Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Palmanova – Italija

Palmanova – Italija

Uf, preden sem najdla tale starševski čvek, je traaaajalo… No, zdaj sem tu in imam vprašanje za tiste, ki poznate Palmanovo.

Moj možek je navalil na Italijo in Palmanovo. Na vsak način se hoče tam obleči. Zanima me:

1.) Ali se v Palmanovi sploh še splača kupovati cunje? Recimo moške kavbojke, majice, jakne? Pozna katera približne cene? Še kakšno dobro leto nazaj se je tam dalo dobiti kar nekaj cenovno bolj ugodnih oblačil (starejši model levisk in drugih “firm”)

2.) Kaj pa igrače? Tudi igrače in drugo otroško “kramo” smo tam kupovali še dobro leto nazaj in prišparali…

Za odgovore se vsem zahvaljujem.

Mi smo bili prejšnji mesec v Palmanovi in smo kupili za oblečt naši hčerkici (se je splačalo). Za odrasle nisem gledala,vendar mislimda so določene stvari še vedno ceneje. Mož si je edino kupil ene lepe usnjene čevlje po znižani ceni-se super nosijo in so tudi lepi. Določene igrače se še vedno splača kupovat dol.

Lepo se imejte in uspešen,predvsem pa ugoden nakup!!!

Čao,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Hvala ti, Kristi.
Me je možiček prehitel, te prebral pred mano, te sprintal in mi poslal tvoj odgovor, he he. Oh, ko bi bil še pri kakšni drugi stvari tako ažuren….

Hvala še enkrat in lep pozdrav!

Da se še jaz malo prišlepam k tej temi.

Ima mogoče kakšna informacijo o nakupih v Celovcu. Se še splača po obleke za celo družino?

Hvala za informacijo in lep pozdrav!

Ne vem, če se splača po obleke za vso družino v Avstrijo. Stvar okusa, željenih oblačil in debele denarnice, bi jaz rekla.

Dva tedna nazaj sem bila s prijateljicami v Celovcu (H&M, C&A…). Nabavila sem kar nekaj oblačil za malčka. Kvaliteta je okej, cene tudi.
V primerjavi z Baby centrom je ful poceni. Vendar pa je ponudba (recimo H&M) zelo primerljiva z Mothercare v Ljubljani, tako po vzorcih, ceni, kot tudi kvaliteti (določeni artikli). Je pa res, da enih točno določenih stvari pri nas še ne dobiš… Preganjal me je občutek, da ponudba ni ravno pestra. Zato sem s te plati bila razočarana. Prijateljice tudi.
Kupila sem precej stvari še za nečake (razpon starosti od 8 do 16 let), ki so bili z nakupljenimi cunjami več kot zadovoljni (cenejše kot pri nas, brez dvoma!).
Za odrasle meni ni bilo nič všeč. Ena prijateljica pa je zase našla kar nekaj stvari, ki so se ji zdele okej. Za moške pa nobena (bilo nas je štiri!) ni našla prav nič.
Povsod so vse prodajalke rekle, da veliko tega še pričakujejo, tako da je možno, da je (še bo) izbira zdaj veliko bogatejša in pestrejša….

Mi smo kupil vse za 19 mesečnika in za ženo.

Tudi meni se včasih zgodi, da grem iz H&M-a čisto razočarana, naslednjič me pa spet presenetijo. tako, da je včasih nakup dober, včasih pa mal manj (no, ja, pa v denarnici malo več ostane ;-)))

A zate pa nič:-)))

V Palmanovi se še vedno splača kupovati čevlje, ker ga ni čez njihovo usnje. Pri igračah bi pa jaz fejst pogledala, preplavljeni so s kitajskimi igračami, saj vemo kaj pol je. Polno nedovoljenih barv, zdej so celo ,drogo našli not,sicer ne vem točno kako. Sem brala pri njih.Njihove italijanske igrače pa so kar fejst drage za naš račun. Torej, stvari se dobijo že zelo kvalitetne pri nas, če si pripravljen plačati.Tako, da bi jaz dvakrat premislila. No če je pa še izlet zraven, pol se pa gre pogledat. Čevlje vsekakor .lp

New Report

Close