Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pahor-nepopularni ukrepi

Pahor-nepopularni ukrepi

Upam, da ste njegovi navijači včeraj gledali Trenja, lepo vam je povedal, kaj vas čaka.

Prihaja recesija in če bo treba krčit socialne pravice, razne privilegije državnih uslužbencev…bo to naredil.

Vi boste pa morali biti tiho, ker ste ga volili, Janše pa itak nočete nazaj.

kar topil sem se od vseh obljub in korenite in pokončne drže pahorja..

ko ne bi poznal poprejšnjih izkušenj med tistim..
.. kar “pahor reče in kar potrč naredi”..bi še kaj verjel..
tako pa komaj čakam, ko bo zaropotalo..

ker to bo svetovni čudež, da bi jagnje v kot spravilo krdelo volkov..

.. če mu uspe in ne bo pojedel besede a la mu vera…

Janševa vlada je tako zamočila, da bo Pahorjeva krvavi pot potila, če bo hotela kaj premakniti na bolje.

definitivno…

12 let LDS ..pa je samo naprej vleklo….

tako kot 50 let ZK KPJ..

Kako so dobri, da se žrtvujejo za nas!

Kdo hudiča jih je pa silil, da so rinili v to govno? Ko so dajali lepe obljube, so menda vedeli v kaj rinejo, a so torej lagali??? Ne, ne morem verjet, oni vendar ne lažejo…:-)))

Kj pa je Janša obljubil?

pa ne moreš verjet..

..a jih niste ravno zato skenslali, vi pokončneži, ker ni izpolnil tistega kar je dejal..

če vas jst kaj razumem… un beliv able..

bilobil bo treba počas nabavt..

Da je kratek spomin Slovencev, je že dolgo znano.
Da pa je Janša obljubljal le to, da vsaj 7 let ne bo še v redu (torej vsaj do leta 2011), da plač ne bo možno dvigovati in da je treba še stisniti pas in šele potem lahko pričakujemo boljše življenje (kar za povprečnega Slovenca edino šteje), to se je že zdavnaj pozabilo. Edino, kar je naredil, je:
– ureditev državne uprave
-dostopnost (sobote, elektronsko, kar spomnite se, koliko je sedaj raznih obrazcev na internetu in kaj vse se da preko interneta urediti)
-da je zastonj drugi otrok v vrtcu, pa čeprav se boste levičarji pojedli od jeze in obračali, da je vse to le predvollna obljuba, ki jo vam vseeno ni niti slučajno uspelo uresničiti
– enako velja za topli obrok srednješolcev
– da so vinjete uredile zastoje, pa če boste vi to priznali ali ne
-da prvič letos ni bilo poleti popravljalnih del med sezono in je promet kolikortoliko normalno tekel kljub množici turistov
– da dobimo sedaj že predizpolnjene dohodninske obrazce, na katere je potrebno samo ugovarjati ali pa še to ne
.
.
.
(seveda to vse ni res, ne?)
– da je družbena klima toplejša, pa čeprav levakarji pihate ledeni sever
Mogoče pa bi prebrali kakšen predvolilni časopis iz leta 2004 in takoj po volitvah.

Jaz sem že danes privoščil med, mleko bo pa za večerjo:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

hahahaha..
fnačišek..
res si me nasmejal..

pa le vse pojej..
saj veš ..pride še..
pa še…

hahaha, hočem JJ nazajjjjjjjjjjj…………..v opozicijo.

kaj če bi počas nehal in pokončno čestital novi vladi, pa malo počakali, da sploh začne delat!:))))

a niste vsi tule, ki tako lajnate čez Pahorja in novo vlado tulili zaradi penzij, pa govorili da v sloveniji ni revežev, pa da naj nehajo s socialo itd., ja kaj sedaj a ste se čez noč premislili????

nič bat, več sociale bo prav gotovo in verjamem da bodo dvignili najmanjše plače in penzije, hja bodo pa vzeli menedžerjem, ki so res pravi reveži!:)))

aroganca in izoacija ljudstva se plača, ljudje niso neumni zakar jih imate nekateri tule, pa s tem kažete samo in ravno svojo plehkost.

pa veliko sreče z novo vlado, če vam je prav ali pa ne!:))))))))))))

ja to bo to ninej..
vzel bojo menežderjem..

kdo je pa do zdej to bil…JJ, Grims, Černač, Jerovšek..

al morda..botri leve opcije.. ala kordež..

me zanima kako bodo/ste to izvedli..

a ti misliš, da ti bojo dal kar 1000€ v žep??

Bolj ko prebiram to Ninej, bolj se ji smejim. Pa ne zaradi postov, ti so tako ali tako smešno hecni, temveč zaradi njenih slovničnih napak. Se vidi, da ni ravno….saj veste, kaj mislim.A mi lahko kdo pove, kam je izginila Žogca? Tudi ona je bila tako hecna. Mogoče je pa……..ups…..

Žogca ni izginila nikamor.

Ninej ni Žogca in Žogca ni Ninej. Zgoraj je nekdo napisal, da sem jaz Simpl. Včeraj spet nekdo, da sem Vrabček. Še malo, da bodo vsi uporabniki Političnega čveka v resnici jaz. Verjela ti ali ne, Žogca se kar lepo podpiše z Žogca.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

New Report

Close