Pameten fantič .. :))))
Ha ha. Trenutno imam ta malga na raztegnjenem kavču in nad njega sem dala tiste viseče igračke. Tri so in ena je malo nižje kot druge dve. Na začetku se je matral in tolkel po vseh treh … pol se je mal ustavil … pogledal okoli. In sedaj “obdeluje” le še tisto ki je mal nižje, ker jo lahko lepo prime in obrača. :)))))))))))))))))))))))))) Ha ha … in seveda se obenem jezi na ostale dve, ki sta tako visoko in ga pošteno matrata (še posebej ker je ena od teh ogledalce, ki se mu je obrnilo kontra in se ne more več videt not) :))))))))))))))))))))))))))))
Jaz svojega ne “dražim”, dam vse na isto višino. Včasih pa ima samo eno zadevo gor, da si jo lahko bolje pogleda. Sem že razmišljala ali je bolje, da bi mu naštimala različne višine naenkrat in pa ali bi mu kakšno toliko spustila, da jo lahko nee v usta? Drugače pa je v telovadnici leže ali pa sede v lupinici. Katero telovadnico imaš? Tomy multi 6?
In ostale, če napišejo svoje razmišljanje o različnih višinah in o tem, da bi lahko nosil v usta, ali pa naj bi šlo samo za tolčenje?!
mi imamo različne višine – naj sama dojame, da ni na svetu vse tako enostavno dosegljivo ;)) … glede nošenja v usta – ja, če ne dobi igrače, potem pri nas pač tlači obe roki naenkrat :)) … mislim pa da bo pri nas treba igrače zamenjat, ker se je teh že mal naveličala… imamo pa telovadnico od chicca.
Imam neko staro telovadnico od Chicco-ta (podedovano) :))) In ima pač obešene tri igrače gor. Ena je medvedek, ki je bolj nizko, pol je ogledalce in še ena taka igrača, ki se vrti, ki so pa malo višje. :)))
Pri nas sicer ne upa še nest v usta (čeprav, ko se dviguje gor bi tudi že lahko … sam zaenkrat se dviguje le v košu, ko je kdo zraven). Drugače pa mislim da ni nič narobe če bi lahko nesel v usta. Jaz našemu že pridno dajem vse sort igračk, ki jih kar pograbi in seveda prvo delo nese v usta. Prime tudi že z obema rokama in si celo poda iz ene roke v drugo. :)))
nas je dobil chicco telovadnico na posodo; na zacetku je sploh ni maral – kot da bi ga utesnjevala. potem je nekaj tolkel, pa so bile ropotulje tako glasne, da se je vcasih kar ustrasil.
potem sem mu jih snela in obesila nekaj njegovih ropotuljic. in seveda na visino, da jih lahko tipa z jezickom. vse nosi v usta, ta nas malcek.
pod bradico ima ze polno mazolckov, pa tako lepo kozico ima sicer :((
aja, pa tudi dviguje se ze, ceprav je imel na zacetku tezave – prevelika teza :/
Sem se spomnila na eno našo prigodo. Mali je bil star ene osem mesecev. Midva sva nekaj gledala na TV, mali pa je bil v ležalniku, obrnjen stran od TV in s “fitnesom”. Pa se igra pa brca, v glavnem se ima dobro. Nakar se kar naenkrat umiri in se ne premakne več. In gledava, kaj se dogaja – in mulo je v ogledalcu gledal TV.