Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Palčica pomagalčica in Kris- skoraj mesec dni kasneje

Palčica pomagalčica in Kris- skoraj mesec dni kasneje

Kdaj je datum za dečka? Predno otrok nastrada? Vse tiho.

A bele podgane tud že vidiš?
[/quote]
Aha, Zarja si? To bo? Prjatelca od Irene, pa mogoče poznaš tud Ano?

Aha, Zarja si? To bo? Prjatelca od Irene, pa mogoče poznaš tud Ano?
[/quote]A v svinganje tud zahajaš? No jaz ne.
Lezbača kot ti tud nisem, Tvoj krog lezbijk ne poznam.

Enkrat v teh 4 mesecih, kolikor jih bo na račun dobrih ljudi preživela v Ameriki celotna rodbina. Čeprav bi lahko zdravilo prišlo v Slovenijo, Avstrijo, Nemčijo, Italijo…. ampak otrokove mame glede na njene trditve v intervjuju ne zanima, kako to drugi delajo. Kaj naredi denar.

Se strinjam v celoti. Vprasanje pa je tudi ali je vsaj osnovnemu poklicu kos, ali pa morebiti tudi tam razlicno obravnava otroke in imajo njeni izbranci posebne privilegije?
[/quote]

smo denar darovali za zdravljenje Krisa in se ne strinjamo da bi zdaj ta denar kar talali nekim drugim ljudem, saj ga bodo za ozdravitev Krisa verjetno še kako potrebovali.

smo denar darovali za zdravljenje Krisa in se ne strinjamo da bi zdaj ta denar kar talali nekim drugim ljudem, saj ga bodo za ozdravitev Krisa verjetno še kako potrebovali.
[/quote]

Nič se ne boj, saj ga bodo tudi porabili, do zadnjega centa. Pa saj to tako že veš, kajne?

[/quote]

Ni res. Večina donatorjev je že takoj izrazila željo, v javnih zapisih, da gre višek preko vsote 2.1miljon za druge otroke, najprej Gala.
Kar je tudi edino pravično in pravilno.
Malček lahko ostane v Ameriki in kot tak, ne potrebuje več pomoči iz naše države.

Kakšna hudobija in privoščljivost veje iz vas. Sramotno. Slovenija je značilna po dveh skrajnostih: ali ljubijo do onemoglosti in se za nek cilj dobesedno raztržejo ali pa sovražijo do skrajnosti in se za to pobijajo… vmes je črna luknja… stvari ne morejobiti samo ON ali OFF, jer vmes še veliko vsega. In, da se ne boste sekirali: Bil ima denar že zbran, palčica ne odloča o življenju in smrti nekoga. Zadovoljni??? In še enkrat : čeprav je forum javen, anonimen in kaj jaz vem kaj še, ne rabite pokazati svoje najslabše plati. Obema fantoma, malemu in velikemu, pa srečno pot.

Enkrat v teh 4 mesecih, kolikor jih bo na račun dobrih ljudi preživela v Ameriki celotna rodbina. Čeprav bi lahko zdravilo prišlo v Slovenijo, Avstrijo, Nemčijo, Italijo…. ampak otrokove mame glede na njene trditve v intervjuju ne zanima, kako to drugi delajo. Kaj naredi denar.
[/quote]

A je v Sloveniji, Avstriji, Nemčiji in Italiji Disneyland?
Da ali ne?

Jaz se tudi sprašujem. Kako je možno, da je toliko zlobe?
Udrihajo po nečem kar ni! Blatijo še predno so krivi.
Imajo ti ljudje res toliko dreka na sebi in potem po sebi sklepajo?
Naj preberejo vsi tisti, ki so blatili, svoje stare poste in se pri sebi zamislijo?
Vse dobro!

Jaz se tudi sprašujem. Kako je možno, da je toliko zlobe?
Udrihajo po nečem kar ni! Blatijo še predno so krivi.
Imajo ti ljudje res toliko dreka na sebi in potem po sebi sklepajo?
Naj preberejo vsi tisti, ki so blatili, svoje stare poste in se pri sebi zamislijo?
Vse dobro!
[/quote]Ni toliko zlobe, sta samo dve multinični nevrotični gospodinji v dežuranju.

