Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pajkice swy

Pajkice swy

Odgovor na objavo uporabnika
Influenserka, 30.10.2024 ob 08:37

Influenserka? Ona? Ha ha ha! Kje take pobirate!!

Kaj pa je? Kako bi temu rekel

Majchi671, 30.10.2024 ob 06:15

Omg, zdaj sta objavila, da sta dobila mail od odvetnika. To pa presega vse meje normalnega.

A res, se nisem zmotila, ta ženska je kača in samo prepirala bi se… Ima še za nekaj več …

Ko nista onadva njej nič naredila, nič grdega rekla,  baba pa z vsemi rafali, v takih zadevah se pokaže kdo je kdo ..

Onadva sta mirno in lepo želela umiriti stvar, brez obtoževanj,  pri njej se pa vidi takšna kot je ona, takšen njen ta Ig community napadalen, obrozevale brez osnov…

Ironično pa je, da je zadeva ki je predmet spora pri njiju dveh že v prodaji, Petra pa tega še nima v prodaji, se ni obnavila in dala na trg, tako da bi bilo prej logično sklepati da bi ona kopirala, če se že koga obtožuje… Pa onadva nje ne…

A ona se zaganja kot stekel pes… Žensko je vse to res preraslo v smislu ega in zmožnosti vodenja podjetja,ker kakor se kaže je postala pasja in bi se z vsakim kregala in se ima za nekaj več

Anonimno 10899, 30.10.2024 ob 08:22

Dobro, ne spremljam toliko storije, ma ce bi Petra prodajala blato, bi ga pac prodala, ker ni tolko povezano z znamko ali pa kavaliteto pajkic ampak z njo samo. Kar pac kar influenserka nosi je in, kar rece je dobro. Sej navadne reklame niso nikoli bile nic drugega, ko je izdelek predstavljal npr Jordan ali pa znane osebnosti npr dormeo. Ovcice pac sledijo, tukaj jih je toliko, da je lahko iz tega naredila firmo. Dvomim da ima njene pajkice ena 48 letna gospa. Kotira pac na mlajso populacijo. Moja mama ni se slisala za SWY in verjamem da je ogromno takih.
Drugace ji cestitam, da je znala izkoristiti priloznost, ki se ji je ponudila. Je pa res, da bi se vseeno morala znati primerno izrazati. Vse to se lahko pove na primeren nacin. Jezna naj bo za kamero, pred pa bi morala nastopati malce drugace.
Kdo koga je zafrknil, mene ne briga, je pa res, da je Petra fenomen v influenserstvu, ker ne vem, ce je se kdo, ki mu je uspelo postaviti s tem firmo, kot je rekla s 25 zaposlenimi.

Sploh nima biti kaj jezna… Nista nje in znamke nič črnila, nasprotno spoštljivo sta govorila o njej in vsemu, video je namenjen  sledilcem očitno swy, ki zmotno živijo v prepričanju da Petra izumlja vse kroje in stile kolekcij in so zato njiju dva obtožili kopiranja .. izpostavila sta dobljene obtožbe sledilcev z imenom in priimkom…

In Petra se je vžgala, čeprav ji nista nič slabega naredila, niti rekla…

Se pa zdi da jo je nečesa strah, morda tega, da je zdaj ta njena swy skupnost, ki obsedeno kupuje vse kar da na trg, lahko spoznala resnico, da njeni izdelki niso nič novo izumljenega iz petrinega zelnika, niti v stilu in krojijo, ker vse to že obstaja v tujini…

Tukaj je ta Petra zavajala to svojo skupnost, očitno se zaveda da njen uspeh temelji zgolj na Instagram hajpu slepih sledilcev in očitno ko je strah, zdaj ko sta onadva pa pošteno povedala in pokazala kako se prihaja do idej novih kolekcij. Petra tega nikoli ni pošteno povedala, vedno se je predstavljala kot da ona tam riše ideje in oblikuje kolekcije …  In ti njeni sledilci so to njeno predstavljanje kupili za resnico in zdaj sta onadva pošteno pokazala od kje pridejo ideje in kroji… In milni mehurček petrinega swya kot enega in edinega posebnega, kot ga je prodajala, se je razblinil… In tega jo je strah se mi zdi… Tako pač je če svojo znamko Gradis na nekem Ig hajpu ki ni iskren

Anonimno645 ja to se pa popolnoma strinjam s tabo. Sama sm to opazila, da kopira znamke iz tujine, ker mi res podobne/enake izdelke mece ven  – na Instagramu recimo kot reklamo. Sla sem primerjat njene izdelke in tiste iz tujine in njeni so tudi do 30% drazji. Zakaj ze?

Na Instagramu je vedno kazala kako ona nekaj oblikuje na Tablici in izbirane neke barve in tekstil.  Bla bla. Upam, da kmalu uvidijo punce to in zacnejo kupovat v tujini, kjer jih ne bodo ta konkretno okoli prenasali s cenami.

Kot mamo bi me bilo sram, da bi bila hčerka oblečena v to plastiko! Gljivice, beli tok, druga vnetja, da ne omenjamo vonjav. fuj!

