PALMANOVA Outlet Village
prevelika gneča – predrago. Kar naj hodijo drugi, mene tam ne bodo več videli. Npr. v NIKE outlet store-u so bile superge, ki so mi bile všeč 80 EUR, v drugem outletu v NIKE trgovini pri Toskani, isti model, ista barva pa 45 EUR…..
Ko gremo na dopust proti Toskani in še malo nižje vsako leto, se raje zapeljemo do teh outlet Village-ov:
Bistveno ceneje, večja izbira, ni gneče…..
Tako, da sem bila tudi jaz tam. Sicer res ne morem rečt, da greš lahko tja ful v nek šoping, si nabavit polno poceni in fajn oblačil, ampak jaz sem bila zadovoljna s to ‘vasico’. Zase vem, da bom tja še šla … po oblačila verjetno ne (se pa splača tistim, ki si kupujejo znamke, ker so bolj poceni kot drugje), bom šla pa kdaj po kakšno darilo za koga – tista trgovina s stvarmi za dom se mi je zdela super (ne vem imena, je nasproti Pume), pa po torbice definitivno pridem, so dobre in ne-drage. Paše tale Outlet village za kakšen ‘babji sprehod’ …
Moja kolegica redno nakupuje tam in pravi, da se splača predvsem za tiste, ki želijo robo s podpisom malo ceneje. Je pa res, da ne moreš dieslovih hlač dobit po ceni 20eur ali guess torbice za 30eur, tako da razumem zakaj je za nekatere še vedno drago. V kratkem grem tja na ogled tako da sporočim kakšno je stanje
Js sm bla včeraj in sm bla zeeeelo navdušena Kupila sem od benettona majčke po 10 evrou, v calzedoniji tangice po pou eura, nike trenirko za 30 eurou in calvin klein jopco za 40 eurou ((((: Imam pa eno vprašanje… Slišala sem, da je par kilometrov naprej od palmanova outlet village nek center, v katerem prodajajo samo čevlje… ve katera kako se imenuje, je katera že bla,…?
Včeraj šla tja in kupila najlepšo usnjeno jakno ki sem jo kadarkoli videla, bež barve v Bati za 49€.
Čisto vse usnjene jakne v Bati so bile ceneje od 50€. So pa ostale samo še male številke…
Kupila sem tudi Valentino belo veliko torbo za 40€, Benettonovo torbo za 25€, skoraj vse superge (Nike, Adidas, Puma, itd.) so znižane za najmanj 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in več…
Če primerjaš cene športnih in vseh ostalih znamk s Slovenijo so katere tudi več kot polovico ceneje, če pa jih primerjaš s H&M ali New Yorkerjem v Sloveniji pa seveda ni ugodneje…
Se pa ne splača na take izlete samo s tem namenom, sam ali samo dva v avtu zaradi bencina, se pa definitivno splača vsake par mesecev, še posebej mimo nove Ikee.
Meni je bilo všeč.