Veš, zakaj je tako?
Ker so starši od tega fanta prosili za 2,3 milijona evrov. Kar je že ogromna vsota denarja za malo Slovenijo. V njo so vračunali stroške poti in bivanja.
Zato imajo zdaj moralno pravico SAMO do tega zneska in ne več. In res je, da so tisti, ki so donirali, večinoma rekli, naj gre preostanek drugim otrokom.
In ker zdaj sedijo na tem denarju, se ljudje počutijo opeharjene, kar je čisto razumljivo. Nihče jim ne oporeka 2,3 M, za kar so prosili, sporen je preostanek, ki si ga zdaj lastijo. Ponavljam, do njega moralno nimajo pravice, in tudi te učiteljice nimajo pravice, da zdaj razpolagajo z njim, kot da jim pripada. Ta presežni denar je od tistih, ki so ga darovali.

Ja, ampak mislim, da ga tudi nameravajo dati v ta namen. Sem šla pogledat zgodbo Bila. Glede na to, da nekateri zdravniki pravijo, da bi bila želena terapija lahko škodljiva za Bila. Si predstavljate, koliko bi šele potem bilo obtoževanja Palčice?
Sicer pravijo, da če verjamš, je pol terapije že opravljeno, kot placebo.
Glede na povedano od Slo. zdravnikov, se tudi sama nebi upala podariti njemu škodljivo terapijo. Upam pa, da se bo po drugi strani zbral denar, da opravi terapijo in ozdravi.
Če bi bil to moj otrok, bi tudi vse znane in neznane terapije probala za tako diagnozo in je moja odgovornost.
Društvo pa se verjetno boji, glede na to da so Z rekli, da mu lahko celo škoduje.
Ne vem, to je moje mnenje

Ja, ampak mislim, da ga tudi nameravajo dati v ta namen. Sem šla pogledat zgodbo Bila. Glede na to, da nekateri zdravniki pravijo, da bi bila želena terapija lahko škodljiva za Bila. Si predstavljate, koliko bi šele potem bilo obtoževanja Palčice?
Glede na povedano od Slo. zdravnikov, se tudi sama nebi upala podariti njemu škodljivo terapijo. Upam pa, da se bo po drugi strani zbral denar, da opravi terapijo in ozdravi.
Če bi bil to moj otrok, bi tudi vse znane in neznane terapije probala za tako diagnozo in je moja odgovornost.
Društvo pa se verjetno boji, glede na to da so Z rekli, da mu lahko celo škoduje.
[/quote]

Vitamini, minerali, zelenjavne juhe, encimi …. ki krepijo imunski sistem … lahko škodujejo?
Kemija pa ne?

Ce ima Bil denar ze zbran je to sreca, samo to prav nic ne spremenidejstva, da mu je babira nesramna odrekla pomoc in ga s tem obsodila na smrt, ce ne bi bilo drugih darovalcev. Bog daj da ozdravi fant in da dokaze kaksna koza je ta zenska inkako napacno se odloca s svojim birokratskim preverjanjem in kako si dovoli odlocati o zivljenju in smrti dolocene osebe. Njeno dejanje je ostalo in kot tako je in vedno bo vsega obsojanja vredno. Oblatila je naziv humanitarca in ga ni vredna. Dokazala je da tosti, ki nima vez in poznanstev pri njej.in.mjenem drustvu se nanje raje najne obra a, ker jim dol visi za zdravje vseh ljudi razen posebnih priviligirancev, ki si jih ocitno izbere in jim fura privilegije. To ni humanitarno drustvo. In nikoli ne bo. Sem manj pa je zaupanja vredna!

Palčica lahko preda denar kot v primeru malega dečka, preko humanitarne organizacije.
Kako to poteka, sama izvedba za točno določenega prejemnika, je zapleten postopek. Ujela se je v nekaj, čemur ni kos. Pravno in legalno.

Če bi bile ve žanskice na vrhu Bankirjev……………. mala malica!
Državnih financ!! Ne bi niti cent šu po tleh!

Jaz vas spoštujem! Ajde Šarec, zaposli te maherke, če si upaš!!

Ni toliko zlobe, sta samo dve multinični nevrotični gospodinji v dežuranju.
[/quote]
Imam na sumu, da samo ena nori pod desetimi nicki, ker bi bilo težko najti dve tako zblojeni paranoični babi.
Najboljše bi bilo, da ji nihče več ne bi odgovarjal. Ker tole je res že patološko.

