Pametna ura
Ojla. Nameravam kupiti pametno uro. Ni to nekaj kar potrebujem, ampak mislim, da bi mi prišla prav. Nekaj zelo športna nisem, veliko hodim, dobra bi bila za to, da spremlja moje pohode. Potem zaradi same ure, bi mi prav prišla na delovnem mestu. Super bi bilo, če se lahko preko nje tudi pogovarjam, ali vsaj vidim klice. Imam Samsungov telefon in razmišljam, da počakam na naslednji model Samsunovr ure, ki izzide kmalu. Ne vem ali naj vzamem to, ali bi bila katera druga bolj primerna? Prosim za priporočila, ker se sama ne spoznam najbolje.
Kupila Samsung 7 in je sranje, pedometer je svoh, steje sele po 10-15 korakih, spanje pa ti zaznava vsakic, ko se umiris, ceprav vmes vstanes in se kaj delas, kar je za srcni utrip pod 70 sranje, ker potem ura kaze, da cel dan spis.
Big bang mi je ze drugic zavrnil reklamacijo ure, zdaj razmisljam, jo nesem sama proti olacilu na drug servis ali jo samo stran zabrisem, ker je dejansko neuporabna.
vivo active 5…qull i say. Ko ga šponam po gozdu navkreber nimam časa, zijati gor na uro, ker hčem utrgat podn in ko pridem tako daleč zrušim še ta del.
Potem pa imaš vse lestvice vse do 200 srčenga utripa. Pač kolikor si natrenirano.
Imaš vse. Od trenerja, korakov, analize za zdravnika in srčnega utripa itd…
Samo ne gre na samsunga
do podna, 30.06.2025 ob 18:50
vivo active 5…qull i say. Ko ga šponam po gozdu navkreber nimam časa, zijati gor na uro, ker hčem utrgat podn in ko pridem tako daleč zrušim še ta del.
Potem pa imaš vse lestvice vse do 200 srčenga utripa. Pač kolikor si natrenirano.
Imaš vse. Od trenerja, korakov, analize za zdravnika in srčnega utripa itd…
Samo ne gre na samsunga
Če prav razumem je ne morem povezat s Samsungovim telefonom?
Zivjo, jaz sem izjemno zadovoljna z Garminom in ga ne menjam za noben drug model, baterija zdrzi zeloo dolgo in hitro se napolni. Imam model Fenix 7S solar, veliko kolesarim in hodim (po mestu in v gorah). Nasplosno sem zelo aktiven clovek. Ti ne potrebujes tako zmogljive/drage ure, kot pravis sama, ampak to bi bilo moje priporocilo. Vsekakor Garmin. Pa srecno glede odlocitve
Magi 504, 30.06.2025 ob 19:04
Če prav razumem je ne morem povezat s Samsungovim telefonom?
Magi, jaz menim, da gre. Aplikacijo v play store potegneš dol.
Tam cca 24o, ojrčkov me je pršla. Mi je všeč, ker meri ponoči nihajoči utrip in energijo telesa, koliko se nabusta čes noč….
Pol pa samo pičišššš
Zdravko Mamić Maminjo, 30.06.2025 ob 23:15
Ljudje, ki si prostovoljno montirate na roko radar, ste precej soodgovorni za propad civilizacije…
Je napisal idiotek katerega ip se zabeleži ob vsakem zapisu, ima pametni telefon, vsaj eno kreditno kartico, plačo prejema na OR na banki in račune plačuje preko trajnikov.
Zdaj se pa zamisli kaj si napisal.