Anonimno645, 30.10.2024 ob 10:31

Sploh nima biti kaj jezna… Nista nje in znamke nič črnila, nasprotno spoštljivo sta govorila o njej in vsemu, video je namenjen  sledilcem očitno swy, ki zmotno živijo v prepričanju da Petra izumlja vse kroje in stile kolekcij in so zato njiju dva obtožili kopiranja .. izpostavila sta dobljene obtožbe sledilcev z imenom in priimkom…

In Petra se je vžgala, čeprav ji nista nič slabega naredila, niti rekla…

Se pa zdi da jo je nečesa strah, morda tega, da je zdaj ta njena swy skupnost, ki obsedeno kupuje vse kar da na trg, lahko spoznala resnico, da njeni izdelki niso nič novo izumljenega iz petrinega zelnika, niti v stilu in krojijo, ker vse to že obstaja v tujini…

Tukaj je ta Petra zavajala to svojo skupnost, očitno se zaveda da njen uspeh temelji zgolj na Instagram hajpu slepih sledilcev in očitno ko je strah, zdaj ko sta onadva pa pošteno povedala in pokazala kako se prihaja do idej novih kolekcij. Petra tega nikoli ni pošteno povedala, vedno se je predstavljala kot da ona tam riše ideje in oblikuje kolekcije …  In ti njeni sledilci so to njeno predstavljanje kupili za resnico in zdaj sta onadva pošteno pokazala od kje pridejo ideje in kroji… In milni mehurček petrinega swya kot enega in edinega posebnega, kot ga je prodajala, se je razblinil… In tega jo je strah se mi zdi… Tako pač je če svojo znamko Gradis na nekem Ig hajpu ki ni iskren

Ej nisem rekla, da sme ali ne sme bit jezna, gre se za nacin kako pac karkoli sporocas javnosti.

In btw tudi zara, mango in ostali kopirajo. Moras bit res oprostite izrazu neumen, ce verjames, da se v slo vsi kroji in novitete izumljajo. Bi bili verjetno malo bolj razvita drzava. Pac nasla je niso in jo fajn prodaja. En drug ima tudi verjento podoben izdelek, cenejsi pa slabse proda zaradi slabega marketinga.
vse je marketing vse

Anonimno 10899, 30.10.2024 ob 14:13

Ej nisem rekla, da sme ali ne sme bit jezna, gre se za nacin kako pac karkoli sporocas javnosti.

In btw tudi zara, mango in ostali kopirajo. Moras bit res oprostite izrazu neumen, ce verjames, da se v slo vsi kroji in novitete izumljajo. Bi bili verjetno malo bolj razvita drzava. Pac nasla je niso in jo fajn prodaja. En drug ima tudi verjento podoben izdelek, cenejsi pa slabse proda zaradi slabega marketinga.
vse je marketing vse

Ja, če temelji na iskrenosti… Očitno pa njen marketing ne, zato pa njene sledilke  napadajo zmotno druge, da kopirajo petrine ideje, ki sploh niso njene

In zdaj se Petra vžge in zahteva umik tega videa… Se vprašam zakaj le, se očitno boji resnice, ki je v njem povedana in prikazana, da so identični izdelki na voljo v tujini tudi in očitno se ceneje…

Babinci je pa zdaj strah za ta njen trg, ker njen marketing očitno ni bil najbolj iskren, in zahteva umik videa, ki govori o resnici

Medtem dotični par nima nobenega problema povedati od kje jima kroji, stili za kolekcije….

Tako je to če si zgradiš neko Ig damo in hajp, ki ne temelji na iskrenosti, ampak na  hvalnicah plačanih infuencerk… Tvegana, da se ta njen hajp in lažni marketing hitro sesuje kot hišica iz kart…

Zato pa zgleda zdaj paniko pelje in grozi z odvetniki

V poslu tudi iskrenost ogromno šteje, pri njej je očitno ni bilo…

Ker res se je velikokrat snemala kako ona kao riše na tablici in določa kroje, stilira, določa barvne sheme… Tako so sledilci bili zavedeni, da je njena kolekcija plod njenih idej … Kar pa se je zdaj izkazalo, da več kot očitno ni…

Meni je ona sigurno uspešna ženska, čeprav osebno mora biti zelo težka ženska. Obsedena s fitnesom, kako to zmore vse speljati, mi pa ni jasno. Vodenje podjetja, udejstvovanje fitnesa, je mama, žena, ni mi jasno. Ko gledam take ženske, se počutim čisti luzer, hodim v službo, doma skrbim za hišo, skuham, sem mama, pa zvečer padem v posteljo. Kakšen fitnes, pa kavice s kolegicami, ni časa.

Rtu, 30.10.2024 ob 20:06

Meni je ona sigurno uspešna ženska, čeprav osebno mora biti zelo težka ženska. Obsedena s fitnesom, kako to zmore vse speljati, mi pa ni jasno. Vodenje podjetja, udejstvovanje fitnesa, je mama, žena, ni mi jasno. Ko gledam take ženske, se počutim čisti luzer, hodim v službo, doma skrbim za hišo, skuham, sem mama, pa zvečer padem v posteljo. Kakšen fitnes, pa kavice s kolegicami, ni časa.

Ce pa je to edino kar pocne, pa se to mas zaposlene da nardijo vse. Otroka ma pri tasci, pa cistilko ma, sej ji nic ni treba delat. Ona se samo dela da dela … za Instagram.

Monja437, 31.10.2024 ob 09:33

Ce pa je to edino kar pocne, pa se to mas zaposlene da nardijo vse. Otroka ma pri tasci, pa cistilko ma, sej ji nic ni treba delat. Ona se samo dela da dela … za Instagram.

Pri takih na istih cenah, si lahko vse to privosci. Ti je en dokaz, kaj dela marketing. Take pajkice kupiš na AliExpress za 10 x nižjo ceno. Ampak ona zna narediti evforijo, zakupi oglase, plača influencerje, da promovirajo .

New Report

Close