Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pakoštane

Pakoštane

Zanima nas kje točno bi bili plaži Bužakovina in Pilatuša v omenjenem kraju. Mogoče jo poznate pod imenom Mala plaža oz. Zagrebačka. Kje je več sence oz. boljše za majhne otroke?
Hvala vsem za pomoč in odgovore
Pa lep dan še naprej :))

na tej strani si poglej vse o Pakoštanih:
http://www.pakostane.hr/hr/dobro-je-znati/plaze

Hvala 🙂
Naj tej strani sem že bila..Vemo kje je plaža Janice, ki je sicer najbližja, ampak ni sence.. Zato nas bolj zanimajo izkušnje…

lp

Po teh slikah sodeč je senca na omenjenih plažah..Bužakovina je po mojem tam, kjer je kamp,po karti sodeč..mi gremo čez dober teden in nam je najbližja janice 1…a je takoj globoka voda – potem je bolj neprimerna za 3-letnika – če ste že bili tu in poznate to plažo?

Bili še nismo, gremo prvič konec avgusta. Tudi nam je najbližja plaža Janice 1, 5min od apartmaja. Imamo dva 14m,16m in 4letnico. Pa veste mogoče koliko bi bila oddaljena ta Bužakovina od plaže Janice? Za avto nam ni.. 🙁
Bi prosili preveč če bi malo povprašali, ko boste spodaj ali pa če boste kdaj šli na sprehod tam mimo in bi si ogledali.. Bi bili zelo, zelo hvaležni.. Drugače ste že bili v Pakoštanih? Vam je všeč?

LP

Ne, nismo še bili v Pakoštanih, letos prvič. Ne vem zakaj se mi je mesto zadopadlo 😉 Sigurno bomo šli na kakšen sprehod, upam, da bomo prišli do kampa (3 letnik, ki ga ‘noge bolijo’ in skoraj 3 mesečnica, ki je v vozu samo ko spi). Kje pa imate app – mislim naslov ali pa link? Bom javila informacije začetek avgusta, ko se vrnemo. Povej email naslov, kam pošljem 😉

Mi smo bili lani v Pakoštanah-kampu Kozarica, sence je bilo dovolj:)
Mislim, da bi bila plaža Pilatuša predaleč za hodit, ker je prov na drugem koncu, še dlje od kampa. Vam najbližje za it peš je poleg plaže kot jo omenjate blizu apartmaja še plaža Punta.
Mislim, da vam bo prevelik zalogaj hodit do plaže v kampu…….
Drugače so pa Pakoštene luštno ,pijazno mestece…..mi smo šli na enodnevni izlet na otoček Vrgada, ki je proav blizu Pakoštan, skratka tam je tud peščena plaža!

Uživajte!

Imate slike plaž v Pakoštanu: Vaš link

New Report

Close