Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu pahorka ima prav

pahorka ima prav

Zdaj kot da nas megla ovija
morala se je šla solit…

sicer pa, kako to – čutiš na vodi? a čaraš – a te lulat?

---------- le vent nous portera...

v čem ima prav? da varanje ni moralno ali da se je v slovenski družbi morala spremenila do te mere da je postalo moralno sprejemljivo?

se ti je glava že zbristila?..hahah

leta letijo - iščem stevardeso

aha, sem trščil z njo v steno in postavil stvari spet na pravo mesto

grob pa ne bit…….

da ne bova preveč presenečena, če bova kdaj to pupiko spoznala…mogoče pa je čist kul mrhica…khmmmm

leta letijo - iščem stevardeso

interpretiraj kakor češ, dopuščam pluralizem.

sam res me pa zanima, kako pahorka čuti na vodi, a je to tko kot ene mamke pravijo, da “čutijo v kosteh”?

Bravo naya, točno v kosteh in to na sramni kosti.

zanimivo.

sam res me pa zanima, kako pahorka čuti na vodi, a je to tko kot ene mamke pravijo, da “čutijo v kosteh”?[/quote]
me prav zanima če dopuščaš pluralizem tudi svojemu možu? mislim da bolj deluješ po principu kar je za nunca ni za junca

sam res me pa zanima, kako pahorka čuti na vodi, a je to tko kot ene mamke pravijo, da “čutijo v kosteh”?[/quote]
me prav zanima če dopuščaš pluralizem tudi svojemu možu? mislim da bolj deluješ po principu kar je za nunca ni za junca[/quote]

INTERPRETACIJ, ne dejanj, pluralizem interpretacij, kar pomeni, da vsak lahko razume, kakor želi, pripopa svojo razlago, saj zato pa smo v virtuali. v reali je drugače, pluralizem sicer mora bit, ampak do določene mere.

New Report

Close