Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Palmanova outlet

Palmanova outlet

Kakšna je kaj ponudba? Ali se splača it kaj pogledat in kupit? Kako je z ostalimi outleti, Mirela in tisti pred Benetkami? Ali to še laufa?

Ne vem kako je sedaj, nisem bila že več kot dve leti tam, ampak ja ponudba je kar ok. Meni sicer dosti ljubši tam pri firencah outlet. Ni pa primerljivo z mirelo. V mireli imaš pofl za par evrov. V palmanovi ne boš tega našla, je večina srednjega razreda roba.

Čez Mirello ga ni. Polno cunjic za poletje za male pare. Palmanova nič posebnega.

Čisto vseen klinc, al pa če greš v Ljubljano na Rudnik.

Zdaj se baje splača šoping v Turčiji.

Kako pa je kaj z večjimi številkami v outletih, recimo tam 46, 48, 50?

Odgovor na objavo uporabnika
iz druge roke, 01.05.2022 ob 10:28

Zdaj se baje splača šoping v Turčiji.

Drži. To sem slišala tudi jaz. Kolegice hodijo zanalašč tja na dopust z namenom šopingiranja.

V turčiji se je vedno dalo dobre stvari kupiti. Slovenci sicer bolj fejk firme kupujejo po mojih izkušnjah tam ampak ok :). Turčija je od nekdaj imela zelo dobre materiale (bombaž) in usnje. V Palmanovi imaš veliko izbiro znamk, med njimi tudi take z večjimi številkami, vsaj včasih so bile. Sem sedaj pogledala seznam pa veliko znamk ni več navedenih. Ne vem ali so zaprli trgovine, ali pač samo navedene niso.

https://www.palmanovavillage.it/en/shop-and-brands

šoping, 01.05.2022 ob 12:27

V turčiji se je vedno dalo dobre stvari kupiti. Slovenci sicer bolj fejk firme kupujejo po mojih izkušnjah tam ampak ok :). Turčija je od nekdaj imela zelo dobre materiale (bombaž) in usnje. V Palmanovi imaš veliko izbiro znamk, med njimi tudi take z večjimi številkami, vsaj včasih so bile. Sem sedaj pogledala seznam pa veliko znamk ni več navedenih. Ne vem ali so zaprli trgovine, ali pač samo navedene niso.

https://www.palmanovavillage.it/en/shop-and-brands

Zato pa je še vedno tudi zelo popularja in bližje kot neka “Turčija” tržnica v Tarvisio/italijanski Trbiž – sploh za usnje, čevlje-predvsem usnjene škornje, motoristično usnje,  bombažna oblačila….

Shoppen am Tarviser Markt -

Weihnachts-) Einkaufstour in Tarvis lohnt sich allemal - Klagenfurt Land

OK, tiste ki v Turčijo hodijo po ponaredke ali DG ,Gucci, ipd,  enako kot v Arizono v Bosno, bodo hodile še vedno v turkerijo.

Trbiž bližje in bolje kot turkeraj, 01.05.2022 ob 12:40

Zato pa je še vedno tudi zelo popularja in bližje kot neka “Turčija” tržnica v Tarvisio/italijanski Trbiž – sploh za usnje, čevlje-predvsem usnjene škornje, motoristično usnje,  bombažna oblačila….

Shoppen am Tarviser Markt -

OK, tiste ki v Turčijo hodijo po ponaredke ali DG ,Gucci, ipd,  enako kot v Arizono v Bosno, bodo hodile še vedno v turkerijo.

Kako pa je odprta ta tržnica v Trbižu? Ali je to še tam spodaj pod mestom na enem velikem makadamskem parkingu?

Ja…v Trbižu smo nakupovali včasih na placu…

Čevlje pa  v Bati…

Tako lepih čevljev pri nas nisi dobil, pa če bi jih z lučjo iskala…še zdaj se jih spomnim…

V trgovinicah takoj čez mejo in  pred Trbižem smo nakupili riž, nutello, prašek Dash…

Kr ena642, 01.05.2022 ob 14:52

Kako pa je odprta ta tržnica v Trbižu? Ali je to še tam spodaj pod mestom na enem velikem makadamskem parkingu?

od 09:00 do 17:30 – vsak dan baje, razen na kak tak verski praznik kot Velika noč, BOžič, ipd… saj sproti objavijo na spletni strani:

.https://mercato-di-tarvisio-stadtmarkt-tarvis.business.site/#gallery

New Report

Close