Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pahoromanija ali stanje duha drugič

Pahoromanija ali stanje duha drugič

Hipotetično. Kaj bi se zgodilo če bi koalicijo sestavljale SDS, NSI in SLS DeSUS-ovi poslanic pa bi se javno sešli z Janšo in pred kamerami povedali, da podpirajo nastajajočo vlado neoziraje se na prizadevanja Karla Erjavca, da za si za svojo stranko pridobi čimvečo politično moč?

Ali lahko , malo bolj jasno postaviš tole vprašanje !!!
Tudi sanja se mi ne , kaj si vprašal ???

Saj je jasno … Situacijo ob sestavi sedanje vlade poznaš … samo obrni jo malo na glavo, pač tako, kot da je namesto levega trojčka zmagovita SDS, NSI in SLS …

Saj je jasno … Situacijo ob sestavi sedanje vlade poznaš … samo obrni jo malo na glavo, pač tako, kot da je namesto levega trojčka zmagovita SDS, NSI in SLS …[/quote]

Ja nič ne bi bilo drugače kot je bilo do sedaj .
Karli bi ostal obrambni minister in DESUS bi bil vladna stranka .
Sploh pa se zame in zate ne bi nič spremenilo pa tudi če bi Jelinčič bil mandatar .

Medijski linč.

Medijski linč, če sem te prav razumela.Si res zavito napisal.

Ja, a koga bi linčali?

Res težko vprašanje.JJ- a in ostale.Saj se pri nas ukvarjajo v glavnem z njim. Ko je v vladi ali v opoziciji.Včeraj je Potrč Rupla kar z Voduškovo primerjal.

Ja, domnevno, ja … Pa mi povejte … Kaj je z ljudmi, da niso sposobni soditi ljudi z enakimi vatli? In zakaj se to dopušča? Zakaj se to tolerira? Zakaj se v zvezi s tem nič ne naredi? Zakaj je laž in manipulacija tako neobsojanja vredna? ZAKAJ! … in še enkrat: ZAKAJ?

Ja, domnevno, ja … Pa mi povejte … Kaj je z ljudmi, da niso sposobni soditi ljudi z enakimi vatli? In zakaj se to dopušča? Zakaj se to tolerira? Zakaj se v zvezi s tem nič ne naredi? Zakaj je laž in manipulacija tako neobsojanja vredna? ZAKAJ! … in še enkrat: ZAKAJ?[/quote]

Ljudje nismo sposobni vedno razmišljati z lastno glavo. Novinarjem je to kruh in verjetno tudi določeni privilegiji. Tako si olajšajo življenje. Na dolgi rok se marsikomu ne izide, kratkoročno pa.
Ljudje pa še vedno (na žalost) ocenjujemo druge po tem, kar smo o njih slišali, namesto po tem, kakšne imamo z njimi izkušnje, oz. po njihovih dejanjih.
Končno pa le nisi osamljen v svojih razmišljanjih, o tem govorijo tudi volilni rezultati.

Ja, domnevno, ja … Pa mi povejte … Kaj je z ljudmi, da niso sposobni soditi ljudi z enakimi vatli? In zakaj se to dopušča? Zakaj se to tolerira? Zakaj se v zvezi s tem nič ne naredi? Zakaj je laž in manipulacija tako neobsojanja vredna? ZAKAJ! … in še enkrat: ZAKAJ?[/quote]

a si že imal kdaj v roki Ekspres!

kat se obrnjene situacije tiče, je bil scenarij skoraj nemogoč!:)

Karl Erjavec se po zadnjih volitvah ni zavzemal da za svojo stranko pridobi čimvečjo politično moč, temveč se je zavzemal samo za svojo rit. Pa še v parlament ni prišel, tko da niti nima pravice glasovanja o vladi.

Desusu je najbolj na kožo ministrstvo za delo inb socialo, ali še zdravstvo, to pa Erjavec ni hotel

New Report

Close