Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pakoštane ? ? ? FKK ? ? ?

Pakoštane ? ? ? FKK ? ? ?

Pred slabim mesecem je bila enaka tema!
Zdaj lahko povem iz prve roke, nudistična plaža je, gužve na njej ni bilo v tem tednu in baje je ni niti tekom sezone, dostop v vodo urejen, ponekod v vodi mivka. Na palži borovci, ki ti delajo prijetno senco. Drugo leto se vračamo, ampak ne v apartmaje Karaba, ker imajo lastniki preveč dela s kampom in na goste v apartmajih pozabijo, praktično do zadnjega dneva, ko je treba plačat.

Edina moteča zadeva v celotnem kraju so na žalost naši rojaki, sem se pogovarjala s parimi Ljubljančani in enimi iz Krškega, vsi po vrsti so mi govorili da je edino nadležno, ker slišijo nas Štajerce na vsakem koraku, “saj ne da bi bilo to nevem kako moteče, ampak glasni pa ste” so skoraj da vsi sogovorniki govorili, Zadnje tri dni sem malo bolj prisluhnila in mi je kar težklo priznat ampak zna biti res nadležno, ko slišiš samo Štajerce kako smo glasni, mi je kar malo nerodno!
Se opravičujem vsem prizadetim s tem pisanjem! Če pa kogarkoli karkoli v zvezi s Pakoštani zanima pa naj vpraša.

ko vidim Štajerce, onemim in samo uživam v njihovi govorici, svetovni so!

A si hotla povedat, da ste se žgali pod borovci?

Eno vprašanje: Ali je v Pakoštanah na fkk dovojena štajerska ikebana?

Mene štajerci ne motijo. V bistvu me nihče ne moti – no majčkeno osrednjeslovenski prebivalci.

mene motijo dvonoge koze, pa kaj! Se bom že privadil..

Tudi jaz rad prisluhnem kakemu Reporteju Milanu in Javšniku, ampak ta dva ko jih imaš dovolj lahko odklopiš. Če pa se ti neGdo na Fsakem koraku dere Čuj, Lej, Idi Pogledni si to, Pa kaj si ti ja nor… gre pa tudi meni rahlo na… pa drugače nisem nestrpen imam prav dobre prijatelje še iz srednješolskih dni iz Štajerskih koncev.

mene motijo dvonoge koze, pa kaj! Se bom že privadil..[/quote]Hahaha bravo!

Tudi jaz rad prisluhnem kakemu Reporteju Milanu in Javšniku, ampak ta dva ko jih imaš dovolj lahko odklopiš. Če pa se ti neGdo na Fsakem koraku dere Čuj, Lej, Idi Pogledni si to, Pa kaj si ti ja nor… gre pa tudi meni rahlo na… pa drugače nisem nestrpen imam prav dobre prijatelje še iz srednješolskih dni iz Štajerskih koncev.[/quote]

uf, totih dveh pa nena prenašam, čuj!

New Report

Close