Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PALMANOVA Outlet Village

PALMANOVA Outlet Village

Ste že bili tam? Kako se vam zdi? Pa cene?

Imam namen iti ta vikend … vsaj pogledat, če že drugega ne.

LP!

Meni preveč gužva in predrago.

madonca, pa sem upala, da so cene bolj nizke … saj outlet = ugodno

Bila sem v ponedeljek, full drago.

Meni se ne splača več tja, čerpav je blizu. Raje se zapeljem še malo dlje do Udin.

prevelika gneča – predrago. Kar naj hodijo drugi, mene tam ne bodo več videli. Npr. v NIKE outlet store-u so bile superge, ki so mi bile všeč 80 EUR, v drugem outletu v NIKE trgovini pri Toskani, isti model, ista barva pa 45 EUR…..

Ko gremo na dopust proti Toskani in še malo nižje vsako leto, se raje zapeljemo do teh outlet Village-ov:

Bistveno ceneje, večja izbira, ni gneče…..

Lepo za pogledat, drago in od nešteto avtov na parkirnih le tu in tam kakšen SLO.

Jaooo … pa sem upala, da je poceni, ker je outlet. Mah, bo pa izlet … Hvala vam za odgovore!

Kaj pa je v Udinah … kakšen trgovski center, fajn & poceni trgovine? Še nisem bila nikoli v Udinah.

Mi hodimo v Parndorf v Avstrijo, vedno se najdejo ugodne stvari. Meni je fajn kupovat jeans, ker ni nikoli problemov s številkami. So pa nekatere stvari ful ceneje, nekatere pa malo manj. Se pa ne splača kupit samo par cotk, vsaj za kakšnih 500 € je treba nabavit, da se ti splača.

Katere znamke pa prodajajo? Če so to res top imena, potem so tudi polovične cene še vedno zelo visoke …

http://www.palmanovaoutlet.it/index.php/pov

Tako, da sem bila tudi jaz tam. Sicer res ne morem rečt, da greš lahko tja ful v nek šoping, si nabavit polno poceni in fajn oblačil, ampak jaz sem bila zadovoljna s to ‘vasico’. Zase vem, da bom tja še šla … po oblačila verjetno ne (se pa splača tistim, ki si kupujejo znamke, ker so bolj poceni kot drugje), bom šla pa kdaj po kakšno darilo za koga – tista trgovina s stvarmi za dom se mi je zdela super (ne vem imena, je nasproti Pume), pa po torbice definitivno pridem, so dobre in ne-drage. Paše tale Outlet village za kakšen ‘babji sprehod’ … 🙂

ZDravo!Zanima me, kakšen je njihov delovnik, predvsem ob sobotah.
Hvala in LP!

Na strani piše, da vsak dan od 10h do 20h 😉

Je bil kdo tam v kratkem?
Še vedno tako visoke cene?
Kam še svetujete po nakupih?

Jaz sem bila pred enim tednom in sem za škornjčke, ki stanejo pri nas v Batti 100 EUR, tam dala 60 EUR. Tako, da…………. pa ful nogavic sem si nakupila za 0,50 EUR.

Moja kolegica redno nakupuje tam in pravi, da se splača predvsem za tiste, ki želijo robo s podpisom malo ceneje. Je pa res, da ne moreš dieslovih hlač dobit po ceni 20eur ali guess torbice za 30eur, tako da razumem zakaj je za nekatere še vedno drago. V kratkem grem tja na ogled tako da sporočim kakšno je stanje 🙂

K imajo tam tudi kaj otroških oblačil? Kakšne so kaj cene in kako se imenujejo trgovine?

Meni osebno super, sploh izlet via palmanova village, in nazaj domov po poti TRST-Tori de Europa!

dobila vse kar sem rabila in definitivno ne po takih cenah kot v Lj!

lep šoping! bye

Js sm bla včeraj in sm bla zeeeelo navdušena 😀 Kupila sem od benettona majčke po 10 evrou, v calzedoniji tangice po pou eura, nike trenirko za 30 eurou in calvin klein jopco za 40 eurou ((((: Imam pa eno vprašanje… Slišala sem, da je par kilometrov naprej od palmanova outlet village nek center, v katerem prodajajo samo čevlje… ve katera kako se imenuje, je katera že bla,…?
😀

Včeraj šla tja in kupila najlepšo usnjeno jakno ki sem jo kadarkoli videla, bež barve v Bati za 49€.
Čisto vse usnjene jakne v Bati so bile ceneje od 50€. So pa ostale samo še male številke…

Kupila sem tudi Valentino belo veliko torbo za 40€, Benettonovo torbo za 25€, skoraj vse superge (Nike, Adidas, Puma, itd.) so znižane za najmanj 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in več…

Če primerjaš cene športnih in vseh ostalih znamk s Slovenijo so katere tudi več kot polovico ceneje, če pa jih primerjaš s H&M ali New Yorkerjem v Sloveniji pa seveda ni ugodneje…

Se pa ne splača na take izlete samo s tem namenom, sam ali samo dva v avtu zaradi bencina, se pa definitivno splača vsake par mesecev, še posebej mimo nove Ikee.

Meni je bilo všeč.

jaz sem bila včeraj . in meni je zelooo poceni in pa uredu stvari so.. od adidas komplet pri nas pride okoli 100€, tam sem dala 54€
če ne drugega je zelo lepa vasica….
slpača se potem pa še v ikeo :))))))

Ali bi mi lahko katera povedala če je bila že v outlet centru roses na HR .

pozdavljeni forumci jutr pade Palma nova pa me zanima kako kaj decemberske -novoletne cene se mi splaca .Hvala za odgovore…….

Čist tako…danes sem slišal reklamo po radiu da je v petek v outlet villageu Palmanova neka akcija….Black Friday….vse cene še dodatno znižane do -40. Traja od 16-20h …..tako da raje zamakni za en dan tvoj izlet. Bo pa verjetno gužva 🙂

New Report

Close