Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Pakoštane – slamnate hiške – vprašanje

Pakoštane – slamnate hiške – vprašanje

Letos smo se odločili, da bomo dopustovali v Pakoštanih in me zanima, če lahko s seboj pripelješ kolesa (da jih imaš v hiški)? Avto vem, da moraš pustiti zunaj. Verjetno pa razni skiroji ne pridejo v poštev, saj po slikah vidim, da so poti znotraj kampa bolj “gozdnate”.

Kakor jaz vem smo imeli avto poleg hiške,kolesa naslonjena na hiško pa še kuža je tam nekje svoj prostor našel, sicer se je pa morda od lani do letos kaj spremenilo.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Avto poleg hiške? Ko sem bila jaz si lahko imel kolesa, lahko si jih brez problema naslonil na hiško. Občutek si imel, da je naselje kar dobro varovano, da tujih ljudi notri ni. Avte se je puščalo zunaj, skoraj ne verjamem, da je sedaj drugače, ker večinoma niti možnosti ni, da ga imaš zraven hiške.(nekatere hiške imajo tako malo ravnine poleg, da še mizico težko postaviš in stole).Prtljago so pa peljali z golf-avtomobilčki, pa prvič te je vodič spremil do hiške.

Za živo glavo ne bi šla v tiste svinjske hiške. Polne so golazni kot so pajki vseh vrst, kuščarji, škorpijoni… me ne spraviš, da bi šla tja noter spat.

He, he, v enem tednu sem videla morda le kakšno mravljico…pa saj hiške niso v džungli. ;))) No, pa svinjske tudi niso.
Sem bila že tudi v hotelih 5 zvezdic, toda zame je bil dopust v teh hiškah najlepši. Je pa res, da je pogoj lepo vreme, kar sem k sreči imela. Ob dežju bi bila pa katastrofa…

MAter pa kaki debili obstajajo na svetu, lej to kozo, ko govori o svinjskih hiškah, pojma nima, kobila nora, si misli, da je kao fensi, za hotele pa to, a doma ma skret trikrat bolj posran, kot je bil v Pine Beachu katerikol kadarkol.

Svinjsko je v hiški, kakor si narediš, če prideš svinjska not, je svinjsko, sicer je pa to eden najbolj urejenih kamp placov, ki jih lahko vidiš na Jadranu. Jao mi grejo na k. neki fensi šmensi krave…sorry za post, ampak ne morem drugač povedat.

Kdor išče mnenja o Pine Beach…če nisi na vzven fina in v resnici en gnoj, potem tam uživaš bolj kot v kateremkoli kampu…

No tole je pa res komentar na nivoju.
Si sploh ne znam predstavljat, kakšen človek lahko napiše takle post, poln gneva in zmerjanja… Še dobro, da te ne poznam, ker najbrž ne moreš bit prav prijazna oseba.
Aja, pa s kozami in kravami smo se nekateri nazadnje zmerjali v vrtcu, potem smo pa to prerasli. Nekateri pa očitno niste.

Komentarji so kr na nivoju,še hujše bi lahko napisal.
Čestitam

New Report

Close