Pajkecu dogaja na polno!?
Priletim malo mimo po dolgem casu in vidim da kralju samskih dogaja na polno. Ena tema bolj zategnjena od druge, zagrenjenost iz stavka v stavek.
Kaj se dogaja s predsednikom vseh samskih zrebcev? Zakaj tip, ki je samski, rabi toliko potrditve, da je normalen, da z njim nic ni narobe? jaz odkrito povedano takega bolnika njegovega kova se nisem srecal. Saj je ogromno samskih, ki se odlocijo za ta slog in ga srecni zivijo. Ampak s tem ne utrujajo po 3 forumih, redno, ze precej let. Ena in ista tema, njegova samskost in ces kako smo mi obremenjeni z njo. Pa dude, who gives a f00k? Kdo je tu obremenjen? Kdo odpira v nedogled teme o tvoji samskosti, da na tak nacin potolazis sebe in rabis potrditev da nisi moten? Stari, si moten, verjemi mi. Res si. Ce nebi bil, nebi redno odpiral tem o tem.
Spomnim se ko si vletel na alter. Ta forum (prej mobisux) spremljam 16 let. Ko si ti prisel, si v momentu odprl 4-5 tem o samskosti in se prepucaval v nedogled, kako se vsi vtikujejo v tebe. Ko so te odpikali, je bil mir. V teh 16 letih ni ne prej ne potem bila odprta podobna tema o samskih zrebcih, samo tvoje so bile v tistih par mesecih. Ampak drugace pa se ostali obremenjujejo s tabo ja…aha
Resno me zanima, kaj je narobe s tabo? Ok, da te je mama zafurala sem uspel razbrat iz tvojih brainstormingov par dni nazaj, kaj pa naprej?
Priletim malo mimo po dolgem casu
Že tle sm nehu brat naprej.
to so pi.č.ke[sup]1[/sup] z mehkim tičem
[sup]1[/sup] tudi to, da jim nič ni prav – jim ni prav ☺
Janko, kaj je pa s tabo narobe?
Inventar si na treh forumih ali pa še na večih in se že vrsto let obremnjuješ z neznanci o katerih zbiraš vse podatke?
Se ti zdi tvoje početje normalno?
Janko, tolk si neobremenjen, da si odprl temo o meni:))))))))
Me pa vestno bereš. Tudi to je nekaj..
Obremenil si ga s svojim obremenjevanjem. 🙂
Janko, dobiva se v živo, pa mi reči v faco, da sem moten. Boš?
Ali boš še lajal preko foruma, kot vsi vi posranci?
Obremenil si ga s svojim obremenjevanjem. :)[/quote]
Tip je priliman na ta forum. Ponavadi ima nick dejanR ali flash.
A flashgordon je to ? Hahahahha
A janko je matjazko?
ma pajkec je bebček, ki na silo išče pozornost, kdo bi se ukvarjal z njim….ignore
koga brigajo njegove malomeščanske dramice
Forum spremlja 16 let, je rekel. Stari, takrt sm jst še v osnovno šolo hodu. Nism mel niti PCja, kaj šele net, lol.
Dej avtor, povej nm še ti kej o svojem lajfu. Skos pestro, a ne ? 😀
Men se zdi pa spider en med redkimi k je direkten,se ne preserava in ne glumi je pac tak kot je.dopuscam moznost,da sem motim ceprav se,po izkusnjah sodec,najveckrat ne..;)
Kaj pa Pajkeca briga kaj si Jankoti mislijo o njem.
Kot vidiš, Metke smo navdušene.
Kaj je Janko, ljubosumen, a ?
Pajkec je očitno ženskam všeč, ti pa očitno ne pa si se ga lotil z blatenjem :).
Saj ne gre za blatenje, tu gre zgolj za mešanje dre..ov
se strinjam … tako kot je pregonil (pretepel) fotra pregoni tudi vsako bejbo, ki ga pogleda v mednožje ☺
pač Ojdip ☺
se strinjam … tako kot je pregonil (pretepel) fotra pregoni tudi vsako bejbo, ki ga pogleda v mednožje ☺
pač Ojdip ☺[/quote]
Hm,kje se potem motim? Sej on tega ne skriva.Folk itak zna najbolj obsojat in se ukvarjat z drugimi,da se jim ni treba s sabo..Eni zo full srecni in zadovoljni pa visijo skoz na monu in pljuvajo vsepovprek..Moje skromno opazanje in mnenje,seveda se lahko motim ☺
pač Ojdip ☺[/quote]
Hm,kje se potem motim? Sej on tega ne skriva.Folk itak zna najbolj obsojat in se ukvarjat z drugimi,da se jim ni treba s sabo..Eni zo full srecni in zadovoljni pa visijo skoz na monu in pljuvajo vsepovprek..Moje skromno opazanje in mnenje,seveda se lahko motim ☺[/quote]
v bistvu se motiš ☺
tipo nekaj nabija in se dela… je pa tako cagav, da še svoje glavice ne upa pošteno v roke prijeti ☺
Hm,kje se potem motim? Sej on tega ne skriva.Folk itak zna najbolj obsojat in se ukvarjat z drugimi,da se jim ni treba s sabo..Eni zo full srecni in zadovoljni pa visijo skoz na monu in pljuvajo vsepovprek..Moje skromno opazanje in mnenje,seveda se lahko motim ☺[/quote]
v bistvu se motiš ☺
tipo nekaj nabija in se dela… je pa tako cagav, da še svoje glavice ne upa pošteno v roke prijeti ☺[/quote]
Kot kaze ga poznas osebno tko,da ti ne mislim oporekat in bom pac svoje mnenje obdrzala zase �
Lep dan �
Forum je zaprt za komentiranje.