Palmanova – šoping
Meni so ti outlet villagi svetovni nategi. Sva šla z možem, ker so jih tako opevali. Cene nič nižje, kot se dobi uradno v trgovini, ko imajo akcije in našla sva cel kup škart artiklov. Enega so mi celo uspeli prodat, ker nisem pravočasno opazila. Gap, recimo. Kavbojke 20 evrov – enaka cena, kot je na spletu, ko je akcija.
Merrell – čevlji – ne vem, od kod so jih potegnili. Vse podrajsano, vidno nošeno – cena 60 evrov.
Skratka, ogromno artiklov je z napako, nekatere cene nič nižje kot v trgovini, roba ponošena, stare sezone pa še bencin skuriš, da prideš do tja. Trgovine pa seveda polne Slovencev, ki besno kupujejo.
Na tvojem mestu bi se Palmanove vzdržala in se ustavila prej, v šoping centru Tiara v Vilešu. Boš več dobila.
Jaz ne hodim več in moje znanke, prijateljice tudi ne, ker kar je poceni je slaba kvaliteta, kar je dobro je drago, pa še takrat nisem bila čisto 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, če je res OK.
Je pa res, da so popolnoma drugačni modeli kot v naših trgovinah in da so v glavnem na voljo le manjše številke.
Mene zanima ali je sedaj v Tiara v Vilešu kaj znižane robe, pa zanima me tudi za nakupovalni center v Miljah (baje da je neka športna trgovina Decathon, kjer imajo precej nizke cene).
Kje v Italiji, če sploh kje ob naši meji, imajo trgovino Pittarello, ki ima zraven še oddelek z oblekami (večina italijanske znamke me&me)? Takšno npr. kot jo imajo v Grazu (pa baje naj bi bila tudi na Dunaju).
Za odgovore že v naprej hvala.
jaz sem bila kakšne dva tedna nazaj v palmnovi..meni se zdi , da se splača, če kupuješ taake znamke..sem si kupila večinoma majčke s kratkimi rpkavi, recimo od kocce 4 majce, vsaka je bila 15 eur, drugače od 40-50, potem tommy hilfiger tri, sem dobila za 15-20 eno, pa še bi se našlo..mogoče tudi benetton . res pa je, da je številk, 36-38 najmanj..ali pa S..kvaliteta pa ne vem, kaj naj ti rečem..od kocce majčko, eno ki sem jo oprala, ima polno luknjic…se pravi da je zanič…se mi je pa to že zgodilo pri nas, pa ni blo nič znižano, draga firma, pa luknjice po pranju…tudi pri poceni firmah kot so hm se mi je to že zgodilo, ali TTailor.
Lej, ne vem, kakšno smolo ste imeli da nisi našla nič – jaz v GAP-u naprimer v Palmanovi dobim res ugodne stvari, po 5-7 eur, tudi kavbojke za hči vedno po 10 sur, fantovske srajce naprimer po 12 eur. Kupujem tudi KIKO kozmetiko, ki je odlična, prekaša za moje izkušnje celo tako opevani MAC, ki me je popolnoma razočaral – tako lomljiva embalaža po 2 mesecih uporabe, kot grudasta vsebina gel senčk za oči… -sploh KIKO kajali za oči v vrtečih svinčnikih so odlični – cena pa cca 7 eur za kos. Pa gel senčke za veke tudi. Pa Bialetti trgovina, kjer si nakupim posode, ko tastaro skurim – eterna linija “teflonk” stanejo tri toliko, kot ena v Ikei ali pa pri nas opevana Delimano ( čeprav Delimano ne kupujem, ker je prešvoh za moje redno kuhanje – se prehitro zgunca). Pa seveda Lindt čokolatini na kg in v tablicah z njihovo lojalnostno kartico z še 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dodatnim popustom….
je pa res, da ni vse Palmanova outlet – se je dobro zapeljat bolj proti jugu Italije, ko greš na kakšne počitnice, pa se ustaviš naprimer v Barberino outletu, Serravalle outletu, La Reggia ( Napoli) outletu, ali pa na nemškem koncu (npr. Ingolstadt Village ali pa Wertheim Village, pa Metzingen outlet, pa Brenner Designer outlet,…..) JAz zagotovo trdim iz izkušenj, da se da vedno ulovit med 50-70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje poudbo, kot v rednih tujih in slovenskih trgovinah….
