Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PALMANOVA Outlet

PALMANOVA Outlet

Je že kdo bil v Palmanovi Outlet trgovinah?
Zanimajo me predvsem cene, če se sploh splača hodit. Je dejansko kaj znižano in katera oblačila se da dobit (znamke)?

Jah, tako kot tukaj pobrskas, pobrskaj se na njihovi spletni strani pa ti bo ven vrglo znamke. Ja, je obcutno ceneje kot v slovenskih rednih trgovinah, pa tudi znamke so, ki jih pri nas se ni.

Jah, tako kot tukaj pobrskas, pobrskaj se na njihovi spletni strani pa ti bo ven vrglo znamke. Ja, je obcutno ceneje kot v slovenskih rednih trgovinah, pa tudi znamke so, ki jih pri nas se ni.[/quote]

Je pa tudi zelo odvisno od časa, kdaj prideš. Ker včasih je robe, da jo za tabo mečejo, včasih pa že vse pobrano.

Jah, tako kot tukaj pobrskas, pobrskaj se na njihovi spletni strani pa ti bo ven vrglo znamke. Ja, je obcutno ceneje kot v slovenskih rednih trgovinah, pa tudi znamke so, ki jih pri nas se ni.[/quote]

Je pa tudi zelo odvisno od časa, kdaj prideš. Ker včasih je robe, da jo za tabo mečejo, včasih pa že vse pobrano.[/quote]

kdaj je pa potem najbolje iti tja?

hvala lepa

A to je v Italiji?Ali je mogoče že v sloveniji?

Jaz sem bila dol 2 tedna nazaj, ko so se začele razprodaje in so bile cene blazno znižane. Dobiš pa ogromno reči in res kvalitetno robo po smešno nizkih cenah.

Od sodelavca punca si je nakupila cel kup reči, med temi mi je posebej omenila torbico od Pinko za 40 eur. Imajo pa firmate reči.

Ravno včeraj sva šla s sinom kupovat maturantsko obleko. Dobila sva od Calvin Klain-a, cena 415 eur, outlet cena 249 eur, plačala sva 124,5 eur, ker so popusti. Zelo zadovoljna 🙂

Jaz sem bila tudi ,na prvi dan popustov,pa nisem kupila nič, ker se mi je zdelo vse en sam klump. Še če bi morala zastonj kaj vzet, ne bi ker je res vse cujnasto in izredno ceneno…niti cene niso bile smešno nizke:)))

Jp, to je cista klasika v Outletu. Moski oz fantje vedno lahko dobijo ful zlasti za posebne priloznosti medtem ko je za otroke oz. zenske, ki niso ravno med sestradanimi ni ravno dosti ali pa ni tako ugodno. Splaca se sportna obutev recimo.

Zanima me kdaj se 6acnejo v italiji poletne razprodaje.mirela in oalmanova 🙁

Razprodaje se začnejo v nedeljo 7.7.2013.

Živjo. Mogoče kdo ve kdaj se začnejo zimske razprodaje v Palmanovi?

New Report

Close