pajkice
Ker okušam le okus, oprosti, meni so ljudje v pajkicah grozni s plus ++++ kg. Moj okus. Isto je s šminkami, ko je vse nekaj na roza ipd.. Pač ne potegne.
Predlagam, da se oblečete, kilaži primerno, ker pajkice, če imate preveč kg, vas naredi le, …. *ne bom komentirala, ker nisem ogledalo ali špegu*, ………..
Sploh pa ne razumem, a niso bile pajkice včasih za telovadbo, sedaj so pa že “hlače” in modno oblačilo?
kaj je s temi pajkicami za telovadbo?
zate.
ko sme jaz bil mulc, je le kakšna imela oprijete hlače, te mode sploh ni bilo. sedaj pa hvala bogu je. im sem zelo vesel. če tebi kaj ne paše je tvoj problem. meni pa so pajikce najbolj sexi oblačilo kar ga je. spodaj oprijet bodi z dolgimi rokavi, ki se psodaj na muci zapne. tako da je vse napeto preko telesa. spodaj legice ene lepe sexy. zgoraj srajca in jakna ali bundica. čevlji pa kaki gležnarji ali kaj podobnega. U NULO!!!! seveda pa mora ženskai met sexy napeto ritko, lepe glih prav mišičaste noge, definirane. pol pa je ubijalsko. meni je ta moda sedaj, teh mladih tako sexy. praktično, toplo za pozimi, sexy, lepo videt, praktično, PERFECT. seveda pa je pogoj zelo sexy rtika. to pa je res.