Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Pahor podaril cepiva Bosni

Pahor podaril cepiva Bosni

https://www.24ur.com/novice/tujina/pahor-v-sarajevu-slovenija-je-bih-donirala-4800-odmerkov-cepiva.html
Pahor v Sarajevu: Slovenija je BiH donirala 4800 odmerkov cepiv

Barbika je lepo ven izpadla… Zgleda, da imamo v Sloveniji več kot dovolj cepiva, da ga lahko kar podarja drugim…

Pahor se gre malo diktatorja Putina. Be dak.

Ma dej to je pa noro. Čakam na to cepivo že od decembra oz. novembra. Sem delovna populacija, ki bi bila res rada zdrava in delala, potem pa takole. Saj to ni več normalno. Kdaj boste poskrbeli za nas in naša zdravja, zdravja vaših državljanov, davkoplačevalcev,…Vedno, ampak čist vedno, ga nasrka domača raja.

Saj si raja, GLUPA raja, ki komaj čaka, da se jo pocepi kot govedo.

Katero cepivo je doniral?

Tako je. Najprej naj se poskrbi za naše ljudi. Kar ostane pa naj se donira naprej.

Tako je, najprej se naj POMORI naše ljudi, kar ostane, naj gre pa naprej.

No, no. Potem se spomnite, ko je JJ klika šla k papežu, ko smo prva cepiva dobili, so tudi okoli 5000 donirali. Se je papež okrog božiča pohvalil, da so brezdomce cepili.
Malo več obojestranske objektivnosti ne bi škodilo.

Bosancem se jebe za korona cirkus.
Živijo normalno, brez zapiranja šol, lokalov…Mask po trgovinah skoraj nihče ne nosi, čeprav so izobešeni plakati. Kontrole ni.
Bolj hlapčevskega naroda od slovenceljskega očitno ni.

Ti pa zagoveden levičarski osmoljenec!

Ce smo jih ze 1991 sprejeli vec stotine, zakaj jim nebi se tokrat pomagali. Lepo od nasega presidenta. Merklovi nosi sopke rozic. Hrvatom les, Bosnjakom pa cepivo.

Upam, da ne dela na svojo roko in da je prej zaprosil gospoda Janeza Janšo za dovoljenje.

No tukaj je pa dokaz o varčnih Nemcih.
Me prav zanima koliko je daroval za hematološki aparat iz proračuna in koliko iz svojega žepa.

A veš, da sem se vprašala isto. Iz egoističnih razlogov seveda.

Diktator Putin? 😉 On (Pahor) že ne.

Da vse vpraša najprej Janeza J. ? Za dovoljenje, mislim.

Astra Zeneca je za Bosance dobra!
Že včasih smo izvažali smeti!

Saj ste bedaki, kajti na volitvah boste spet glasovali za Janšo, pa na predsedniških za Pahorja,

Čeprav nekateri, finančno, dobesedno crkujete.

Neverjeten mazohizem, ki mu v svetu ni para!

Saj ste bedaki, kajti na volitvah boste spet glasovali za Janšo, pa na predsedniških za Pahorja,

Čeprav nekateri, finančno, dobesedno crkujete.

Neverjeten mazohizem, ki mu v svetu ni para!
[/quote]

Boš ti glasoval za ta dva?!
Jaz, moji sorodniki, prijatelji sigurno ne bomo in tudi nikoli nismo.
Ne bodi žaljiv.

Boš ti glasoval za ta dva?!
Jaz, moji sorodniki, prijatelji sigurno ne bomo in tudi nikoli nismo.
Ne bodi žaljiv.
[/quote]

Žalil bom, kolikor bom hotel.

Ker so tudi izmišljena korona, nizke plače, nizke penzije žalietv za (bolj inteligentne) Slovence.
Velika žalitev, ker vidimo, kako denar jar izpuhti iz proračuna. V privatne žepe.

Nekateri se zavzemamo celo za ponovno uvedbo smrtne kazni, ne pa le 30 let…

Žalil bom, kolikor bom hotel.

Ker so tudi izmišljena korona, nizke plače, nizke penzije žalietv za (bolj inteligentne) Slovence.
Velika žalitev, ker vidimo, kako denar jar izpuhti iz proračuna. V privatne žepe.

Nekateri se zavzemamo celo za ponovno uvedbo smrtne kazni, ne pa le 30 let…
[/quote]
Če bedakom rečeš bedaki, to ni žalitev.
Ker kdor voli zločince in lopove, je dobesedno bedak.

Pahorju dol visi za lasten narod. Njemu je samo pomemben izgled v tujini!

New Report

Close