[/quote]

Fant si sam to terapijo zeli in verjame vanjo, sam jo zeli opraviti. Kdo je neka palcica ali kdorkoli od nas da mu to prepreci. Terapija je toliko skodljiva kot kemoterapija in obsevanje. Morebiti se manj, seveda pa nasi dohtarji ki sovrazijo vse kar ni v krogu njihovega znanja in zmoznosti, vse to ostalo negirajo in kritizirajo. To ne pomeni da je to res. Na drugi strani alternativa ni tako nesramna in neiskrena in izkljucujoca do uradne medicine, ampak jo upostevajo in z njo tako sodelujejo pri alternativnih terapijah. In alternativa tudi deluje in to dokazano.
Poglej si clanek 24. 9. V slo novicah o Krisu… tam njegov zdravnik sam pove, da ninobenih zagotovil, da bo otrok s tem zdravilom ozdravel in da ne bo umrl. Tudi udravilo je se vedno novo in se dokaj neraziskano in lahko povzroci marsikaj, nihce ne ve. A za to je pa ni bilo strah zbirati, ker ne ve kaksen bo rezultat. Vseeno je zbirala in dala fantku priloznost, ker sicerbbi itak bil soocen s smrtjo. In tako isto je Bil zato vsi izgovori, ki jih navaja ne pijejo vide. Ce fantu ne da denarja bo tako ali tako umrl, ker je tako hudo bolan, cesa jo ima potem biti strah, da bi mu skodovala s terapijo, ki si jo je ON SAM ZELEL IN SI JO ZELI IN VERJAME VANJO. to je argument vsem, ki bi ji karkoli ocitali donacijo. Tako pa je zloba raje poslusala okolico kot zelje fanta. Kar je meni nedopustno in ni h od humanitarnosti, da bolj slisi in uposteva vse druge kot pa zrtev in njene zelje, ki so edino pomembne.

Imam na sumu, da samo ena nori pod desetimi nicki, ker bi bilo težko najti dve tako zblojeni paranoični babi.
Najboljše bi bilo, da ji nihče več ne bi odgovarjal. Ker tole je res že patološko.
[/quote]

Kaj pomeni patološko? Lahko prevedeš?

[/quote]***

Vitamini, minerali, zelenjavne juhe, encimi …. ki krepijo imunski sistem … lahko škodujejo?
Kemija pa ne?
[/quote]

Kemo in obsevanja dokazano unicujejo tdrave celice in lahko pacienta tudi prej oz. Hitreje spravijo v smrt. Zdravniki to vedo in to vseeno uporabljajo in svetujejo. Zdrava prehrana pa po njihovem ubija. Ce je tako po mnenju te kozjekove, ne vem zakaj se potem ona sicer ukvarja z dietetiko, ce je to nekaj kar nima vpliva na zdravje in je brezveze in lahko celo skoduje.

[/quote]

Naj se sliši glas v deveto vas.

Prvo je treba pesti držat za Krisa, ker je zdravilo nevarno ! Čas za prejem pa se tudi izteka, 28.1.bo Kris dopolnil 2 leti! V sredo leti s starši v Los Angeles!

https://www.rtvslo.si/zdravje/novice/novartis-oblasti-ni-pravocasno-obvestil-o-tezavah-z-zdravilom-zolgensma/503770

Zaskrbljenost glede možne poškodbe ali izgube živcev

Farmacevtsko podjetje Novartis je že pred meseci izvedelo za zaskrbljenost svojih znanstvenikov zaradi varnosti glede njihove genske terapije z zdravilom Zolgensma, a so ameriško upravo za hrano in zdravila obvestili z zamudo zaradi “napake”.

Kaj pa tebe muči? V Sloveniji je kar nekaj podobnih otrok s podobnimi boleznimi- okoli 200 je rekla prijazna zdravnica iz Kamnika, ki se že dolgo srčno ukvarja z njimi. Ampak ve ste padle na tipično marketinško finto javnega zbiranja denarja- lušten fantič, luštna ata in mama, novo stanovanjce ( neprofitno, ampak saj je vseeno), brez vaše pomoči otroka ne bo več, pa tako luštkan je, torej takoj in precej zbrati denar in rešiti mlado življenje. Naštudirano v nulo!
[/quote]Fantastično naštudirano v sodelovanju s Palčico, ki je očitno njihova sorodnica ali dobra prijateljica in zato je drugi otroci prav nič ne zanimajo. Bodo komot sami vse porabili. Saj so se tako histerično trudili da jim je končno uspelo. Nas pa naj vse skupaj nič ne briga.

New Report

Close