Lej, ne vem, kakšno smolo ste imeli da nisi našla nič – jaz v GAP-u naprimer v Palmanovi dobim res ugodne stvari, po 5-7 eur, tudi kavbojke za hči vedno po 10 sur, fantovske srajce naprimer po 12 eur. Kupujem tudi KIKO kozmetiko, ki je odlična, prekaša za moje izkušnje celo tako opevani MAC, ki me je popolnoma razočaral – tako lomljiva embalaža po 2 mesecih uporabe, kot grudasta vsebina gel senčk za oči… -sploh KIKO kajali za oči v vrtečih svinčnikih so odlični – cena pa cca 7 eur za kos. Pa gel senčke za veke tudi. Pa Bialetti trgovina, kjer si nakupim posode, ko tastaro skurim – eterna linija “teflonk” stanejo tri toliko, kot ena v Ikei ali pa pri nas opevana Delimano ( čeprav Delimano ne kupujem, ker je prešvoh za moje redno kuhanje – se prehitro zgunca). Pa seveda Lindt čokolatini na kg in v tablicah z njihovo lojalnostno kartico z še 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dodatnim popustom….
je pa res, da ni vse Palmanova outlet – se je dobro zapeljat bolj proti jugu Italije, ko greš na kakšne počitnice, pa se ustaviš naprimer v Barberino outletu, Serravalle outletu, La Reggia ( Napoli) outletu, ali pa na nemškem koncu (npr. Ingolstadt Village ali pa Wertheim Village, pa Metzingen outlet, pa Brenner Designer outlet,…..) JAz zagotovo trdim iz izkušenj, da se da vedno ulovit med 50-70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje poudbo, kot v rednih tujih in slovenskih trgovinah….[/quote]
Za GAP si napisala cene, ki so normalne za splet, samo da imaš na izbiro vso kolekcijo, ne par kosov, ki jih ni nihče hotel, zato so se znašli v outletu. In ko že omenjaš. ravno izGAP-a smo prinesli škart robo.
Lindt ima trgovine v vseh centrih in povsod enake cene, outlet gor ali dol. Se ni treba peljat tako daleč.
Ne rečem, da se ne najde, kufrov je malo morje in verjetno še česa, ampak nam se ni splačalo glede na to, kar mi kupujemo. Mož recimo ni našel majice izpod 30 evrov. Za ta denar dobi kvalitetne majice dobrih znamk tudi pri nas. Oziroma jih je potem nakupil v Tiari.
Pred leti vem, da sem kupovala kavbojke guess, pa so bi bili sami čudni kroji. Kaj ti pomaga 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dol, če je roba čudna? Bili smo tudi še nižje v outletu, 30 km stran – enaka žalost.
je pa res, da ni vse Palmanova outlet – se je dobro zapeljat bolj proti jugu Italije, ko greš na kakšne počitnice, pa se ustaviš naprimer v Barberino outletu, Serravalle outletu, La Reggia ( Napoli) outletu, ali pa na nemškem koncu (npr. Ingolstadt Village ali pa Wertheim Village, pa Metzingen outlet, pa Brenner Designer outlet,…..) JAz zagotovo trdim iz izkušenj, da se da vedno ulovit med 50-70{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} ceneje poudbo, kot v rednih tujih in slovenskih trgovinah….[/quote]
Za GAP si napisala cene, ki so normalne za splet, samo da imaš na izbiro vso kolekcijo, ne par kosov, ki jih ni nihče hotel, zato so se znašli v outletu. In ko že omenjaš. ravno izGAP-a smo prinesli škart robo.
Lindt ima trgovine v vseh centrih in povsod enake cene, outlet gor ali dol. Se ni treba peljat tako daleč.
Ne rečem, da se ne najde, kufrov je malo morje in verjetno še česa, ampak nam se ni splačalo glede na to, kar mi kupujemo. Mož recimo ni našel majice izpod 30 evrov. Za ta denar dobi kvalitetne majice dobrih znamk tudi pri nas. Oziroma jih je potem nakupil v Tiari.
Pred leti vem, da sem kupovala kavbojke guess, pa so bi bili sami čudni kroji. Kaj ti pomaga 50 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dol, če je roba čudna? Bili smo tudi še nižje v outletu, 30 km stran – enaka žalost.[/quote]
Jaz grem v Lindt tudi zato, ker v Sloveniji od pralin ne dobiš nobene posebne izbire razen tistih neavitih po škatlah, ki mi a niso vse OK, tako na kg, da si sam nabereš, veliko je tudi bele in temne čokolade v pralinah in katere ljubitelji smo, pa tudi asortiman je čisto drugačen, kot samo klasika, ki je na voljo v Sloveniji: rdeče, črne in rumene kugle :))) Pa še na kg je v povprečju 1/3 ceneje brez lojalnostne kartice v primerjavi s slovenskimi cenami določen asortiman, s kartico še ceneje. Ko grem, nakupim cca 1kg za malo zaloge za ene par mesecev.
Ampak čudno, mi smo v tem GAP-u dobili vedno dober ulov, res pa je, da za najstniške otroke, ne za odrasle; Za moj okus ima GAP odlična oblačila za dojenčke, manjše otroke in do najstnike, potem so pa čudne kolekcije in kombinacije – meni bolj sede naprimer Combipell, pa eventuelno Banana Republic ( poslovna linija GAP-a), športno pa bolj SuperDry ( UK znamka).
Je pa res, da južneje greš po Italiji, ceneje je, več je izbire, drugačne kolekcije, ni tako prebrano, kot severni del Italije ( s tem mislim par 100, 500 km južneje, da ne bo pomote ).