Pahor spet pogorel na celi črti…in se skoraj utopil v lastnem potu!
Bica js sm pošteno devo v fabriki in še dons pošteno devam. Da je bva pa tej kriza pa nism kriv js, ti mogoče ko si že med vojno zizava! Dons sm pa sam svoj gospod in mi je fejn!
Či pa nucaš kako pomoč pa javi bomo organizirali, sromakom je treba pomagat. Ti lahk zrihtam delo na domu, da te mavo zaposlim, pa še zaslužila boš neki, pol pa ne boš meva cejta što gr stresat neumnosti:-)
Pišeš: == “Janša mi je zvišal penzijo.” === in še: === “Dons sm pa sam svoj gospod in mi je fejn.” === No, lepo, da ti je fejn.
frančišek
Ne potrebujem pomoči, od tebe pa sploh ne! Jaz stresam neumnosti tukaj samo zvečer, pa še to ne vsak večer.
Ti pa vsak dan, ves dan, od jutra do večera stresaš neunosti, žališ druge, brez primere. Nevem kakšno šolo si obiskoval?
Res si “butl”, sam si napisal, da si butl, pa nič se nisi zmotil!:-))
Frančišek, s čim te je impresioniral Frančišek Asiški, da si po njem poimenoval svoj mail? Očitno imaš tudi ti nekoga, s katerim se istovetiš in ga imaš za guruja ali kaj podobnega. Lahko bi bil manj žaljiv, če že imaš najmanj enako maslo na glavi. Svojo energijo bi lahko vlagal tudi v pisanje oz. jezik, saj povsod poudarjate, kako vas Slovenija zanima. Glede na tvoj jezik, je kmalu ne bo več.
Ja in firma je šla v stečaj, ker so oni tako pošteno delali in nikoli nič niso vzeli za domov. Saj se še zdaj vidi, kako pošteno vse prijavljajo. Saj Frančišek je tipični Slovenec, sploh ne pometa pred svojim pragom. Če bi bil sposoben, bi bil tajkun, samo ne more. Sa za take je najbolje vodstvo JJ. Še štiri leta ne bo naredil nič.