Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Pametna ali neumna ideja?

Pametna ali neumna ideja?

Ali mislite, da je primerno moškemu prijatelju za Valentinovo prinesti katero izmed tistih knjižic misli (saj veste katere mislim – tiste majhne in tiste malo večje o prijateljstvu, o sreči, o veselju…), ali je to morda za moške le preveč osladno in nasploh neumno darilo?

moški so takšni in drugačni in upam, da bo tvoj vesel takšne knjige. Moj bi rajši kakšen Jurski park ali Ko jagenjčki umolknejo ali Hanibal.

He, he, po pravici povedano? Res je, da so moški (in tudi ženske) različni, a menim, da bo tako knjižico v najboljšem primeru malce prelistal in jo nato odložil…
Tudi sama bi potem raje podarila kako knjigo na temo, ki ga zanima – takšne splošne pa so pogosto ravno zaradi svoje “vseuporabnosti” – neuporabne.
A seveda upoštevaj njegov okus, saj ga bolj poznaš, morda mu bo pa všeč, kdo ve.

Če si poduhovljen tip človeka, če ti pomeni veliko romantika, ljubezen, lepe misli, potem je taka knjiga kot nalašč… ZATE !

Je tvoj tudi tak? Ima namesto nogometa raje romantičen film, namesto formule 1 dokumentarec, namesto piva s prijatelji pogovor o človeški duši ?

Veš, malo je moških, ki bi bili taki. Romantika se jim zdi neuporaben kič… Če je tudi on eden tistih, mu raje kupi škatlico kraševih Griott.. saj veš.. tisti bomboni z likerjem. Če pa ni…. potem pa pohiti, preden razprodajo tiste knjižice. Valentinovo se namreč bliža :)))

P.S. Če bi bilo darilo zame, bi si želel škatlico z lepo mašnico, v škatlici griotte, pod mašnico pa tista knjižica 🙂

Jaz bi bila nad takim darilom razočarana. Zdi se mi tudi, da ni preveč domiselno. Čeprav so morda izbrane misli v knjižici lepe, so knjižice same po sebi neumne. Zakaj bi mi nekdo, s katerim se ljubiva, moral praviti, kakšna naj bo najina ljubezen? Ali najino prijateljstvo? Vse tisto, kar je med nama, že obstaja in že občutiva. Če je nekdo o tem modroval, pa je to verjetno storil za tiste, ki tega nimajo.

irena, strinjam se s tabo!
tudi te knjižice se meni zdijo neumne, nekakšna instant duševna hrana brez okusa in vrednosti. Kot tiste utripajoče električne lučke na britofu….same sebi namen, nič več znak, da je nekdo bil tam in prižgal svečo…
se pravi, če imamo komu kaj lepega povedati, mu to povejmo sami.

neumna ideja.

jaz ti predlagam kupi raje kakšen dober film (ali si ga izposodi v videoteki) veliko plastično skledo in dva paketa čipsa, pa lahko še coca colo :-)) spodaj skrij pa še kakšen kondom, pa bo zagotovo bolj vesel…

ali pa, če imaš takega fanta kot je roman, da je bolj sladkosneden, pač namesto čipsa skledo napolni s čokolatini…

Hvala za mnenja. Ampak ne vem, kdo vam je rekel, da je on moj fant. On je samo moj PRIJATELJ in naj tako tudi ostane!!!

New Report

Close