Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Pahor(ka) rekla…

Pahor(ka) rekla…

da nej se spokam na druge forume ker tuki se seksa…

evo mene

Zmenek na slepo – nihče nikogar ni ne na sliki ne v živo srečal, a se vseeno po krajšem dopisovanju in “spoznavanju” odločita in se dogovorita za srečanje. V restavraciji se zgodi, kjer se pije žlahtno vino, umirjen ambient, iz ozadja na rahlo zveni klavirska glasba. Ona ga čaka, urejena, umirjena, a le navzven, v prsih bije srce močno kot že dolgo ne…kot v najstniških letih. Ne ve v kaj se podaja, za trenutek si očita “kaj se grem, saj ne vem kako sploh izgleda” in podobne reči, ampak zdaj je prepozno, na vratih se pokaže temnolas simpatičen možakar s širokim nasmehom na ustih. Led je prebit, potni roki si podata dlani in pogovor steče, ob štetih kozarcih vedno bolj sproščeno, z vedno več nasmeškov in tudi pravega smeha. Všeč sta si in si želita le eno. V ključnem trenutku jo povabi v sobo, ona zardi, kot da tega ne bi pričakovala in si tega tudi želela.

V apartmaju pridušena svtloba, tišina. Približa se ji za hrbet in ji sprosti spete dolge svetle lase, ki padejo na gol hrbet, čeprav se je črna svilena obleka še čvrsto drži. Umakne ji lase da bi jo poljubil na vrat…
“kako dišiš” pravi in ne more se ji upirat več. Ona se mu prepusti, ko pade obleka na tla začuti njene nabrekle bradavičke skozi rdeč čipkast nedrček. Ne more več zdržat, zdaj ne več tako nežno strga z nje še ostalo kar je na njej. Tako zahrepenita eden po drugemu da se brez poljubljanja začne tisto…,
njegov ud prodre vanjo počasi, potem vedno bolj divje in na silo in ju kmalu pripelje do vrhunca

ona zakriči ker se ne more zadržat…

uf kako je življenje lepo

v redu?

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

pahorka je imela prav, tu se baje seksa, ni to društvo mrtvih pesnikov pardon wanabe pisateljev,

u, kakšen fajn odziv

sory če ti ni bla všeč

no, da beremo še kako tvojo

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

jaz ti lahko napišem samo kaj iz resničnega življenja, ampak to verjetno ne bi bilo tako “sočno”, vroče in oh in sploh je tako?

že 1000x prebrano, kliše. nezadostno, loti se česa drugega.

ja hvala, hvala

gotovo bom še kdaj kaj napisala 😉

ona zakriči ker se ne more zadržat…

uf kako je življenje lepo

življenje je skupek, ok recimo “neke jebe”.
fino pa je, da si si izbrala “stojno točko” gledišča na življenje
prav na ta lepši del “jebe”.

v detajle v “javnosti” ne grem, to je bil približek mojih fantazij

Men je zdaj mal dost rajca, grem (po)iskat neki več!
Čist res… 😉

Zakaj bi nekaj na silo sexali, če vam ne paše:) , če na tak zmenek ne upate in če niti pod razno nebi šle na zmenek na slepo v čipkastem, rdečem perilu….in ker po navadi na zmenek na slepo ne pride simpatičen moški ampak pride čisto nek drug moški, kakršnega bi po pisanju pričakovala…..zato svetujem vedno sliko pred zmenkom;)

Pa tudi….tip mora bit prekleto samozavesten, da pred zmenkom na slepo rezervira sobo:)))))

hmm mirellčka, bi ti pred zmenkom še kakšen izpolnjen pogoj? Da ma tip dovolj denarja za plačilo večerje in apartmaja, pa debelino penisa v spanju ter v delovnem stanju… in še kaj?

:-))))

Mogoče je narobe, ker nisem še šla na tak zmenek:) pa pojma nimam:)

Drugač pa taki zmenki niso moja fantazija…

Moja fantazija je nabildan neznanec, šarmantnega videza, močnih rok, ki me v množici objame in me posexa, ne da bi mu videla obraz….samo čutim ga;) hehe

Danes se mi je sanjalo, da sva bla s takim v cerkvi, pr maši…js sem šla ven, prišel mi je za hrbet, v belem suknjiču, objem je imel topel in mogočen, kratko postrižene svetle lase…v obraz pojma nimam kakšen je bil….tiča mu tud nisem videla…sicer pa mi je prhajalo že, ko me je samo objemal:))) kar plezala sem po njem….ko sem se zbudila, sem videla, da moj spi tik ob meni in mi diha za vrat:)))))))

Kakšne čudne reči o svetlolasih sanjaš:-)))

Počak zvečer ko me zmrači tam za vogalom, kjer bo razbita ulična svetilka in neznanec te bo močno objel najprej od zadaj, potem boš čutila le prodiranje penisa v tvojo vagino; pa le to boš opazila, da ljubimec nima svetlih las, aja saj ponoči je itak vsaka krava črna:-))))))))))))))))

če bi me pa v realu kater “obstopil” bi pa kričala na ves glas:)))))

Na pomoooooooooooooč, posiljevalec…..pomagajteeeeeeeeeeeeeeeee….brcnila bi ga v piščal in potem še v jajca in tekla, kolkr me noge nesejo:))))

ENo so sanje, eno pa je temna ulica ponoči:)

No samo ta ljubinec ne boš in ne moreš biti ti;-):-)

V realu pa res na blondince ne padam:)))) Imam raj mal…porjavelega temnolasca s sivimi zalisci:)

Latino stil:-)

Od-jebal si ondi:-)

Misliš?:-)Kdor se zadnji smeje…:-)

New Report

Close