paint runner
Že pred časom so ponujali še eno drugo varianto… Če bi bil to res tako dober izum, bi ga najbrž uporabljali tudi prof. malarji, pa vztrajajo pri klasičnih valjčkih in čopičih. Verjetno z razlogom.
Barva tako ali tako ne kaplja vsevprek, če je zajameš ravno prav. Meni se v reklami zdi, da res ful pritiskajo, da gre sploh kaj barve iz valjčka, potem pa vidiš tisti plastični podaljšek in ti je jasno, da to ne gre skupaj – nemogoče je močno pritiskati tudi višje na zidu, torej moraš na lojtro. In nobena barva ne gre dol samo tako pod pipo, razen vodenk. V valjček gre tako malo barve, da bi morala stalno dolivati, vsaj meni se tako zdi. Skromno mnenje malarjeve hčerke
Ma ja, saj vem, da ni tako krasno, kot reklamirajo. Belili bomo skoraj vse stanovanje in sem razmišljala, da bi ga kupila, čeprav ni poceni. Moj dragi pri beljenju ne zna nič pazit in imam jaz potem toliko za pucat, da me mineva – reklamirajo, da ta ne kaplja.
Sandra, a lahko še kaj napišeš.
Kaj pa une gobice?
Meni pa nekaj drugega ni šlo v račun pri paint runnerju. Jaz imam recimo v enem prostoru eno steno rdečo, v drugem prostoru pa modro, torej bom uporabila 2 barvi in še belo. Ali se lahko ta zadeva tako do čistega opere, da če daš najprej not rdečo barvo, kasneje pri modri ni več sledov rdeče?? Še navadnega mačka imam za vsako barvo drugega, ker ga nikoli ne moreš oprati prav do čistega. Potem bi za dve barvi potrebovala 2 paint runner seta, kar pomeni 2 × 10 jurjev.
Mah, jaz ostajam pri klasičnem mačku (penasti mi niso v redu). Za zaščito pred kapanjem si pa kupi 20 kv. metrov zaščitne folije, ki jo dobiš že za 200 sit, s katero prekriješ celo sobo in pohištvo.