.

Zastonj se veseliš! :-))))))))))))))

hehe, a da je zame pravi J Janša, a on da je urejen – no že mogoče vendar ni uglajen pa manjka mu tudi veliko občutka.

kaj si pa fovš, babe že vemo, ane?:)))

No, pa smo spet pri občutku.

hja ni dovolj samo nobel obleka, potrebno jo je znati nositi.

hja ni dovolj samo nobel obleka, potrebno jo je znati nositi.[/quote]

Ni važna samo obleka, važna je predvsem vsebina, ki nosi obleko. In pri Pahorju je ta zelo slaba.

Barbika se drži še starega reka OBLEKA NAREDI ČLOVEKA, sam hudič je v dobrem tisku, JAJCA IMA PA PRAVI MOŠKI NE PA BARBIKA!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Ta jih samo vsako jutro surove pije misleč, da so to prava jajca in da mu bodo zrasla.

New Report

Close