Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pahorju niti klečanje ne pomaga

Pahorju niti klečanje ne pomaga

hahaha, pa je že mislil, da bo s klečeplaztvom spravil Hrvaško v NATO, kaj bo pa sedaj ponudil SNS-ju in 25. juniju!!!:)

http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=1&c_id=192954&rss=1#1234365371

MOJE OSEBNO MENJE JE DA JE PAHOR BEBEC

Jaz pa mislim, da je bolj brihten, kot vi mislite. Tako sklepam, ker je ignoriral Cviklovo poročilo. Njega to “fotokopiranje” nič ne skrbi, ene pa močno, če je kaj na tem.

seveda se ti zdi brihten, dokler posluša in upošteva tvoj idol, me zanima, koliko ti bo še všeč ko ga ne bo več!:)))

Ne vem za koga misliš, da ga ne bo več. Oba bosta, oba.

Zanimivo…takoj ko B.P. naredi nekaj kar ni po volji njegovih volilcev je zopet kriv JJ…Pa saj ima opravilno sposobnost, je predsednik vlade, njega ste obkrožili na volitvah…

Zakaj lastnega favorita želite prikazati kot neodgovornega, naivnega, da ne rečem že butastega????????

Aja točno….B.P. mora oditi, da bo prišel “nekdo drug”…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

ja kdo pa je rekel da je bil on moj favorit???

zakaj bi pa moral iti, odpre naj oči in nej ne bo naiven. Kdo je rekel da se moramo strinjati z vsem kar naredi vlada, ki smo ji pomagali do oblasti, hahaha o tem smo že parkarat debaterali!!!:)))

Žalostno je, da nekateri brezpogojno podpirajo vse kar naredi vlada in vendar delajo vse, da bi zminirali predsednika vlade…..tukaj se je pa za zamislit…..

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

hahaha, mi nismo zaljubljeni v predsednika, ampak zahtevamo od njega da dobro dela in vodi državo, če je ni sposoben potem, hja kaj……..???:))))
kar zamisli se, kdo in kdaj je brezpogojno podpiral vlado!:)

Zame je on navaden bebec ki pleše kot špila janša.

New Report

Close