Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pametne ure

pametne ure

Hčerki za RD kupujem pametno uro. Vem da je oslarija. Saj ima na pametnem telefonu vse kar ta ura ponuja. Ampak, pravi, da jo imajo že vsi njeni vrstniki. Samo ona še ne. Gledam na spletu ponudbo pametnih ur. Cene ur se tako razlikujejo med sabo kot porsche in dacia. Jaz gledam bolj takšne, ki stanejo okoli 50 €. Nikjer pa ne vidim da bi pisal, da lahko snemaš s kamero. Piše samo, fotografiranje.

Ce gledas igrace za 50€, ji raje ta denar daj v kuverti. Za spodobno (in funkcionalno) zadevo se bo treba bolj stegnit.
In ne, ni bedarija, motivira te za gibanje in drazje tovrstne igrace vsebujejo veliko bonbonckov, ki nam olajsajo zivljenje.

Kako ti pametna ura olajša življenje?

Ko ti otrok reče, da imajo neko stvar že vsi mu reci, naj ti našteje te vse. In debata se bo hitro zaključila.

Za 50 eur ne glej pametnih ur. Bo treba dat od 200 eur gor. Meni je všeč, mi je ful fajn za motivacijo.

Pametna ura nima popolnoma nobenega doprinosa čemurkoli. Vse, kar zna, zna telefon. Zato, da pogledam na zapestje namesto na telefon, kdo me kliče, pa nisem nor da bi dajal par sto evrov. Sam ljudje smo pač potrošniške ovce in jih vsi kupujejo.
BTW, jaz sem jo kupil na Wish za hec, dal sem 7 eur. In zadeva celo dela.

Se popolnoma strinjam z vasimi komentarji. Ko bo sluzila svoj denar, si pa naj kupi pametno uro kakrsno zeli. Jaz 200. € ne dam za eno igracko.

Jaz sem jo kupila za 15€ na aliexpress. Pri nas stanjejo 30€

https://youtu.be/v2Z0DU_jQsI

Meni je fant za prvo obletnico kupil pametno uro za katero sem kasneje na spletu videla, da stane 489,90 €.

vsi sigurno nimajo pametne ure 🙂
pri nas so bili otroci naučeni, da predno do naju pridejo z visokoletečimi željami, prej konkretno preučijo kaj in predvsem zakaj si nečesa sploh želijo. če utemeljitev ni bila dovolj dobra so se trudili naprej, ali pa idejo opustili ..
način, ki se dobro obnese na vseh področjih 🙂

__________________________________________________ °°° Stay Hungry, Stay Foolish °°° [url]https://www.youtube.com/watch?v=JJ9IX4zgyLs [/url] ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Res je, da ima večina mlajših pa tudi starejših že pametne ure, je pa odvisno za kaj jo rabiš.
Predvidevam, da tvoja hčerka sodi v mlajšo generacijo, ki je med njimi pametna ura sedaj nek hit in možno, da jo bo čez čas minilo, da jo nosi in brezveze bi bilo, da za njo odšteješ ne vem kakšne denarje. Sigurno na internetu spremlja slovenske influenserje in ji bi bila tista Siesta s20 ali s23 po moje všeč. Kupi ji takšno po svojih zmožnostih, če ji ne bo všeč, zamenjaj. Edina stvar, ki je pri teh urah uporabna je, da ti šteje korake in te motivira za gibanje, drugo je pa bolj tako tako.

Ja res je še bolj kot ne otrok. Ma iskreno povem, da ne vem kaj naj naredim. Se bo že morala sprijaznit z trenutno situacijo. Tudi brez pametne ure bo preživela. Jaz tudi nimam vsega.

V Mediamarkt A ne dobis smart watch izpod 90 €. Apple ura stane 843 €.

Na Alibabi so po 5 €

tako ti bom rekel, te ta cheap za nekaj 10€ so malo denarja, malo muzike oz. proč vržen denar, enako pametne zapestnice zato je treba gledat v višjem cenovnem rangu še bolje magari takoj čez severno mejo ker so cenejše kot pri nas, npr. na electronic4you… pa da je od kakšnega telefonskega proizvajalca.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

O, lepo, ta fant te mora imeti pa res zelo rad, za drugo obletnico mora biti darilo v vrednosti 1000€+, novi Iphone bi bil kar nekakšno merilo.

Jaz imam novo pametno uro od Huaweija in je res izjemno dobra, vsaj za denar, ki sem ga dal zanjo.

Odlična je predvsem za športnike, da ne rabiš imeti telefona pri sebi, ko greš teči in ti ura izmeri praktično vse, zelo prav pride tudi v hribih. Sem vzel pa Huaweijevo, ker ima izgled izjemno podoben navadnim analognim uram in mi je bila tudi vizualno zelo všeč, naročena pa je bila na amazon.de, ker je pri nas v kakšnih BigBangih vse tudi 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražje.

O, lepo, ta fant te mora imeti pa res zelo rad, za drugo obletnico mora biti darilo v vrednosti 1000€+, novi Iphone bi bil kar nekakšno merilo.

Jaz imam novo pametno uro od Huaweija in je res izjemno dobra, vsaj za denar, ki sem ga dal zanjo.

Odlična je predvsem za športnike, da ne rabiš imeti telefona pri sebi, ko greš teči in ti ura izmeri praktično vse, zelo prav pride tudi v hribih. Sem vzel pa Huaweijevo, ker ima izgled izjemno podoben navadnim analognim uram in mi je bila tudi vizualno zelo všeč, naročena pa je bila na amazon.de, ker je pri nas v kakšnih BigBangih vse tudi 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} dražje.
[/quote]

GT2?

Meni je super 😌

New Report

Close