Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pahor spet pogorel na celi črti…in se skoraj utopil v lastnem potu!

Pahor spet pogorel na celi črti…in se skoraj utopil v lastnem potu!

Pahorju spodrsljali odpuščeni, je že v bolnišnici – vnetje ledvic. Tako bolan res ni bil v enakopravnem položaju.

Nesramno, da se norčuje iz človeka, ki je bolan. Vsak primitivec bi moral vedeti, da tako potenje in bledica nista normalna. Sploh ne za človeka, ki večkrat nastopa. Pa naj bodo to desni ali levi politiki, športnik ali kdo drug, vsak kdaj zboli. Najprej se prepriča, potem pa klobasa in norčuje.

Janša in Pahor bosta šla skupaj v koalicijo.

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Ne vem, ali je res bolan ali ne, mogoče so zdaj samo tako rekli, ker je bil res popoln debakel. Če pa je bil res bolan, pa je vseeno šel na TV soočenje, potem je pa z njim še bolj narobe – ambicije za ceno zdravja? Kaj nas še čaka?

Janša in Pahor bosta šla skupaj v koalicijo.[/quote]

hahaha, če SD to naredi se pokoplje za vedno, tega se zavedajo, nič bat!

Janša in Pahor bosta šla skupaj v koalicijo.[/quote]

hahaha, če SD to naredi se pokoplje za vedno, tega se zavedajo, nič bat![/quote]

ja dobro da te imajo, si jih že opozorila na to?

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

hahaha, če SD to naredi se pokoplje za vedno, tega se zavedajo, nič bat![/quote]

ja dobro da te imajo, si jih že opozorila na to?[/quote]

ja sedaj je pa res čas, da se odločiš, koga moji hormončki podpirajo???:)

ja dobro da te imajo, si jih že opozorila na to?[/quote]

ja sedaj je pa res čas, da se odločiš, koga moji hormončki podpirajo???:)[/quote]

ok, zdaj sva že malo zašli iz teme ampak, po napisanem so tebi gotovo všečni blondinci. Torej Pahor ali Golobič – med tema dvema kolebaš

norčevanje?:

Se strinjam. Morda eleganten umik?

ja sedaj je pa res čas, da se odločiš, koga moji hormončki podpirajo???:)[/quote]

ok, zdaj sva že malo zašli iz teme ampak, po napisanem so tebi gotovo všečni blondinci. Torej Pahor ali Golobič – med tema dvema kolebaš[/quote]

pa še med kom, pa kaj ko jih niti ne pokažejo na vam takovšečnim odajah.

a Pahor da je bjondi???:))))

če se češ nasmejat, glej predvolilne boje, vsi bi če ne bi itd. o pajade, največje merilo je stanje v Sloveniji in zadovoljstvo volvlcev, le to nekaj šteje!

Po evrobarometru dobro kaže. Prav imaš, to šteje.

o tem bi se pa dalo razpravljat, res. (kdo jim dostavlja podatke???)

prepričaj lačnega da je sit, a lahko???

Pridi k meni, te bom naučil delati, pa ne boš lačna.

saj razumem, drugega ne znate govorit, žalostno res! Boš naučil 200.000 ljudi, ki živijo na pragu revščine, pa delajo in znajo delat??? in kaj jih boš naučil, kako se streže JJ in kima vsepovsod, kot fjakarski konji, ja to obvladaš, vendar Slovenci ne potrebujejo takšnega znanja!:)

Nekaj časa bo še možno delati, kmalu pa ne bo več kaj in ne kje. Upam, da bomo takrat plačani po kimanju in ležanju na balkonih. Denar verjetno je in bo od kreditov.

No, pa si povedala, da je tvoje delo kimanje in ležanje na balkonu.
Čič ne da nič, pravi pregovor.

Ne razume tega…je preveč za njo!:-)

To so tipčki pri jaslicah od rojstva do smrti!

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

ja, če bi Slovence po tebi sodili, bi res mislili tako!

res ne vem a se znate samo prepirati, enega pametnega stavka od vas že nekaj časa ni, oziroma jih je bilo vedno malo, ampak sedaj jih ni več, čudno res čudno, a ste že zmagal, al kako???

Še vedno jih je več ko pa vaših! “pametnih stavkov mislim”
Razlikujemo se samo v tem, da ste vi po dolgem času odmaknjeni od korita in se vam vse zdi zarota!

hja če ti tako praviš, bo pa zihr držal.:)))))

Drži kot pribito!

Aja sej tebi sploh ni kapnilo, kaj ti pravim:-)

ne, tebe sem že davno nehala analizirati!

Sej v tem je tvoj problem!!!
Misliš da si poametna blondinka:-)

Takih ni!

hahaha, nisem blond, pa saj ti to veš, ane frančišek, zdaj pa napiš v prid JJ kaj pametnega, drugače bom jaz v prid drugih.

Janša je pokazal rezultate: meni je zvišal penzijo, to je pa todi neki, a ne!

Voni lopov prej pa še guru sta mi še eno ukradav!

New Report

Close