Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pahor spet pogorel na celi črti…in se skoraj utopil v lastnem potu!

Pahor spet pogorel na celi črti…in se skoraj utopil v lastnem potu!

TI FRNAČIŠEK SI EN PSIHOPAT!!!!

Še zmirm je bolš b`t psihopat ko pa blond, pa še komunajzar po vrho:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Nič ni čudno, da so te sunili iz službe in si pristal na zavodu za zaposlovanje, saj te niso mogli več prenašati.

Koliko sužnjev pa imaš sedaj ko si postal s.p.? Verjetno kar precej, da delajo zate.

čak mal, daj se najprej zmeni, a si že v penziji ali imaš podjetje, a si star 60 ali 45, ma dej no.

Bica js sm pošteno devo v fabriki in še dons pošteno devam. Da je bva pa tej kriza pa nism kriv js, ti mogoče ko si že med vojno zizava! Dons sm pa sam svoj gospod in mi je fejn!

Či pa nucaš kako pomoč pa javi bomo organizirali, sromakom je treba pomagat. Ti lahk zrihtam delo na domu, da te mavo zaposlim, pa še zaslužila boš neki, pol pa ne boš meva cejta što gr stresat neumnosti:-)

Vse opcije so odprte:-)

To pa vela za tebe ninej!

če ti povem po pravici, me niti najmanj ne zanima VEČ, res!

kdo pa je reko da ti mene zanimaš:-(

Blonde in komunajzarji mi dov visijo:-) dokler bote pa što gr kvasli neumnosti se bom pa oglašo, pa či vam je prav al pa ne!

“Ti lahk zrihtam delo na domu, da te mavo zaposlim”

ja frančišek, si pa res pravi franček zaplankanček. Delo na domu…ha,aha,ha, hahahah …. pove vse o tebi in tebi podobnih. in takšnih gospodih kot je Janez Janša. Gliha skup štriha.

ti kar, mene ne motiš, če mi pa ne bo kaj všeč, ti bom pa itak povedala!

Pišeš: == “Janša mi je zvišal penzijo.” === in še: === “Dons sm pa sam svoj gospod in mi je fejn.” === No, lepo, da ti je fejn.

frančišek

Ne potrebujem pomoči, od tebe pa sploh ne! Jaz stresam neumnosti tukaj samo zvečer, pa še to ne vsak večer.

Ti pa vsak dan, ves dan, od jutra do večera stresaš neunosti, žališ druge, brez primere. Nevem kakšno šolo si obiskoval?

Res si “butl”, sam si napisal, da si butl, pa nič se nisi zmotil!:-))

Frančišek, s čim te je impresioniral Frančišek Asiški, da si po njem poimenoval svoj mail? Očitno imaš tudi ti nekoga, s katerim se istovetiš in ga imaš za guruja ali kaj podobnega. Lahko bi bil manj žaljiv, če že imaš najmanj enako maslo na glavi. Svojo energijo bi lahko vlagal tudi v pisanje oz. jezik, saj povsod poudarjate, kako vas Slovenija zanima. Glede na tvoj jezik, je kmalu ne bo več.

Ja in firma je šla v stečaj, ker so oni tako pošteno delali in nikoli nič niso vzeli za domov. Saj se še zdaj vidi, kako pošteno vse prijavljajo. Saj Frančišek je tipični Slovenec, sploh ne pometa pred svojim pragom. Če bi bil sposoben, bi bil tajkun, samo ne more. Sa za take je najbolje vodstvo JJ. Še štiri leta ne bo naredil nič.

Ob tako pronicljivem razmišljanju, si drugega niti ne zaslužiš. Hura!

Jaz pa!

New Report

Close