Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pajkecu dogaja na polno!?

Pajkecu dogaja na polno!?

Priletim malo mimo po dolgem casu in vidim da kralju samskih dogaja na polno. Ena tema bolj zategnjena od druge, zagrenjenost iz stavka v stavek.
Kaj se dogaja s predsednikom vseh samskih zrebcev? Zakaj tip, ki je samski, rabi toliko potrditve, da je normalen, da z njim nic ni narobe? jaz odkrito povedano takega bolnika njegovega kova se nisem srecal. Saj je ogromno samskih, ki se odlocijo za ta slog in ga srecni zivijo. Ampak s tem ne utrujajo po 3 forumih, redno, ze precej let. Ena in ista tema, njegova samskost in ces kako smo mi obremenjeni z njo. Pa dude, who gives a f00k? Kdo je tu obremenjen? Kdo odpira v nedogled teme o tvoji samskosti, da na tak nacin potolazis sebe in rabis potrditev da nisi moten? Stari, si moten, verjemi mi. Res si. Ce nebi bil, nebi redno odpiral tem o tem.

Spomnim se ko si vletel na alter. Ta forum (prej mobisux) spremljam 16 let. Ko si ti prisel, si v momentu odprl 4-5 tem o samskosti in se prepucaval v nedogled, kako se vsi vtikujejo v tebe. Ko so te odpikali, je bil mir. V teh 16 letih ni ne prej ne potem bila odprta podobna tema o samskih zrebcih, samo tvoje so bile v tistih par mesecih. Ampak drugace pa se ostali obremenjujejo s tabo ja…aha

Resno me zanima, kaj je narobe s tabo? Ok, da te je mama zafurala sem uspel razbrat iz tvojih brainstormingov par dni nazaj, kaj pa naprej?

Priletim malo mimo po dolgem casu

Že tle sm nehu brat naprej.

to so pi.č.ke[sup]1[/sup] z mehkim tičem

[sup]1[/sup] tudi to, da jim nič ni prav – jim ni prav ☺

Janko, kaj je pa s tabo narobe?
Inventar si na treh forumih ali pa še na večih in se že vrsto let obremnjuješ z neznanci o katerih zbiraš vse podatke?
Se ti zdi tvoje početje normalno?

Janko, tolk si neobremenjen, da si odprl temo o meni:))))))))

Me pa vestno bereš. Tudi to je nekaj..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Obremenil si ga s svojim obremenjevanjem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Janko, dobiva se v živo, pa mi reči v faco, da sem moten. Boš?

Ali boš še lajal preko foruma, kot vsi vi posranci?

Obremenil si ga s svojim obremenjevanjem. :)[/quote]

Tip je priliman na ta forum. Ponavadi ima nick dejanR ali flash.

A flashgordon je to ? Hahahahha

Ne flashgordon. Flash. Flashgordonov oboževalec.

A janko je matjazko?

ma pajkec je bebček, ki na silo išče pozornost, kdo bi se ukvarjal z njim….ignore
koga brigajo njegove malomeščanske dramice

Forum spremlja 16 let, je rekel. Stari, takrt sm jst še v osnovno šolo hodu. Nism mel niti PCja, kaj šele net, lol.

Dej avtor, povej nm še ti kej o svojem lajfu. Skos pestro, a ne ? 😀

Men se zdi pa spider en med redkimi k je direkten,se ne preserava in ne glumi je pac tak kot je.dopuscam moznost,da sem motim ceprav se,po izkusnjah sodec,najveckrat ne..;)

Kaj pa Pajkeca briga kaj si Jankoti mislijo o njem.
Kot vidiš, Metke smo navdušene.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj je Janko, ljubosumen, a ?
Pajkec je očitno ženskam všeč, ti pa očitno ne pa si se ga lotil z blatenjem :).

Saj ne gre za blatenje, tu gre zgolj za mešanje dre..ov

se strinjam … tako kot je pregonil (pretepel) fotra pregoni tudi vsako bejbo, ki ga pogleda v mednožje ☺
pač Ojdip ☺

se strinjam … tako kot je pregonil (pretepel) fotra pregoni tudi vsako bejbo, ki ga pogleda v mednožje ☺
pač Ojdip ☺[/quote]
Hm,kje se potem motim? Sej on tega ne skriva.Folk itak zna najbolj obsojat in se ukvarjat z drugimi,da se jim ni treba s sabo..Eni zo full srecni in zadovoljni pa visijo skoz na monu in pljuvajo vsepovprek..Moje skromno opazanje in mnenje,seveda se lahko motim ☺

pač Ojdip ☺[/quote]
Hm,kje se potem motim? Sej on tega ne skriva.Folk itak zna najbolj obsojat in se ukvarjat z drugimi,da se jim ni treba s sabo..Eni zo full srecni in zadovoljni pa visijo skoz na monu in pljuvajo vsepovprek..Moje skromno opazanje in mnenje,seveda se lahko motim ☺[/quote]
v bistvu se motiš ☺
tipo nekaj nabija in se dela… je pa tako cagav, da še svoje glavice ne upa pošteno v roke prijeti ☺

Hm,kje se potem motim? Sej on tega ne skriva.Folk itak zna najbolj obsojat in se ukvarjat z drugimi,da se jim ni treba s sabo..Eni zo full srecni in zadovoljni pa visijo skoz na monu in pljuvajo vsepovprek..Moje skromno opazanje in mnenje,seveda se lahko motim ☺[/quote]
v bistvu se motiš ☺
tipo nekaj nabija in se dela… je pa tako cagav, da še svoje glavice ne upa pošteno v roke prijeti ☺[/quote]
Kot kaze ga poznas osebno tko,da ti ne mislim oporekat in bom pac svoje mnenje obdrzala zase �
Lep dan �

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close